Bilder från fredags kvällen då tjejerna tog med mig ut på middag och sedan bio för att fira att jag fyllt år. Så trevlig kväll! Vi åt på Pinchos, det var ett mysigt ställe med grymt god mat. Efter vi ätit tog vi spårvagnen vidare till Filmstaden för att se filmen Allegiant, älskar verkligen alla filmer i den trilogin och ser fram emot att se sista delen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​I lördags fyllde jag 14 år!! Jag började dagen med frukost på sängen och paket öppning med familjen. Under dagen kom vår släkt för att fira både mig och William, som fyller år nästa lördag. Sent kvällen innan kom jag hem från Sälen och hade inte träffat mina friendos på typ en vecka. Jag och Sofia gick ut och åt suschi på kvällen, gash vad jag saknat henne!!!! Sedan åkte vi hem till Alma, jag fick inte reda på vad som skulle hända när vi kom dit eller vilka som skulle vara där. När vi kom fram så hade de gjort iordning super fint och surprisade mig med ett litet b-day party!! Jag hade verkligen en sån rolig kväll och är sååå tacksam för att jag har så fina vänner. Och det tar inte slut där...! De gav mig även massa choklad och ett brev där det stod att vi skulle äta middag och gå på bio så nu har vi bokat in det imorgon. Tagga!! Puss&kram

Likes

Comments

Idag har vi studiedag, så skönt att få en extra dag på lovet eftersom jag knappt varit hemma!
Jag och några kompisar bestämde oss för att åka och bowla. Sen gick jag och några och tog en frappe på Starbucks. Det var faktiskt skit kul å bowla, jag ägde (typish) ut de andra. Imorgon taggar vi skola...
Nu ska jag på träning, bye

Likes

Comments

​Tänkte börja blogga igen. Sist gick det ju sådär... Vet inte riktigt varför jag slutade, jag orkade antagligen inte. Men nu ska jag försöka uppdatera så ofta som möjligt!

Likes

Comments

Igår bakade jag och Hanna dessa kakor, alltså några utav de godaste kakor jag smakat! Ni måste testa dem, recept heter Delicious Cookies och är gjort utav Alexandra Larsson (finns på Google).Efter att vi bakat åt vi pizza, spelade lite spel och avslutade dagen med ett dopp i bubbelpoolen.

Likes

Comments