Hej på er!

Jag tänkte berätta i detta inlägg lite om mina inplanerade resor just nu. Det är två stycken som jag vet om nu, en till Spanien/Narja och en till Dominikanska republiken. Till Narja åker jag med min mamma och vi ska bo i ett hus med våra kompisar. Det kommer att bli jättekul och mysigt, eftersom att jag aldrig har bott i ett hus utomlands förut. Vi kommer att laga mat själva och så. På dagarna kommer vi att för det mesta bada och sola vid en strand och ta mycket bilder som ni kommer att få se. 😉 Vi åker i slutet av Juli och är borta i 10 dagar.

Nästa år, 1 Januari ska jag med min pappa och hans flickvän/sambo till Dominikanska republiken. Förra vintern var vi i Mexico, där bilderna är ifrån, så det kommer att bli askul att besöka ett nytt ställe. Jag har aldrig varit där så det kommer att bli jättespännande. Vi kommer att vara borta runt 2 veckor tror jag det är.

När jag vet mer om hotell osv så kan jag skriva ett till inlägg om det. ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Veckans första gympass blev självklart ben och det gick faktiskt väldigt bra. Det blev inga knäböj (förutom i Smith-maskinen), men mycket annat roligt. Tillexempel utfall och mycket benpress.

♥ Uppvärmning 8 min på konditionsmaskin

♥ Utfall med lös stång - 20 kg 10 reps, 25 kg 10 reps, 30 kg 10 reps

♥ Benpress med gummiband

♥ Vader i benpress

♥ Lätta knäböj i Smith maskinen med gummiband

♥ Gynekologstolen superset med gummiband

Likes

Comments

Godmorgon finisar! Idag för mig är det ett fullspäckat schema. Jag ska alldeles strax gå ut med min hund, sedan vidare till gymmet och efter där hämta lite saker hos min mamma och sen sist ska jag till min farmor. Därför har jag egentligen ingen tid att ligga här och blogga i sängen, men några minuter gör väl inget... 😊

Idag blir det ben på gymmet! Det känns som jag bara kör ben nu för tiden, men jag försöker få ben två gånger i veckan. Måndagar är en sådan dag som jag vill köra ben så det blir det idag. Dock inte knäböj idag för att jag vill variera min pass och se om det blir någon skillnad. Vi hörs lite senare!

Likes

Comments

Detta är jag, 2 år sen denna sommar. Att så mycket har hänt i både kroppsform och i sinnet. Jag hade precis börjat gymma här seriöst efter min korsbandsskada på Sats. Man tog inga toppvikter, men det var jättekul ändå.

Här nere på de 4 senaste bilderna är jag i dagsläget. Cirka 5 kg tyngre också. Jag tycker att man ser en liten skillnad ändå. Lite mer muskler på kroppen skulle jag säga. Mitt största mål har jag inte klarat än, jag kommer att dela med mig mer om den senare. Det kanske syns lite att jag klarar cirka 15 kg vikt i nästan alla övningar nu. Lite av min resa har jag kommit, men det är en lång väg kvar.

Likes

Comments

Detta schampoo är det som jag använder varannan dag. Det är ifrån Maria Nila och jag tycker att det är jättebra. Det doftar även så gott, lite bubbelgum. Denna är för färgat hår, som jag har, men det finns andra serier eller vad man ska kalla det.

Sedan så använder jag silvershampoo ifrån Fudge minst två gånger i veckan, detta torr-shampoo ifrån Batiste när jag behöver och denna inpackning även ifrån Maria Nila. Inpackningen är i serien soft och den ska göra så att håret blir lent, mjukt och sedan så tåteruppfuktar den.

Likes

Comments

Mums denna var en riktig godbit. Jag som personligen gillar fräscha med en liten sötsmak på dessa drycker älskade denna, eftersom den hade precis det. Celsius är dock bra på att få till sådana smaker, så därför föredrar jag dem istället för Nocco.

Denna får iallafall 5/5 i betyg av mig. Hos mig står det två till i kylen så det blir nog en till senare idag. Vill ta mig till gymmet också, men vi får se hur det blir med det. Rygg borde det vara idag enligt schemat! Vi hörs ♥

Likes

Comments