View tracker

Andra advent. Söndag. Pannkakor.

Som vanligt på söndagar så är det pannkakor som kommer att mätta kistan. Under snart 7 månaders tid har min otroligt fina pojkvän ställt sig och gjort pannkakor till oss varenda söndag. Förrut en enda gång. Så helt otroligt underbar.

Idag är det 20 dagar kvar till Julafton , längtar som ett litet barn. Men sen ska man ju köpa julklappar också. Och bästa av allt är att jag kommit på perfekta julklapparna till min finaste.

Puss A

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kat Von D. Liquid Lipstick. Smink.

Hittade ett 8-pack med Kat von D liquid lipstick med helt fantastiskt fina färger så ja det var väldigt svårt att motstå att dessa sötnosar skulle få följa med hem och bo i min sminkväska.

Santa Sangre - Lovestick - Mother - Backstage Bambi - L.U.V. - Roxy - Echo - Plath

Likes

Comments

View tracker

Vitt. Guld. Marmor.

Jag vet inte varför men vissa perioder älskar jag verkligen vitt och guld tillsammans. Och ja, det är en sådan period nu. Men det är ju så himla fint !

Så bästaste Alexandra fixade det igen ! Super härliga naglar i vitt och guld och dessutom Marmor som jag älskar. Perfekta julnaglar, vill aldrig byta!

Puss A

Likes

Comments

Det lilla extra. Dejtdags. 50 shades of gray.

Nu har dejtboxen för November kommit med Temat: 50 shades of gray. Och ja det har ingenting med filmen att göra, vet helt ärligt inte vad de fick namn ideen ifrån men det kanske finns någon logisk förklaring i det hela.

Vi har iaf fått en vit och en svart färg som vi ska använda när vi målar en tavla tillsammans. Ja man kan ju blanda olika nyanser av grått, kanske där ifrån de fått namnet. Nu återstår det bara att se vad resultatet blir.


Puss A

Likes

Comments

Ansiktsmask. Sophora. Vardaglyx.

Personligen är jag lite smått beroende av ansiktsmask, skulle kunna ha de var och varannan dag bara för att det är så otroligt underbart. Huden blir så fin och det känns så otroligt bra efteråt. Enda jag inte tycker om är allt gegg och kladd.

Men nu Äntligen får jag lov och säga har jag fått upp ögonen för en ansiktmask som man inte behöver kladda med. Den är lätt att använda , både på och av. Och resultatet. I love it !

Fick med den när jag handlade på Sophora för första gången och så blev det några till sist jag var där. Den är bara så himla bra. Speciellt då jag hatar att bli kladdig.

Puss A

Likes

Comments

Födelsedag. 6 månader. Överraskning.

Igår fyllde jag hela 23 år och inte nog med det jag firade även 6 månader tillsammans med världens finaste pojkvän. Bästa som finns verkligen !

Så igår när jag kom hem så hade ordnar världens sötaste överraskning. Iaf om ni frågar mig. För det första hade han tänt massa ljus och fyllt taket med ballonger. Och återskapar våran första dejt inne i vardagsrummet. Så vi åt picknik på golvet tillsammans. Supermysigt. Bästa födelsedagen någonsin !

Och inte nog med att Älsklingen återskapade våran första dejt så fick jag även röda rosor och ett superfint halsband som han valr helt själv. Älskar Honom !

Puss A

Likes

Comments

Palett. Kat Von D. Älskart.

I mitten av Oktober beställde jag Kat Von Ds nya palett MatelMatt och äntligen har jag fått hem den. Så himla fin , jag älskar den rent ut sagt.

Vill även tacka min otroligt underbara kollega som tipsade om att den skulle komma så jag kunde förhandsboka den och dessutom åkte och hämtade den när den kom. Evigt tacksam för det !

Puss A

Likes

Comments

Svampbob. Lösnaglar. Kreativitet.

Nu har jag kommit igång med nyaste projektet. Planen är då alltså att jag ska använda min kreativitet och måla lösnaglar där varje set innehåller 24 stycken naglar. Varje design kommer att säljas och alla pengar som kommer in i detta projekt kommer gå direkt till den framtida nagelutbildningen jag hade tänkt att göra. Så jag en gång för alla kan bli en riktig nagelteknolog.

Äntligen finns det iaf en plan, så får vi se hur långt det kan gå. Första paret som är till Salu är iaf klara.

Det blev ett par Svampbob naglar ! Är det någon som är sugen på att bära dessa på sina naglar?

Puss A

Likes

Comments

Saknad. Sorg. Känslor.

För snart 3 år sedan dog min Fina älskade Gammelmormor, en saknad jag känner varje dag. Men vi varje Allahelgonen, dödsdag, födelsedag och vårat sista farväl på begravningen känns alltid lika jobbiga. Så för att hedra min älskade Gammelmormor så tänkte jag dela med mig av dikten jag skrev samma dag som hennes Begravning. 3/1-14.

Den här är till dig, Jag saknar dig!


Min älskade Ängel

29/12 - 192416/12 - 2013

Gunhild Rakel Söderholm, minnena om dig är allt jag har kvar,
livet har så många frågor oavsett vad hade du bra svar.
Att aldrig få sitta i ditt kök och lyssna på historier från ditt liv igen,
Gammelmormor i mitt hjärta kommer du alltid vara en bästa vän.

Den där varma dagen jag följde dig till Vinkelboda,
eller Amandakakorna du baka som var så himla goda.
När jag var lite på Frebben och lekte med ditt porslin,
Jag älskar dig Gun du är och var så himla fin.

Dop, Konfirmation, Student, Fördelsedagar, jag är glad att du var där,
men idag är min största önskan att bara få ha dig här.
Ända sen jag var liten så har du alltid funnits vid min sida,
det gör ont i hjärtat men jag är glad att du slipper att lida.

Vi ses igen det kommer en tid men tills den dagen, Vila i frid,
Du finns i mitt hjärta idag imorgon och föralltid.
Jag önskar att jag fick träffa dig igen för ett sista farväl,
hälsa Gud från mig att han tar hand om dig väl.

Jag är glad och tacksam för den tid som vi fått,
kommer aldrig att glömma dig. Sov Gott ❤


Puss A

Likes

Comments

Klänning. Spets. Gammelrosa.

För några veckor sedan hittade jag en helt fantastisk klänning. Iaf i min smak så är den helt underbar.

Problemet var bara att den inte riktigt fanns i min storlek, men jag ville hu verkligen ha den eftersom det var kärlek vid första ögonkastet.

Den storleken som fanns kunde jag ha, men den satt väldigt tajt och såg inte alls bra ut. Och kändes inte bra för fem öre heller. Men nu några veckor senare så kan jag faktiskt ha den. Sitter fortfarande lite tajt men inte satt det blir obekvämt och inte fullt heller för den delen.

Puss A

Likes

Comments