OJ! Vad trött jag är!! Känner mig verkligen helt slut, i hela kroppen. Är nog en blandning av att jag gått med en förkylning som börjat ge sig och att det är måndag. Alltid mycket att göra på jobb på måndagar, men det är skönt för då går timmarna fort.
Nu myser jag med min stora kopp chai-te. Världens godaste te, om ni inte redan provat så gör't! Blandar i lite mjölk och (mycket) honung, mmmmums.. Vad gillar ni min fina bricka förresten, en julklapp som passar toppen in här. Kan inte få nog av marmor, guld, trä..känns så perfekt med allt vitt som blir tråkigare och tråkigare här hemma. Behöver inspiration asap.
Tänkte duscha lite fort och sen somna med Eat, pray, love som går på trean ikväll, haha världens mest perfekta feelgood film till mig just nu..
Godnatt på er<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har gått och dragit på mig en go förkylning och feber på det hela så jag tar det riktigt lugnt dessa dagar. Lyssnar på go musik, och vilar med alla mysiga filmer som går just nu på tv. Tänkte jag kunde passa på visa min spellista som spelas på repeat hos mig dagar som dessa. Tycker synd om mina grannar. Kram.

Likes

Comments

God jul får man väl börja med! :-) Haft en fin dag, med julfirandet nr 1 avklarat, imorgon väntar nr 2. Mys!! Fått en hel del fint som det kommer bilder på senare, men nu ska jag däcka i säng så ni får nöja er med lite random bilder från idag. Hörs!

Likes

Comments

Kaosliknande vecka, mycket jobb och mycket annat. Vem har inte hunnit slå in julklappar... Jo just det, jag! Egentligen skulle man bara vilja ta ett litet hopp över julen, mysigt träffa familj och släkt men ni vet när det är så mycket annat att man knappt vet ut eller in, då är det svårt hitta fokus och lugn. Men, men..kanske infinner sig tills på lördag. Nu ska jag ta en lång, varm dusch och sedan förhoppningsvis hitta energi och julklappspapper, haha!
God jul på er <3

Likes

Comments

Nu är nästan alla saker i Vbg efter en lång flytthelg..pjuuu!
Usch det var riktigt segt att gå upp imorse trots att jag inte börjar tidigare än nio på jobbet, skönt men måndag är alltid måndag. Så nu ligger jag nerbäddad framför en film och är så trött av en massa...
Bjuder på några goa bilder från förra veckan med varma bad o gosiga morgonrockar, haha!
God natt❤️

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw