Efter poolen åkte vi till the olive garden innan vi åkte in i Las Vegas. Så himla god mat! 

Likes

Comments

Äntligen helg igen!! Denna veckan har gått så snabbt. När vi kom hem idag gav vi oss ut på en powerwalk där vi bor. Så himla fint!! (Som jag nämner i princip varje inlägg) ser verkligen fram emot denna helgen då vi verkar ha planerat en hel del som vi vill hitta på..

Likes

Comments

Likes

Comments

Började dagen med att missa bussen till summerland & när vi väl hoppat på bussen åker vi förbi där Klara bor... Man är väl inte känd för att ha det bästa lokalsinnet haha.. Vi körde sen ett kort pass för det var så himla varmt. Vi åkte sedan till ButterflyBeach men hoppade såklart av på fel hållplats, men det gjorde även de andra som skulle möta upp oss haha. Vi får skylla på att vi precis har kommit hit. Stranden var så himla fin. Dom säger att det är en av de finaste stränderna i Santa Barbara. Så stora vågor & äntligen har man fått lite färg!!!

Likes

Comments

Så himla bra kväll. Cyklade förbi hamnen & fann en massa andra elever. Så roligt & så varmt. Ångrar verkligen att jag tog långbyxor. Några vågade till & med bada haha. Senare på kvällen spelade vi volleyboll. Så roligt!! Så himla surrealistiskt att se bergen, palmerna & känna värmen medan vi spelade. Det är verkligen så fint här. Tycker inte riktigt det fastnar på bild haha. Efter solnedgången började vi dra oss hemåt & resten drog för att käka. Man märkte verkligen att det var fredag medan vi cyklade hem genom staden. Imorgon ska vi till Summerland, hem till Klara för att träna. Sedan blir det äntligen en stranddag!! Vi ska till en fin strand där några nederländska/tyskar bor.

Likes

Comments

Stormtrivs verkligen här. Första veckan har gått & det är helg!! Det är så himla varmt & det ska bli ännu varmare i helgen. Trots att det är typ andra dagen av hösten är det över 30 grader. Vi har även köpt cyklar. Så himla skönt att slippa ta bussen!! Vi har ca 3,5 km till skolan så det är perfekt. Vi köpte dom i Isla vista & fick för oss att cykla tillbaka till Santa Barbara.. Vilket var ca 2 mil uppförsbacke på motorvägen haha.. Trivs verkligen också i skolan. Lärarna känns riktigt bra. Svårt att ta in att man verkligen är här. Jag stormtrivs redan. Kunde inte fått bättre rumskompisar. Det är också väldigt många svenskar här vilket är riktigt kul. Ikväll ska vi ner till stranden & förhoppningsvis blir det lite solande i helgen. Är så himla blek haha. En liten snabb sammanfattning av veckan. Jetlaggen börjar även bli bättre. Har varit i säng runt 8 varje kväll. Maten här är också väldigt god!! Har underskattat maten så mycket men den är verkligen god!

Likes

Comments