Godmorgon finisar!

Om ca 2 h ska jag börja åka mot samlingen till match. Vi ska spela semifinal i slutspelet av serien. Svårt att förklara men men! Sedan resten av dagen så kommer jag förmodligen vila, men ska även försöka att plugga lite. Planera lite blogginlägg kanske. 😉

Så länge får ni en liten throwback ifrån Mexico! Vi ska faktiskt boka in en ny vinterresa under denna månad till ett nytt ställe nästa år. Vinterresor till ett varmt land är ju det bästa som finns.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Hur mår n? Jag mår bra! Jag tänkte nu göra ett litet inlägg där jag berättar om min favoritövning av "huvudövningarna" och vad mitt PB är dem. 😊

Knäböj - 72,5 kg
Marklyft
- 110 kg
Bänkpress
- 42,5 kg
Smalbänk
- 45 kg

Sådär, det är väl de övningarna som jag kallar "huvudövningar". Jag kör alltså en av de varje pass inom den muskelgruppen. Min favorit av dessa övningar just nu är mark och smalbänk. Det är nog därför att det är de två övningar som jag nyligen tog PB i och som jag har utvecklats mest i.

För att utvecklas i ditt tränande så rekommenderar jag att köra dessa övningar. Men att variera vikter osv så kroppen mår bra.

Likes

Comments

Hej och välkommen fredag!

Kortfattat så har min vecka varit helt konstig. Olika saker har inträffat och en av de sakerna var ett resultat som jag fick i dag som jag inte blev så glad över. Iallafall, förutom det så har min matvana denna vecka helt konstig den med. Jag har knappt haft någon matlust, eller hungrig. Förutom vissa dagar i skolan. Så fort jag har ätit så har jag börjat må illa och fått jätteont i magen då. Jag vet inte vad det beror, men det är någon fas just nu.

Jag kommer att det blir bättre nästa vecka iallafall.


Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för den urdåliga uppdateringen, men så är det väl ibland (läs ofta). Nej men idag är det fredag och då ska man vara glada. Jag har iallafall börjat min dag med denna gudomligt goda frukosten. För en gångsskull var jag hungrig nu på morgonen så det blev både kvarg med granola och två mackor! Brukar bli något av dem, men nu är man mätt & belåten! 😊

Idag är det även bänkpress för min del, ska alldeles strax bege mig mot gymmet. Det kanske bli smalbänk, jag vet inte än haha! Tycker att smalbänk är roligare än vanligare just nu, eftersom att jag är starkare i smal. Får öva upp den vanliga också...

Likes

Comments

Första söndagen på länge och man har inte söndagsångest! Såhär vill man ju nästan känna varje söndag. 😊 Som precis igår vid denna tid ska jag alldeles strax bege mig mot gymmet för rygg. Marklyft blir huvudövningen idag och jag är jättetaggad!

Vad jag mer ska göra idag vet jag inte, eller jag ska packa till Finland. Åker dit imorgon med mamma och mormor på en kryssning bara så det ska bli mysigt! Innan ska jag även äta lunch med farmor och mina kussar i centrum så hela dagen blir fullrulle imorgon!

Likes

Comments

Åh. Så mycket folk, så lite ljud. Detta var en av de känslosammaste ögonblicken i hela mitt liv, i vår säkra stad? Vad händer med världen?

Likes

Comments