Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Är tillbaka i Säffle efter en helg hemma i Göteborg. Kom i fredags och åkte tillbaka igår, tyckte i början att det kändes ganska ovärt men icke! Påsk för mig handlar om att omringa mig med människor jag tycker om och äta mat. Precis det jag har gjort i helgen! Men nu är jag tillbaka i Säffle, sista veckan!

/ A

Likes

Comments

Dags för nya tag. Efter resan till Krakow har det varit en berg och dalbana på alla plan. En långvarig och envis förkylning har i princip slagit ut min kreativitet och lust till att göra annat som inte är måsten. Nu är det en intensiv tid i skolan och jag ska även ta körkort. Befinner mig just nu i Säffle på en intensivkurs. Blir ett separat inlägg om det! Är otroligt taggad på friheten, att kunna åka om jag vill. Slippa begränsningar. Det går inte att försköna känslan av att snart ha körkort, försök om du kan!

Kramar, A

Likes

Comments

Avokado igen, surprise?

Likes

Comments

Likes

Comments

Härligaste tjejerna i skolan. Mycket fokus på skolarbete nu, roligt sådant dock. En stor inlämning i stil med gymnasiearbete med ett ämne som man själv fick välja. Vilket alltid gör det roligare! Nästa vecka lurar en skolresa till Krakow som får mig att kämpa på. Det kommer definitivt bli en upplevelse utöver det vanliga.

/ A

Likes

Comments

Efter en rolig utekväll var det dags för morgon och skola! Avokadomacka & kaffe till frukost, har alldeles för många foton på det i min kamerarulle.

Sedan blev det skola, plugg och sushi till middag. Känns lägligt med helg och fredag i morgon, ska träffa mina fina tjejer på tjejkväll och sedan jobba båda dagarna.

/ A

Likes

Comments