Hello Sunshines! Hela denna juli månad har jag haft semester och kommer fortsätta ha det tills 9:e augusti då jag börjar på ett nytt arbete: som marknadskonsult åt ett företag. Jag är en person som lätt blir uttråkad om jag gör samma sak om och om igen, jag behöver variation av allt i min vardag. Jag har bytt jobb konstant eftersom jag antingen inte trivts på arbetsplatsen eller för att jag känner att det är dags för att prova på något nytt. Älskar att prova nytt och ge mig på utmaningar, det är då man lär känna sig själv bäst och utvecklas. 

Det har varit jätte skönt att få ha en lång semester på 5 veckor denna sommar eftersom förra sommar fick jag endast 2 veckor. Jag gillar ledighet, vem gör inte det 😉 vara ute till 5-7 på morgonen, dra en spontanare till en annan stad, festa, träffa vänner, resa osv. Samtidigt känner jag dock att jag är en person som behöver rutiner annars blir allt fel. Jag har svårare att sova på nätterna och man har mindre att göra. Jag gillar att ha många bollar i luften, det ska vara fullt ös hela tiden. Om det inte är det så kan jag lätt bli lat och uttråkad. Idag är en sådan dag då jag inte har något planerat, tänkte ta mig ut i det fina vädret och kila ner på stan. Jag behöver lämna in ett par klackar på lagning som gått söner (det är mina favvo klackar ;( aja tur det går att laga), sedan tänkte jag åka och stor handla och sedan ska jag nog vara duktig med att ge mig ut på en löptur. 

Vi hörs senare. KRAM 

Likes

Comments

Hej allihopa och välkommen till min blogg. I'm in the prime of my youth som man säger. Jag är 20 år gammal och vill ta vara på varenda minut i livet, njuta det till fullo. Anledning till att jag startar denna blogg är för att jag känner att jag behöver skriva av mig, allt som försegår i mitt huvud. Jag kommer att skriva om mina tankar och åsikter kring saker och ting som händer i mitt liv och ni kommer att få följa med i mitt vardagsliv. Ni kommer få en gnutta av allt. ​​​

Likes

Comments