Jag ska till Thailand??????!?!??
Jag var där 2008 senast, så najjjjjjjsss asså

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag här igen, känner mig ensam och som ett andrahandsval. Det sorgliga är att de flesta vet om att jag har den känslan men uppenbarligen vill dom inte ändra på det.
Ska jobb komma före allt?

Ska man inte få ett tack för allt man gör åt någon?

Ska man inte ha någon som man ringer DIREKT när man har något som hänt osv?


Mycket tankar som går igenom då jag inte fått bekräftelse på allt jag gjort och nej jag behöver inte ha bekräftelse på mig själv hela tiden. MEN när jag lägger ner mycket tid osv för att andra ska ha bra tycker jag ändå att ett tack inte är så mycket begärt. Iallafall så börjar Juli med att det är jobb nästintill hela tiden, nästan varje dag har jag franskund även om jag jobbar 8-16 eller 16-00 så trycker jag in så mycket som möjligt och det börjar tära på mig. Jag sover dåligt, hinner inte träffa någon och känner ångest alldeles för ofta. Men jag måste tyvärr jobba mycket fram till augusti för efter det vet jag inte hur det ser ut på jobbfronten så om det krävs att jag ska jobba varje dag i 2 månader för att kunna klara mig till höst så gör jag det.


Tråkigt nu när 99% av alla mina vänner går på semester och ska göra roliga grejer tillsammans som jag inte kan vara med på pga jag jobbar som MEST när dom är lediga. Tråkigt, men vad ska man göra åt saken?


Gör övrigt var Bråvalla bra men kallt. Jag brukar alltid svettas som en gris när jag sover i tält men detta året frös jag och det kan ju faktiskt vara för att jag är dunder förkyld nu..


Puss.

Likes

Comments

DET ÄR ENDAST NIO DAGAR KVAR TILL BRÅVALLA!!!

Hur taggad är man inte nu när det börjar närma sig?? As taggad :)
Veckan består av kvällspass Mån-Tors sen dagspass på Fredag, sen är det bara 2 pass kvar innan Bråvalla!! Har redan nu börjat små packa pga fullt upp denna veckan med kunder, midsommar och jobb. Tyvärr har jag åkt på en förkylning såhär lagom inför sommaren men vi får hålla tummarna att den försvinner innan Bråvalla :)

Likes

Comments

Mina senaste behandlingar i bilder!
Så roligt när det kommer igång med behandlingarna, gick ut med ett erbjudande för ett tag sen med fransförlängning nytt set för endast 350kr fram till augusti. Bokningarna bara trillade in, sååå roligt!

Sen startade jag en tävling på Facebook där man kan vinna en lashlift behandling där jag ska Lotta ut en vinnare av alla deltagare.

Annars består mina dagar av jobb och det klagar jag absolut inte på, nu börjar man äntligen komma in i det och det känns så skönt. Märks dock att jag inte är van vid att jobba på ett kontor då jag aldrig kan sitta still Hahah, får börja köra paus gympa.


Ha en trevlig dag!

Likes

Comments

Det enda på mitt schema är jobb, jobb, jobb. Är det inte på kontor så är det behandlingar som ska göras innan den 9/6 då folket här i Varberg tar studenten. Roligt att ha mycket på schemat men idag tog jag ledigt då man är lite krasslig och ville ha en dag i soffan haha..

Imorgon är det nya tag och direkt efter jobbet har jag nagelkund, för på Söndag är det bal. Så roligt!!! Sen är det inte långt kvar till Bråvalla, hur taggad??????

Nu tänkte jag kolla klart på min favorit film Moulin Rouge och sen ska jag åka och sola lite så man har fått komma utanför dörrarna något idag haha, önskar er en trevlig Lill-Lördag!!
Likes

Comments

Sommaren är ÄNTLIGEN här och jag har börjat mitt nya jobb, otroligt sköna människor som jobbar där och SÅ skönt att inte jobba med tjejer ahah. Sorry not sorry..

I fredags tog jag tag i livet och började med pt, tror ni jag kunde gå dagen efter eller? Nej. Men jag tyckte det var väldigt roligt faktiskt så äntligen kommer man igång med träning, inte det billigaste kanske men a girl gotta do what she gotta do. Am I right?

Snart är Bråvalla här också, är så taggad på My Queen Silvana!!!! ❤️❤️

Likes

Comments

Anledningen till varför jag inte har uppdaterat så mycket de senaste är för att jag börjat tröttna på vissa "vänner" jag måste börja sätta mig i fokus och sluta förlåta dom när dom sårar mig. Jag orkar inte låtsas mer haha, vet inte riktigt mer vad jag säga om detta men kändes viktigt att skriva det.

Puss.

Likes

Comments

Klockan ringde vid 8 imorse och jag hade en nagelkund vid 9. Sedan åkte jag till stan med Emma och Becca och efter det har ingenting hänt haha. Det enda jag gjort är att slappa och kolla serie, väldigt skönt.

Imorgon är den stora dagen jag sett fram emot och då blir det Wahlgren & Wistam livepodd😍

Puss.

Likes

Comments

För er som undrar fick min Lash Lift utbildning super bra! Jag kommer kunna ta emot kunder i slutet av denna veckan eller början av nästa då jag inte fått hem produkterna än. 😃

Idag hade jag en franskund som jag tyckte gick jätte bra, jag skakade något otroligt men vägrade tappa hoppet på att set skulle bli bra haha! Kan ju alltid bli mycket bättre men jag är nöjd och hon var nöjd. Direkt efter blev det en Gellack kund som gick snabbt och sen DIREKT till gekås för att köpa lösfransar inför Onsdag haha! 😊

Imorgon väntar en nagelkund för nytt set och sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Hade vart kul om någon mer ville göra naglar eller fransar haha men vi får se!

Puss.

Likes

Comments