Header

Klockan 06.00 ringde klockan imorse och tvĂ„ timmar senare gled jag pĂ„ den glashala marken pĂ„vĂ€g till bilen. För bara en vecka sedan var det en surfbrĂ€da jag gled pĂ„. TĂ€nk vilka kontraster livet ger. Men hur ska man kunna kĂ€nna att saker och ting Ă€r bra om man inte har nĂ„got att jĂ€mföra med? Ju kallare det Ă€r ute, desto skönare blir det att krypa ner i en varm sĂ€ng. Det Ă€r precis det jag ska göra nu, för imorgon vĂ€ntar ett tungt arbetspass bĂ„de psykiskt och fysiskt, men pĂ„ kvĂ€llen ska jag planera en ny resa jag ska göra. Man mĂ„ste ha balans i livet. 

Jag hoppas ni alla har haft en bra dag.

Kramar till er! ✩

xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna dagen var solen alldeles för stark mot min solbrÀnda hy och mina fötter var illröda. Sanden var kokhet utan tofflorna pÄ. Jag hade solsting och hade inget annat vatten Àn de vi klumpigt nog lÀmnat framme i solen. Idag saknar jag denna dagen.

SÄ roligt att det var en del som kikat in hÀr. Jag kommer i veckan lÀgga upp mer bilder pÄ vÄr resa och ge er olika tips pÄ öar, strÀnder, restauranger mm. Men tills dess har ni tre bilder pÄ mig dÀr jag hoppade av lycka, innan jag rÄkade trampa sönder min pojkvÀns solglasögon. Ops..

Kramar, kĂ€rlek och tack för att just du vill fortsĂ€tta lĂ€sa. ✩

xx

Likes

Comments

Massor med xx och hej till er, (fick lÀra mig igÄr att xx tydligen betyder pussar), fint att skriva sÄ. Det ska jag fortsÀtta med. I torsdags kom vi hem frÄn en hektisk mÄnad, men en helt underbar sÄdan. Jag har nÀstan bara befunnit mig hemma i min lÀgenhet sedan dess om jag ska vara Àrlig, med min systerskatt som numera ska bo hÀr ett tag och med mina marsvin. Okej, massor med mat, godis och vin pÄ detta med nÀra och kÀra men det kÀnns helt okej att överkonsumera just nu eftersom att jag imorgon börjar följa mitt kost och trÀningsschema igen. Men det blir inga joggingturer utomhus, för dÄ kommer jag bara halka. SÄnt hÀnder alltid mig.

Jag har verkligen inte förstÄtt att jag Àr tillbaka till kalla Sverige heller, till lilla regniga BorÄs. Det Àr mycket blandade kÀnslor i min kropp just nu, men jag har saknat min familj sÄ mycket sedan dag ett pÄ min resa sÄ att fÄ trÀffa dem igen balanserar upp mina kÀnslor en hel del. Jag har heller inte hunnit fÄ nÄgon julkÀnsla. Om jag ska vara Àrlig sÄ Àr jag rÀdd för att lyssna pÄ julmusik. Jag Àr rÀdd för att min utomlandskÀnsla som jag har ska försvinna dÄ. SÄna problem man kan ha.. MEN, kan jag inte stanna i mitt resande fÄr jag helt enkelt ta med mig min resa hem till min lÀgenhet. Det har resulterat i att saronger, masker och solfjÀdrar har kommit upp pÄ vÀggarna. Snart Àr det vÀl dags för julgran pÄ det med.

Idag Àr det min sista lediga dag och imorgon ska jag tillbaka till verkligheten och börja jobba. Eller Àr jag hemma frÄn verkligheten? MissförstÄ mig inte nÀr jag sÀger att jag Àr hemma frÄn verkligheten. Det har varit en helt fantastisk resa med nya matrÀtter, nya platser och nya mÀnniskor. Men mitt i allt detta finns ocksÄ en naken sanning, som ni förmodligen ocksÄ vet om. Alla de mÀnniskor som har serverat oss den nya maten och som har kört oss till nya platser har inget vÀrdigt liv. De jobbar över 12 timmar varje dag, Àr lediga en dag i mÄnaden. Högst en veckas semester per Är! Jag som Àr en vÀldigt kÀnslig person pÄ det kunde inte blunda för detta heller under resans gÄng. Man kÀnner sig sÄ liten mitt i allt, sÄ maktlös. TÀnk dÄ de mÀnniskor som befinner sig i denna verklighet.. Att inte kunna mata sitt barn tex. Hmm... att komma tillbaka till jobbet imorgon Àr nog inte sÄ dÄligt ÀndÄ. Jag har iallafall ett jobb och snart Àr det helg.

Nu Àr det dags att avrunda mina kÀra. Jag hoppas att ni finner det jag skriver intressant och att ni kikar in snart igen.

Massor med kramar och kĂ€rlek till er! ✩

xx

Likes

Comments