Goddagens!
Idag är det mycket som står på schemat, eller hela veckan faktiskt.
Idag har jag en franskund kl 13 och sen MÅSTE jag börja packa lite smått inför Thailand, jobbar ju dagen innan och har mycket planerat innan avgång.

v. 50.

Måndag - Franskund, börja packa
Tisdag - Jobb 8-17
Onsdag - Jobb 11.15-20.15
Torsdag - Fotvård och franskund
Fredag - Nagelfix och Panda i Gbg
Lördag - Julpartaj
Söndag - Franskund och nagelkund

v.51

Måndag - Jobb 7-16
Tisdag - Franskund och Jobb 15.30-23.00 samt måste packat klart
Onsdag - Åka till Köpenhamn sen vidare till Thailand

=======================================================


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Stress.

I över 2 år har jag kämpat med inre stress, under denna tiden har jag förstått hur lite folk kan om det.

Jag har fått höra " bara sluta stressa, det är inte så svårt" eller " aha var det bara stress, men då är det ju ingen fara"

Min stress har resulterat i humörsvängningar, huvudvärk, ont i axlar, dåligt minne och tålamod, att jag påverkas lätt av andras negativa inställning och tar omedvetet efter deras beteende och humör.

Allting började som en vanlig dag på mitt gamla jobb, jag hade hand om matsalen denna dagen. Jag började känna mig yr och kände mig uppsvälld i hela kroppen, fick känslan av att jag skulle spy och svimma. Gick sedan in på toa för hade helt plötligt fått ont i halsen och såg ingenting, mina kinder var så svullna och det var mina lymfkörtlar med. Enveten som jag var ville jag ju jobba klart mitt pass, men så blev det inte då det blev för svårt för mig att fokusera. Åkte till läkaren antingen samma dag eller dagen efter, minns inte riktigt, Jag fick göra tester och dom skickade mig till en öron näsa hals specialist där det var mer tester men dom kom fram till att jag hade en inflammation i lymfkörtlarna, pga att jag börjat bita/pressa tänder på dagarna/nätterna. Dom bad mig att vila några dagar, vilket jag gjorde. Det tog dock ännu ett tag innan jag fick min bettskena, jag var tvungen att be VÄLDIGT mycket för att få en bettskena ska ni veta.

Då kanske ni undrar om bettskenan hjälpt? Svar, nej.
Jag fick senare problem med min käke och har idag väldigt mycket problem med den. En vanlig morgon för mig ser ut som så att jag måste massera min käke för att kunna öppna den, ibland hjälper inte heller det och då får jag dricka kaffe eller äta senare när käken släppt. Den låser sig hela tiden. Min hals gör ont konstant. Det gör ont upp i mina öron, det gör att jag hör sämre.


Var detta allt? Nej.
Med stress vet man aldrig vad som dyker upp, ibland när jag är väldigt stressad så domnar armen bort, ibland får jag panikångest attack och får svårt att andas och ont i bröstet. Jag är konstant trött, men kan inte sova.. och nu det senaste så har jag fått ont i ETT(?!) finger varje dag. Så var kommer härnäst? Det är de läskigaste med stress, man vet aldrig hur det visar sig.

Detta påverkar min vardag otroligt mycket och anledningen till att jag aldrig berättar detta för någon är för att majoriteten av alla jag har sagt det till har inte förstått. Dom tror inte det är något att bry sig om liksom, det försvinner ju? Men det gör de inte tyvärr, men ingen förstår hur det är att leva med inre stress om man inte upplevt det själv.

Snälla, jag gör detta inlägg för att du som är en av dom som tänker " det är bara stress, inget allvarligt" eller " bara sluta stressa " ska förstå att det inte går, säg ALDRIG så till någon med stress.


Det enda ljusa i början av denna händelsen var mina bönor på mitt gamla jobb, dom ställde upp för mig men det var också i samband med denna stress jag började påverkas av vad andra tyckte och tänkte och fick samma inställning som dom hade. Men mina bönor ska verkligen klappa sig på axeln för att dom ställde upp för mig så som dom gjorde, min lilla extra familia <3


Tack för att du tog dig tid att läsa detta, puss och kram skumbanan.

