Som barn, i alla fall juridiskt sätt. För den tjugonde december smäller det, för då är det äntligen min tur att fylla år. För att illustrera alla fyra veckor som återstår "bjuder" jag på fyra gamla photo booth bilder. Som artonåring kommer jag kunna ta körkort, sjukanmäla mig själv, gå på utvecklingssamtal själv, starta bankkonton, köpa cigaretter och snus. Göra klubben osäker tillsammans med mina vänner :ppPPpP. Men tills dess ska jag njuta av mina sista dagar som sjuttonåring. Vem försöker jag lura, kommer vara bitter som satan. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Biopremiärerna för Mockingjay del två drog igång här i veckan. Vilket fick mig att inse att jag glömt att kolla första delen. Så det är vad jag har underhållit mig med ikväll. Den var i alla fall väldigt bra och jag är mycket nöjd över mitt beslut att se den. Om du av någon anledning skulle ha missat den, rekommenderar jag dig starkt att kolla in den!

Likes

Comments

nästa destination: gbg // listor är alltid kul att göra // sommarlovskäk

selfie på toa, bokstavligen // gör som havet, våga // det satt gött i kistan

en gubbe som fiskar, efter likes // ett stycke glass // färg för fan

krigar för brödbitar // mitt liv i tröjform // oj ett torn

chilla lide, på kusten // dags att kötta lite fjäder // vi gillar att överraska

sweet rimmar på // allt på golvet är en sovplats // vi hade en snabb fest(is) idag

löven orkade inte hänga mer // det kändes som en bra idé // blod, svett och tårar

det här var värt 194 trappsteg // vi drog dit palmerna bor // vi är mästerkockar

"jagvarigbgidag"-bilden // har fått syskon :pPpPPp // johan, han kan

glöm inte att fånga dagen kidz // ingen skräll att vi fikar // squad on point i lilla Paris

två dagar i lischöping var najs // vi våg(ade) bada i havet // två Johan och en Johannes

en kaffe om dagen // hoppas ni bryter nacken :)) // de tror att de är växtätare

oboy, vilket höstigt väder // kollade lite golvboll // en snabbvisit i lilla paris

Likes

Comments

Förra helgen åkte jag tillsammans med Johan A, Axel och Johannes iväg till Göteborg. Det var nämligen dags för konsert. Denna gången var det ingen 18års-gräns så även jag och Axel fick lov att hänga med, haha. Det var Daniel Norgren som stod för underhållningen, och fan va bra han var live! Helt sinnessjukt vilken pipa den snubben har.

Likes

Comments

Fredagen började tidigt som satan. Det var ju nämligen dags att åka upp till landets kära huvudstad - Stockholm. Jag möter upp Johan A, Axel och hans bror Henrik på resecentrum för att sedan ta tåget till Göteborg där vi sedan byter till tåget mot huvudstaden. Vi kom fram runt halv elva på dagen och tog oss vidare till vårt hotell i Alvik.

Vi drog sedan in till centrum och strossade runt på Stockholms gator. Såg spännande och mysiga affärer. Fotograferade, tjatade, promenerade ännu mer och skrattade. Lunchen åt vi hos Barrels Burger § Beer, rekommenderas starkt(!!).

Runt tre-tiden möter vi upp min instagram-kompis Emelie, kolla in hennes instagram HÄR. Hon är otroligt duktig fotograf och passade på att fotografera oss.

Vi åker tillbaka till hotellet, gör oss iordning och så vidare. Därefter drar Johan och Henrik iväg för att se Of Monsters And Men som spelar i Stockholm.

Eftersom konserten hålls på en pub, med artonårsgräns, får jag och Axel hitta på något annat att göra. Vi utforskar Stockholm lite extra, äter middag på Phil's Burger.

Runt nio på kvällen kliver vi in på Fotografiska. Vi passar även på att ta en fika och njuta av den vackra utsikten. Runt kl 23 nöjer vi oss och åker tillbaka till hotellet.

​Jag och Axel var otroligt flitiga och vilje göra så mycket av tiden, så klockan sattes på 08:30 dagen därpå. Vi åt frukost på hotellet, checkade ut och drog vidare in till centrum. Vi gick i affärer, shoppade, åt på Dunkin' Donuts, handlade lite färdkost och mötte sedan upp Henrik och Johan på centralstationen vid tolvtiden då det var dags att åka hem. 

Likes

Comments