Hej på er!

då var det på tiden att jag skaffade mig en ny och fräsch blogg. Det enda jag ville var att byta bloggnamn och det kostade på min gamla, så det slutade med att jag skapade en helt ny blogg istället. 🙈 För er som inte vet vem jag är så heter jag Amanda Hammarsten, är en sextonårig tjej från Stockholm som gillar att träna, skriva och fota. Här kommer ni att få läsa om min träning, lite mode och min vardag helt enkelt, Enjoy! 😇

Ge gärna lite tips och idéer på inlägg så ska jag försöka fixa så många inlägg som möjligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello babes!

Äntligen bara två dagar tills jag får lov. Jag har aldrig varit såhär taggad på ett lov förut. Och idag är det också 14 dagar (alltså 2 veckor exakt) tills vi åker utomlands. Ni ska bara veta min lycka, och att få blogga, vlogga och ta bilder där kommer att bli magiskt. Annars så har min dag gått snabbt, gick i skolan 10-15 och sedan körde jag ben med Helen.

Här får ni även se min fina gröna tröja från I can I Will! Läcker färg va...

Likes

Comments

Hello again!

Dagens träningspass Done och jag är mer nöjd än någonsin. Idag var första tunga-passet på flera veckor vilket var både skönt och kul. Det blev en blandning mellan ben & rygg, jag filmade även en del under passet så jag tänkte sätta mig ned och redigera den ikväll. 100 kg i mark blev det även idag, bara 20 kg ifrån mitt PB. Snart där igen!

Ungefär 2 år sen (vänster) vs nu. Inte helt likadana bilder men skillnad ser man ändå tycker jag...

Likes

Comments

Halloj!

Kom nyss hem från stan med mammsen. Vi åt lunch på Vapiano och kollade i affärer, samt på julmarknaden i gamla stan. Det var supermysigt och fick med mig lite saker hem så jag är nöjd. Jag har även vloggat ungefär hela dagen och fortsätter tills imorgon med det, så ikväll eller imorgon kommer videon upp. Jag tänkte även visa i vloggen vad jag köpte så det blir som en 2 in 1. 😄

Bad även mamma ta lite bilder så här kommer lite av dem!

Jag hade en ganska simpel outfit idag som ni kanske ser, but I liked it! Den var skön och avslappnad vilket jag tycker om ibland.

Likes

Comments

​Då var det helg igen! Min helg kommer dessvärre innehålla nästan bara plugg. Spelar dock två matcher på söndag och ska även julbaka med farmor och kusiner, men förutom det så blir det plugg. Det gör inget för min del, det är ändå lov snart..

Så idag har jag bara gått i skolan och sen kom jag direkt hem. Jag åt lite tidig middag med mamma och snart ska jag bege mig mot min träning. Blev också lite plugg nu, tagga spanska prov på måndag. Rolig dag att ha prov på va, en måndag. 

Likes

Comments

God förmiddag, uppdateringen går sådär här, men jag försöker att komma på lite roliga saker att blogga om. Huvudämnet för denna blogg är ju mest träning & hälsa, men gymmet har inte varit min huvudpriotering de senaste veckorna. Jag ska dit för första gången på kanske tre veckor. Min basket har tagit upp mer tid än vad jag har förväntat mig, vilket både är kul och tråkigt för gymmet förstås, men nu blir det ändring på det hoppas jag. Nu har iallafall December kommit till oss och bara runt 20 dagar tills jag åker utomlands och julafton. Jag är så taggad på allt just nu, förutom skolan. Vi har prov/redovisningar i alla ämnen innan lovet. Segt som fan alltså, men snart är det över.

Idag blir det ben på gymmet, vilket jag ser mycket fram emot. Jag tänkte även lägga in lite intervaller på slutet, men vi får se hur mycket energi som finns kvar. Jag tänkte åka senare ikväll då det är mycket mindre folk och jag tränar mycket bättre om det är lite folk på gymmet. Jag längtar redan!

Likes

Comments