Likes

Comments

Jag ska till Thailand??????!?!??
Jag var där 2008 senast, så najjjjjjjsss asså

Likes

Comments

DET ÄR ENDAST NIO DAGAR KVAR TILL BRÅVALLA!!!

Hur taggad är man inte nu när det börjar närma sig?? As taggad :)
Veckan består av kvällspass Mån-Tors sen dagspass på Fredag, sen är det bara 2 pass kvar innan Bråvalla!! Har redan nu börjat små packa pga fullt upp denna veckan med kunder, midsommar och jobb. Tyvärr har jag åkt på en förkylning såhär lagom inför sommaren men vi får hålla tummarna att den försvinner innan Bråvalla :)

Likes

Comments

Mina senaste behandlingar i bilder!
Så roligt när det kommer igång med behandlingarna, gick ut med ett erbjudande för ett tag sen med fransförlängning nytt set för endast 350kr fram till augusti. Bokningarna bara trillade in, sååå roligt!

Sen startade jag en tävling på Facebook där man kan vinna en lashlift behandling där jag ska Lotta ut en vinnare av alla deltagare.

Annars består mina dagar av jobb och det klagar jag absolut inte på, nu börjar man äntligen komma in i det och det känns så skönt. Märks dock att jag inte är van vid att jobba på ett kontor då jag aldrig kan sitta still Hahah, får börja köra paus gympa.


Ha en trevlig dag!

Likes

Comments

Det enda på mitt schema är jobb, jobb, jobb. Är det inte på kontor så är det behandlingar som ska göras innan den 9/6 då folket här i Varberg tar studenten. Roligt att ha mycket på schemat men idag tog jag ledigt då man är lite krasslig och ville ha en dag i soffan haha..

Imorgon är det nya tag och direkt efter jobbet har jag nagelkund, för på Söndag är det bal. Så roligt!!! Sen är det inte långt kvar till Bråvalla, hur taggad??????

Nu tänkte jag kolla klart på min favorit film Moulin Rouge och sen ska jag åka och sola lite så man har fått komma utanför dörrarna något idag haha, önskar er en trevlig Lill-Lördag!!
Likes

Comments

Klockan ringde vid 8 imorse och jag hade en nagelkund vid 9. Sedan åkte jag till stan med Emma och Becca och efter det har ingenting hänt haha. Det enda jag gjort är att slappa och kolla serie, väldigt skönt.

Imorgon är den stora dagen jag sett fram emot och då blir det Wahlgren & Wistam livepodd😍

Puss.

Likes

Comments

För er som undrar fick min Lash Lift utbildning super bra! Jag kommer kunna ta emot kunder i slutet av denna veckan eller början av nästa då jag inte fått hem produkterna än. 😃

Idag hade jag en franskund som jag tyckte gick jätte bra, jag skakade något otroligt men vägrade tappa hoppet på att set skulle bli bra haha! Kan ju alltid bli mycket bättre men jag är nöjd och hon var nöjd. Direkt efter blev det en Gellack kund som gick snabbt och sen DIREKT till gekås för att köpa lösfransar inför Onsdag haha! 😊

Imorgon väntar en nagelkund för nytt set och sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Hade vart kul om någon mer ville göra naglar eller fransar haha men vi får se!

Puss.

Likes

Comments

Igår var en riktig slappar dag, jag gjorde ingenting förutom kolla på RuPaul's Dragrace hela dagen haha! Idag blir det dock annorlunda, en kund för Gellack för att sedan åka och träna och sen hjälpa padre med ett badrum. Resterande dagar i veckan då?

Fredag- Två nagelkunder som det ser ut just nu

Lördag - Utbildning i Lash lift i Borås och sen ska jag bara chilla hela helgen haha!

Ps. Om ni checkar in min Facebook/insta - Beautifulby.a så kommer det inom kort upp en go tävling (bara för er i halland) 😉

Likes

Comments