View tracker

För ett par veckor sedan blev vi tillfrågade om att vara med i den årliga julparaden med årets tema "under the sea" och att representera våran skola i Santa Barbara. Vi såg det som en rolig grej och tackade ja haha. Förberedelserna började för ett par veckor sedan och i Tisdags gjorde vi våra egna, hemmagjorda tröjor. Förberedelserna fortsatte idag, jag och Amanda cyklade upp och nerför State Street för att hitta sprayfärg till håret. Vilket visade sig att inte vara den lättaste uppgiften haha.. Tillslut fann vi dock sprayfärg OCH hårkransar som vi tänkte skulle passa in bra till temat.

Till våra kransar lade vi till ljusslingor, vilket blev så bra!!

utöver tröjorna,kransarna och hårfärgen fixade vi glowsticks!

Min skåning <3

Efter snacks och förberedelser begav vi oss ner till paraden, vi kom lagom ner när grupp nummer 20 skulle gå. Vi hade nummer 88 haha, blev lagom kallt att stå och vänta i T-shirt en och en halv timme innan turen kom till oss.. Själva paraden utspelar sig på State Street. Man går ner för gatan vilket tar 20-30 minuter. Runt om befann sig uppskattningsvis 65 000 människor sa dom. När Det väl var vår tur blev det sång och dans haha, vi hade inte direkt övat in någon koreografi. I själva paraden fanns jultomten, askungen, snövit, hitta Nemo etcetera.. Hur Snövit och Askungen kopplades till temat har jag ingen aning om haha. Detta var en riktig rolig upplevelse, det var nästan som att befinna sig i en amerikansk film. Så häftigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter skolan samlades vi tjejer för en middag på stan. Malin som varit här i 6 veckor åker hem på lördag :( så vi bestämde oss för att ut och käka en sista gång tillsammans <3

Vi gick nerför State Street och hamnade på ett ställe vi aldrig ätit på innan, Sandbar. Det visade sig vara ett riktigt mysigt ställe!

Burgaren må vara den godaste burgaren jag ätit sedan vi kom hit till USA!! Nästa vecka är det dags för roadtrip. Vi hyr bil och åker ner till San Diego. Ska bli riktigt roligt med en helg med tjejerna <3

Likes

Comments

View tracker

Jag och Nanna cyklade ner till Transit och mötte upp Tjejerna i Downtown i eftermiddags. Vi bestämde oss för att prova ett nytt ställe att äta på idag, Lili´s Tacos fick det bli! Det är vinter i Kalifornien nu, temperaturen ligger mellan 18-20 grader och går ner till ungefär hälften på kvällen/natten. Har inte riktigt vant mig vid kylan. Återstår att se hur länge temperaturen håller innan det blir varmt igen haha.

Vi drog sedan till The habit eftersom vissa är mer kräsna än andra.. ( Dvs jag haha) Den mexikanska tacosen föll inte riktigt mig i smaken. Gick sedan i bland annat Paseo Nuevo och hörde julmusik som spelades och såg julbelysningen som varit uppe i ca en vecka nu. Så himla fint när mörkret fallit. Känns även konstigt att det är första Advent idag, det känns ännu konstigare att jag spenderat cirka 2 och en halv månad hemifrån nu. Å andra sidan känns det som jag bott här så mycket längre.

Älskar denna staden.

Sedan var det dags för bio, igen. Våran femte film på två månader haha. Älskar det dock. Det är något med Movienights som jag tycker om. Hade jag fått välja hade jag kunnat se på bio varje dag haha. Vi såg på The Edge Of Seventeen. Den var riktigt bra, 4 av 5 toasts!

Likes

Comments

"Next Time I'll See You Out In The Wild, Where You Belong"

Likes

Comments

Min första Thanksgiving spenderades här i Santa Barbara. Tillsammans med mina roomies hjälpte vi till med förberedelserna dagen innan. När dagen väl var kommen var det så mycket mat framdukat att vi kunde klarat oss i iallafall en vecka haha.

På Thanksgiving- bordet fanns bland annat brysselkål, kalkon, mashed potatoes som innehöll fyra olika ostar (såå gott) croissanter et cetera. Allting var så välgjort och så himla gott. Kan vi snälla börja fira Thanksgiving i Sverige?

Fredag i all ära så åkte vi till Goleta, där vi bestämde oss att köra på det klassiska Fredagsmyset. Det var dags för tacos, svensk tacos. Äntligen!

Så himla mysigt. Tacos kan ha varit bland det godaste jag ätit sedan vi kom hit. Inget slår en klassiker haha. Fick även tag på biljetter till Håkan nästa sommar vilket toppar hela helgen!

Likes

Comments