Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Härligaste tjejerna i skolan. Mycket fokus på skolarbete nu, roligt sådant dock. En stor inlämning i stil med gymnasiearbete med ett ämne som man själv fick välja. Vilket alltid gör det roligare! Nästa vecka lurar en skolresa till Krakow som får mig att kämpa på. Det kommer definitivt bli en upplevelse utöver det vanliga.

/ A

Likes

Comments

Efter en rolig utekväll var det dags för morgon och skola! Avokadomacka & kaffe till frukost, har alldeles för många foton på det i min kamerarulle.

Sedan blev det skola, plugg och sushi till middag. Känns lägligt med helg och fredag i morgon, ska träffa mina fina tjejer på tjejkväll och sedan jobba båda dagarna.

/ A

Likes

Comments

Dumplings, BAO och tofu på Beijing 8 / Fanny & Anna i vårsolen

Likes

Comments

Avokadomacka, egenpressad juice, jordgubbar, ägg & kaffe. Mmmmmmh

Likes

Comments

Studiedag idag, såå skönt! Har varit och tränat, fixat mat och kollat på Unga Mammor (favoriten). Resten av dagen kommer gå åt att fixa i ordning inför imorgon då jag åker upp till Sunne över dagen för att åka skidor, ska bli kul!!

/ A

Likes

Comments

Smoothie gjord på avokado till mellis, även en powernap denna snöiga måndag. 

Likes

Comments

Vin med härliga tjejer på kafé magasinet och lite andra festligheter. En svamprisotto (hemlagad hehe) med pappa innan. En toppenfredag!

/ A

Likes

Comments

Fick dessa fina rosor av min älskling igår.

/ A

Likes

Comments