View tracker

Hej!

Vet att det var ett tag sedan men jag har inte varit så inspirerad. :( 

Om ni har sett det så har jag lagt ut ett inlägg om mitt lag. Om ni inte har sett det så kan ni gärna kolla in det! Tyvärr så börjar vi bli väldigt få i vårat lag och vi kommer inte att kunna klara oss på så här få spelare. VI har fått tre olika alternativ av våra ledare:  

1. Att vi slås ihop med 01-orna 

2. Att vi alla byter till en annan förening

3. Att vi splittras helt och hållet

Jag vet själv vad jag tycker om det här och vad jag vill och hoppas ska hända. Att vi kan behålla vårat lag och tränare! Men det kan vara svårt att få det så. Alla tycker olika och självklart har alla rätt till sin enskilda åsikt. Det jag vill säga med det här inlägget är egentligen att allt inte går som planerat. Påverkas inte av andra, tänk på vad du vill ska hända! Mitt lag är som en extra familj för mig. Vi har känt varandra så himla länge. Nu är jag rädd för vad som kommer att hända. Jag tror ändå att det kommer att bli bra, men just nu känns det inte som det. 

Jag kommer att skriva om vad som händer när jag vet det men nu får ni se till att ha det jätte bra!

Likes

Comments

​Hej idag har det varit en rätt så jobbig dag eftersom att vi har haft mycket att göra i skolan. Imorgon blir det väl typ samma sak :( Jag har känt mig förkyld så det har ju bara gjort det ännu värre. MEN på onsdag fyller jag år!!!! Det är i alla fall någonting bra och kul. Jag skippade träningen idag eftersom att jag är förkyld så vi får se om jag blir bättre tills imorgon. 

Jag har även några åsikter kring att stanna hemma ifrån skola eller jobbet. Jag själv var en sådan person som stannade hemma från skolan även fast jag egentligen inte riktigt behövde. Efter ett tag märkte jag att det straffade sig så nu är jag mycket bättre på det! Självklart så tycker jag att man själv ska känna efter om man är tillräckligt sjuk för att stanna hemma. Man kan tänka att det kanske kommer värre dagar då man mår som sämst och verkligen inte KAN gå till skolan. Man måste spara sina dagar. Testa att gå till skolan eller jobbet och gå hem om du känner att du inte orkar. Jag känner mig oftast bättre när jag har kommit till skolan. LYCKA TILL!

Jag skulle bli glad om ni ställde några frågor till en frågestund med mig på fredag! Vilka frågor som helst!

Likes

Comments

HEJ

Idag har jag varit i skolan (så klart). Det var en ganska bra dag och jag känner mig nöjd. Efter skolan hade jag fotbollsträning och fys. Jag säger bara en sak fys är det värsta som finns! Speciellt när man har en sådan tränare som våran. Men vi vet att hon är jätte bra och hon gör oss starkare. Hon håller även ihop vårat lag och har gjort oss till en väldigt bra grupp. När man ser på andra lag är det ibland vissa som gnäller på varandra och klagar. Men det har aldrig varit så i vårat lag. Vi har hållit ihop och varit som bästa vänner. Man känner att man vill gå till träningarna för att träffa varandra och göra det som alla verkligen gillar. ATT SPELA FOTBOLL!! Ibland kan jag kan känna mig så tacksam för att jag har sådan tur. med mitt lag. Det tycker jag att man kan få vara ibland!

Hejdå!❤​

Likes

Comments

Hej igår var jag och mamma på Ikea och köpte lite saker till mitt rum. Bl.a så köpte vi lite saker till mitt smink. Jag har letat efter förvaringslådor i plexiglas ett tag nu men igår så hittade jag det perfekta. Denna kommer från Ikea och heter GODMORGON och kostar bara 149kr!

Jag köpte även denna från Ikea till mina sminkborstar, den kostade bara 29kr och hette SKURAR. 

Jag hittade även en annan från Jysk som var mindre och kostade 45kr. Jag tror att denna hette Brantevik. Jag tycker även att detta var ett kap då man kan köpa den på andra ställen för 100kr.

Det kommer bilder på mitt rum så småning om eftersom att jag nu har gjort klart det och är väldigt nöjd. Ha en bra dag!!!

Länk till Youtube

Likes

Comments

​I det här inlägget hade jag tänkt att dela med mig av några tips till att tjäna lite extrapengar. Själv samlar jag till en macbook som kostar en del så jag har mina tips till att tjäna lite extra varje vecka. Dessa tips är nog för de som är i min ålder! (13 år alltså :)) 

Ett tips som jag använder mig av som funkar om dina föräldrar betalar för ditt godis varje vecka. Man frågar bara sina föräldrar om hur mycket pengar de lägger ner på godis till dig och om du skulle kunna få de pengarna och köpa ditt eget godis varje vecka. Man tjänar en del på det i längden Jag brukar tjäna upp till 20 kr extra varje vecka. Det är egentligen bara som att du får lite extra veckopeng och att du själv betalar ditt godis. 

Ett annat tips är att om man t.ex har månadspeng så kan man fråga sina föräldrar om man kan få veckopeng istället. Det är mycket enklare att tjäna in om man måste hjälpa till hemma för att få pengar. Jag tycker själv om det har tipset jätte mycket. Det kan göra så att man får mer pengar.

Hejdå!!!💙

Länk till Youtube 🐷


Likes

Comments

View tracker

Jag har själv märkt att jag bara använder vissa produkter som jag tycker funkar bra. Det har liksom blivit mina favoriter utan att jag har tänkt på det. Ett av mina absolut favorit puder är ett från budget märket Essence. Jag hittade märket i Italien så jag antar att det är ett känt märke där. Det är ett superbra transparent puder som gör att huden känns len och ser flawless ut. ;) Ett perfekt puder till vardagen om ni frågar mig! Dessutom är det billigt!

Här kommer en bild på två andra produkter som jag gillar:

Likes

Comments

Idag är det LÖRDAG! Jag ska spela fotbollsmatch idag så det ska bli jätte kul. Jag tycker att det är väldigt viktigt att gå på någon slags sport eller aktivitet på fritiden. Själv har jag ju gått på fotboll i 6 år så jag har nästan alltid haft något att göra. Många andra i min ålder går inte på någon aktivitet. Det räcker liksom inte bara med gympan i skolan en gång i veckan. Jag mår SÅ bra av att att spela fotboll. Jag har ju verkligen hittat min grej som jag gillar men det kanske är svårt för de som har testat på saker som de kanske inte gillar. Jag gillade fotboll på en gång. Det var det första jag testade. Om man inte har hittat det som man gillar så får man inte ge upp! Man kanske gillar att dansa? Jag lovar att det säkert finns någonting som man tycker är kul. Man får så många nya vänner!

Ha en bra lördag/ Amanda :)

Länk till Youtube

Likes

Comments

Hej! Det här blir mitt första inlägg på den här bloggen! Jag hoppas att ni gillar den och om ni gör det så blir jag superduper glad om ni börjar att följa min blogg. Jag kommer att lägga ut allt möjligt. Allt ifrån mitt vardagsliv till resor, smink och spel. Jag kommer även att försöka att blogga så ofta som möjligt. Om ni har några frågor är det bara att ställa dem!

Ha en bra kväll! :)❤

Länk till Youtube

Likes

Comments