Vi började måndagen med en skön sovmorgon med sängmys efter.. Sen blev de en lugn och skön dag,själv kände jag mej totalt slut så jag tog en längre tupplur på soffan medan dom andra tittade på en film. Måndag idag betydde rester från igår och sen for vi iväg och hälsa på flickornas fammo och faffa. Bra avslut på dagen med en dusch och renbäddad säng, och en film på de. Hoppas ni alla haft en skön måndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Från förmiddagen tog vi riktig myslördag allihopa. När de blev dags för mat tog vi fram grillen ur vinteride och grillade. Det var så gott! En skvätt rödvin slank maten ner med. Efter maten var vi redo att gå till mina föräldrar för att bada badtunna. Det gjorde vi flera timmar, vi fick dock ta en paus ganska i början när det blev allt för varmt. Glada, trötta och uppvärmda bäddade barnen ner sej med mommo och skickade hem mamma och pappa. Där sov dom gott hela natten!

Likes

Comments

Igår fredag var jag i jobb på När-Bok. Där började jag genast med att fylla skyltfönstren. Jag tycker de är så roligt så det går ganska fort. Klockan tolv hade jag dock tid till min psykiater, så då tog jag en paus för att träffa han. Det blev också ett väldigt bra besök, kändes skönt efteråt. Det gick riktigt bra att åka tillbaka till jobbet och fortsätta med mina fönster. Det dröjde inte länge förrän dom var klara. Så nu har vi nya fräscha vinter fönster =) Jag slutade jobbet när jag var klar. Skönt att sluta tidigare på min favoritdag! När jag kom hem doftade det gott i hela huset, dom hemma hade nämligen bakat rågbröd. Mums! Resten av kvällen var jag lat och väldigt trött av alla (psykolog och psykiater) besök, så jag låg på soffan resten av kvällen.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat några timmar på När-Bok, på schemat stod att tömma och städa ur julskyltfönstret. Före jag började jobba var jag till min psykolog, som jag är till en gång per vecka. Bra samtal där så det känns skönt! (Jag tänkte jag skulle skriva ett inlägg om "min sjukdom" i ett eget inlägg senare för dom som är intresserade.) Jag hann även med att raka nacken kortare och prova arbetsskor. Jag har nämligen sökt till inredare och kommit in, men vet ej om jag kan börja eller inte. De mycket som skall passa ihop med skola, jobb och barn dock.

På jobbet gick det iallafall undan och fönstret blev tomt så jag kunde förbereda för att fylla det imorgon. Det är något som jag gillar mycket att göra, man får vara kreativ och göra det fint! Imorgon blir det ett vinterland med massa härliga produkter i fönstret!

Väl hemma väntade två små busungar på mej. Härligt att ha någon att komma hem till! Sen blev det en "latmans" middag för jag var så hungrig så det måste gå fort.. Ny är det nog dags för mys i soffan innan läggdags.

Har ni önskemål om vad ni vill jag skall skriva om får ni väldigt gärna kommentera och berätta åt mej =)

Likes

Comments

Hej!

Välkommen till mitt liv alla! Hoppas det blir en vana att skriva så vi inte lämnar med bara ett inlägg. =)

Jag är alltså en småbarnsmamma till två härliga döttrar som retar gallfeber på mej där emellan. Så är livet och så ska det vara! Jag försöker njuta allt vad jag hinner samtidigt som vardagen med barn, jobb och sjukdom skall gå ihop. Ni ska nu få följa mitt "vanliga" liv här tänkte jag. Frågor om allt vad som kan tänkas är välkomna och jag svarar gärna.Likes

Comments