View tracker

Hej på er, äntligen fredag!

Idag var jag hemma från skolan pga att jag mådde dåligt imorse och igårkväll. Jag kunde inte vara med på träningen för att jag mådde så illa så fort jag sprang, så det kändes som jag skulle spy. Inte så trevligt, men nu mår jag bättre! Ska alldeles strax börja göra i ordning mig för att jag ska lite senare till Täby C med mamma för att titta på lite julklappar, samt att äta middag lite senare. Så det kommer att bli mysigt! 😃

Titta vad jag hittade! fyra stycken bilder från förra året i December. Det ser så mysigt ut, vill baka igen snart! Det kommer och jag längtar ihjäl mig 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hittade dessa godingar på Hemköp häromdagen!

Nu har jag tagit mig tillfället och smakat alla, inom loppet på 3 dagar! Det var kalas i min mun kan jag säga er. Så här kommer min recension på dessa.

Vi börjar med min personliga favorit, Cookie dough cream! Har aldrig tyckt att bars med denna smak är något speciellt, men denna var så himla god. Konsistensen och smakerna var perfekt och jag tycker inte att den hade någon konstig eftersmak vilket jag gillar. 5/5 får den av mig!

Sedan kommer Caramel Cashew vilket var min andra favorit. Den var också jättegod, men det som gjorde att jag gillade Cookies mer var att jag personligen gillar den smaken mer än caramel. Det var heller ingen konstig eftersmak i denna så, 4,5/5 blir resultatet.

Sista som har namnet cocount-chock, den gillade jag dock minst för att kokos smaken är inte min favorit och eftersmaken var lite konstig på denna faktiskt. Ätbar är den absolut! bara inte min personliga favorit, den får iallafall 3/5 av mig.

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina!

Nu börjar helgen glida mot sitt slut och jag är helt slut. Dock så innehöll bara min helg två matcher och ett besök på Ikea. Blev lite besviken på deras julutbud, det var liksom därför vi åkte dit, men aja lite fick vi med oss hem iallafall. Så precis beställde jag ett par byxor ifrån Better bodies som var 50% off, vilket var ett riktigt kap för snygga var dom. För min del är det inga prov nästa vecka, förutom ett på fredag då. Men det är ingen panik tycker jag. Så denna vecka blir det mycket träning, kul!

Min kameraladdare är ju borta ifrån flytten och det är jättetråkigt för att nu är det så fint överallt och att ta bilder med sin Iphone kamera är ju inte det roligaste. Så just nu är jag på jakt efter en ny, vilket är jättesvårt för vet liksom inte vart man kan köpa laddare. Någon gång borde jag väll hitta en... Ta hand om er!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Jag sitter just nu och fikar lite för om lite mindre än en timme så ska jag bege mig mot gymmet. Min dag var rätt kort för vi hade muntliga nationella i Matte och Engelska idag sen fick vi gå hem så 2 timmar var jag i skolan. Sedan klockan tre ungefär har jag även suttit och pluggat. Rolig jag är. Nej men, imorgon har jag matteprov, so inlämning och NO redovisning och på fredag har jag spanska prov så det är lite mycket just nu. Men mystiskt nog har jag kommit in i värsta pluggmodet och allt går mycket bättre just nu. Igår satt jag liksom fyra (!!!) timmar och bara pluggade matte. Vilket dock är mitt sämsta ämne. Skönt är det absolut att det går bra! 😃

Likes

Comments

Tiden går alldeles för fort!

Denna outfiten hade jag en dag i somras och då tyckte jag att det var varmt med kabelstickad. Nu är det ju nästan för kallt! Tiden bara flyger iväg...


Likes

Comments