View tracker

Min dag har hittills sett ut som så att vi vaknade runt nio-tiden, åt några goa mackor sen stack mitt hjärta till jobb. Har hunnit kolla några videos på youtube, städat och packat ihop det vi behöver ha med oss till Vbg för idag är kanske sista dagen vi officiellt bor här i Karlstad. Måste såklart tillbaka för att packa och flytta alla möbler och lådor...sen är det den underbara flyttstädningen kvar, men i och med att jag från och med imorgon (äntligen!) börjar jobba i Vänersborg så kommer jag också bo där från och med ikväll. Efter lite över 3 månader mellan skitjobb och inget så ska det bli otroligt skönt komma tillbaka till ett bra jobb och få ordning på rutiner i vardagen.
Ser ni förresten vilken underbar morgon? Sådär kall och mysig så man vill mysa ner sig med en gosig tröja framför en film.
Resten av bilderna är inköp från blackfriday reorna, perfekta stickade tröjor och boots som jag inte riktigt vet om jag ska behålla än..hade velat ha liknande fast inte riktigt lika spetsiga.

XO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Helgen har varit kaos, men det har lett till något bra. Nu är lägenheten ute till försäljning och vi ska redan imorgon kolla på en ny i hemstaden. Vi ska alltså flytta tillbaka till Vbg och det känns väldigt bra. Har gått med en klump i magen sen i somras och nu har den lättat vilket känns så skönt. Det är inget som är klart än på långa vägar, men det känns bra att veta vad man ska göra och så är det bara att jobba åt det hållet.
Har för övrigt aldrig vart en som klarar av växter i hemmet, de dör inom en månad för att jag aldrig kommer ihåg att vattna. Förstår inte hur man varken kommer ihåg eller orkar gå runt göra det varje dag. Haha!! Men jäklar vad finare och mysigare allt blir med grönt. Så håll tummarna för att de står kvar i December.

XO

Likes

Comments

View tracker

Snabb brunch, nu dags storstäda hela lägenhet, sen Ikea. Idag är helt klart en bra dag!
X O

Likes

Comments

Vet inte hur länge det gått sen jag la ut här, det som blev var att jag fick så jäkla dåligt med motivation och fick liksom kämpa med att lägga ut regelbundet och då är det inte kul längre.
Vad har hänt då? Jo en väldigt massa SKIT ärligt talat! Vi flyttade i slutet på sommaren, hoppade på universitetet direkt, hoppade av nästan lika fort. Det gick helt enkelt inte att fortsätta, var inte alls rätt tid eller rätt sak att göra och då gav jag upp. Fastighetsekonomin ihop med min totala brist på motivation blev ingen bra kombination helt enkelt. Det som hände efter det var att allt bara blev värre och värre, nu har det gått precis två månader sedan vi flyttade till Karlstad och inget blev som det var tänkt egentligen. Skitsvårt att få tag i jobb och så fruktansvärt ensamt, när man varken har skola eller jobb är det svårt att få kontakt med någon. Jag nådde botten dessa två månader, det är inte lätt att säga och prata om men jo, så var det på alla möjliga plan.
Nästa steg blir att försöka ta sig ur det här och försöka hitta glädjen igen. Försöka ta reda på vem jag är, vad jag brinner för och vad jag ska göra. Jag har aningar om vad som kommer hända och vad jag vill göra och förhoppningsvis kan jag lösa det ena efter det andra. Det här var antagligen några av alla misstag jag kommer göra i livet, nu har jag gjort det här, nu ska jag göra annat.
Så vad händer här på bloggen nu då? Jag tänker att det blir en vändning här med, ingen mer press, ingen mer ångest, bara tar det som det kommer. Vad det innebär märker ni.
Ha det fint så länge, själv ska man börja planera om livet. HAHA, ska man skratta eller gråta...

Likes

Comments

Fick hem paketet redan igår på posten, gick superfort! Ska testa de fina skuggorna ikväll så får vi se om de är lika fina på som de ser ut att vara. :-) Det är Carli Bybel paletten som jag tidigare nämnt och den ska ha fått supermycket raves i youtube-världen! Ögonfransarna klickade jag med för att de var så billiga, får se hur de ser ut på..

Medan H gör högskoleprovet sitter jag med matte 5 hemma, ikväll blir det kalas och sedan lite andra planer! <3

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw