Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll på er!

Idag har denna dag varit allmän seg ifrån min sida. Jag gick i skolan som vanligt, kom hem vid 14-tiden vilket var väldigt skönt, låg i sängen några timmar innan det var dags för gymmet. Där gick det inte så bra heller vilket sög. Hela min kropp var seg ifrån helgen, men inget att göra åt det! 😊

Man känner verkligen nu att hösten är här btw. Temperaturen går inte över 10 och det regnar. Det ger mig ingen energi så den suger, men men. Jag vet att jag låter så negativ nu i detta inlägg, men är verkligen seg idag. Förlåt för det!

Likes

Comments

En gammal gymbild.

Hej, jag har världens behövligaste söndag någonsin idag. De fyra senaste dagarna har jag inte sovit helt ordentligt och inte ätit som jag ska heller. Allt detta beror på lite olika aktiviter som har hänt, tillexempel inspark och vara med kompisar. Jag ligger iallafall just nu i sängen och skriver detta, hade för några timmar match och fick en smäll så här ligger jag med ispåse. Det är nog inget farligt så inget att bry sig om! 😃

Både gymmet och bloggandet har kommit lite på efterslängen senaste tiden, dock en sak som jag vill förbättra. Jag ska verkligen försöka!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nämen, jag hittade nya Noccon på Ica idag!

Jag köpte två och tänkte spara en till kvällens träning, men fick smaka av kompisars. Jag blev förvånad när jag smakade denna, eftersom att jag inte är ett stort fan av Vattenmelon. Denna tyckte jag dock om! Den var mycket sötare än Celsius vattenmelonsmak (som jag inte gillar) och därför tyckte jag om den. Noccos version smakade liksom som godis.

Den får iallafall 4/5 av mig i betyg!

Likes

Comments

Likes

Comments