Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

det var längesen,som ni kanske har märkt så har jag haft en bloggpaus.

har inte haft någon motivation och tappade intresset helt enkelt.

Men nu börjar jag sakna bloggen och att få skriva av mig om allt möjligt som händer i min vardag.

Jag har exempelvis börjat plugga,läster matte på distans just nu, går faktiskt helt okej eftersom jag inte har pluggat sen 2013 då jag tog studenten. sen gör jag videos till youtube också,kolla gärna in kanalen ifall ni har lust!

Allt går även bra med Aragon, vi har börjat hoppträna för tränare varje torsdag och det är så himla kul! och planen är att fortsätta träna varje torsdag i hoppning samt så hoppas jag på att hitta en bra dressyrtränare som passar oss.målet i år är att komma ut på några lokala starter, men vi får helt enkelt se hur långt vi kommer,vill in te skynda på något med honom.


kommer ett mer utförande inlägg om aragon senare samt så håller jag på att fixa en ny heaer och uppfräching här så jag hoppas ni vill fortsätta följa min resa med Aragon<3
Likes

Comments

19/3- klubbhoppning på lurbo

24/3-pay and jump säva

3/4-pay and jump säva

14,15,16/4-hoppkurs lurbo

22/4-klubbdressyr lurbo

29/4 pay and jump sävla

7/5-klubbhoppning lurbo

25/5-klubbdressyr lurbo

6/6-klubbhoppning lurbo

27/8-lokal hoppning upk
Här är alltså planerna på hans tävlings upplägg, dock så kan det ändras så allt är inte bestämt men är dom jag skulle vilja åka på-

Likes

Comments

hej!

efter ett långt uppehåll så tänkte jag försöka börja blogga igen då jag har saknat det.

är inte samma grej att göra videos som att få skriva av sig i inlägg och dela ord med er andra.

har hänt en hel del grejer,både roliga och lite tråkigare saker medans jag har haft min paus.

kan börja med det lite tråkiga, jag har somsagt en sköldkörtelsjukdom och den har börjat krångla igen, är trött hela tiden,går gått upp i vikt,ont i kroppen osv så har knappt varit i stallet på senaste veckorna,men i morgon ska jag försöka börja rida igen.

men det roliga är att aragon har börjat bli fin i ridningen, vi ska tävla klubbhoppning den 19 mars,70-80cm om jag mår bättre. och har även planerat in tävlingar/träningar så vi är helt redo tills hans första lokala hopptävling i augusti!

så nu vill jag bara må bra och att jag kan börja träna och komma igång igen.


har ju även börjat lite mer seriöst på youtube och det är så himla kul,jag älskar ju allt med skapande och redigering så det är det jag har sysslat med under mitt uppehåll här ,så kika gärna in på kanalen -amandasvedberg heter jag där:)

Likes

Comments