Vänner! Från en klok till en annan, snälla läs dessa böcker. Speciellt "Omgiven av psykopater". Snälla, snälla! Om inte för någon annans skull så i alla fall för din egen. Vi måste ta hand om varandra, hela tiden.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Jag har de senaste veckorna gått igenom mycket. Varit rädd, ledsen, arg, besviken men framförallt av någon dum anledning hatat på mig själv rätt mycket. Varit riktigt, riktigt hård. Onödigt hård. Jag har jagats av mina egna tankar och på så sätt inbillat mig saker, som i sin tur gjort mig mer rädd.

Sömnlösa nätter. Många sådana. Igår var första gången på flera veckor som jag somnade tidigt och sov hela natten. 14 timmar sov jag. Äntligen. Var även lycklig idag och började känna igen mig själv igen. Jag är en glad person, som sprider min glädje. Det är den jag är och hur jag gör. Utan glädjen är det inte värt att leva, i mina ögon. Jag lever för spridning av min glädje. Därför har det varit tufft att inte känna den på ett tag nu.Jag försöker se framåt för att hitta hopp. Något typ av glädje. Jag insåg idag dock att det inte spelar någon roll, hur mycket jag än längtar efter min flytt till Australien (kommer mer om detta snart...) eller studenten eller vad som helst som jag ser fram emot. Det spelar I N G E N roll alls. Jag kan liksom vara glad för det i några minuter och sedan kommer verkligheten ändå ikapp mig. Jag måste hitta något som gör mig lycklig JUST NU, här, idag. Till exempel att vara med människor som sprider glädje. Så jag hittar tillbaka till mig. Omringa mig själv med människor som är som mig, som gör mig glada.

Så det har jag börjat med, helt enkelt, hade jag tänkt och säga. Det är inte enkelt, men jag försöker. Det är det bästa jag kan göra. Samtidigt som jag gör detta måste jag grotta ner mig i kunskap kring anledningen att jag blev olycklig för några veckor sedan. Jag är glad över människan och dess sätt att få lära sig saker. Hur jag kan ta in kunskap och sedan använda mig av den. Det är bra och jag är glad över att jag har den möjligheten.


Likes

Comments


Heej! Long time, verkligen no see. Är mitt uppe i livet just nu. Gråter, skrattar, stressar och panikattackar. Det är så mycket tråkigt och samtidigt så mycket roligt som är på gång. Jag planerar en flytt utomlands nu i sommar efter studenten och det är myyyycket kring det. Askul dock! Kommer med mer info när allt är spikat och klart...Jag saknar er! Jag saknar att blogga. Det får mig att må bra och det är verkligen mitt fokus just nu. Allt, allt, allt som får mig att må bra - just do it. Så på oberoende tid, I'm back. Måste skriva av mig, få börja fota igen och fixa och trixa med bloggen. Inte mycket som får mig att må så bra. Nu kommer Lina och vi ska plugga hela kvällen. Ja ja, det har vi sagt många kvällar i rad nu så vi får väl helt enkelt se vart kvällen slutar.


Likes

Comments


... till dom utomlandsresor som gjorts de senaste åren när vinterhalvåret börjar krypa fram. Jag BEHÖVER verkligen en utomlandsresa när det börjar bli kyligt och mörkt ute här i Sverige. För två år sedan var jag med familjen två veckor i Mexico.Förra året var jag och Lina i Spanien vid den här tiden. AJ mitt hjärta att tänka tillbaka dit, det var så himla kul och välbehövligt och jag kommer verkligen ihåg hur BRA jag mådde då (eller ja, tills jag blev matförgiftad...)Stort tips när ni vill jämföra flygresor som jag använt mig av en hel del den senaste tiden är https://www.flyg.nu/. Du söker bara flygbiljetter och därefter jämförs det priser. Jättesmidigt! HÄR kommer du till sidan där alla resmål finns, vilket är huuuur många som helst. TIPS TIPS! Nu ska jag plugga, jobba och sedan hitta inspiration till vart man kan resa. Har ju redan lite resmål planerade inför sommaren... Kommer en update om det snart. KRAM

Likes

Comments


Nej men hörrni... Det har tagits alldeles för långt nu, min stressnivå.

Min vecka var planerad på följande sätt:
Måndag: Jobb 11-17
Tisdag: Jobb 11-17
Onsdag: Plugga + FIXDAG!!
Torsdag: Luncha med morfar, plugga
Fredag: Jobb 11 - 00
Lördag: Jobb 11 - 17
Söndag: LedigMin vecka hittills blev:

Stress stress stress. Haha. Inget blev som planerat utan jag blev inringd på ena jobbet, fick skippa det andra jobbet, skippa plugg, skippa vänner, skippa allt. SKA INTE KLAGA!! Jag älskar egentligen att jobba men hörrni, det är inte kul att ligga efter i sin planering. Inte kul att jobba sju dagar i rad, öppning till stängning nästan varje dag. Speciellt inte när man heter Amanda Johansson och är ett stort kontrollfreak plus har ett järnvärde nere på 0 vilket resulterar i en obeskrivlig trötthet. Är ni bra på att inte stressa upp er? Jag behöver ALLA tips jag kan få. Jag skulle fixat med marknadsföringen i onsdags, men det får helt enkelt bli uppflyttat till på söndag, min lediga dag. Likadant med plugget. Och allt fix och don.

Hjälp vad jag klagar. Jag måste lära mig att stressa ner och ta saker som det är och som det kommer. Kanske måste jag även lära mig att säga nej? Hmm. Det är en konst i sig.

Jag är snart tillbaka här på bloggen. Måste ta tag i mig själv bara antar jag? Lära mig säga nej och hitta tid till att göra alla måsten. Kanske börja se på alla måsten som viljor istället? Det borde bli lättare då, eller hur?


Likes

Comments


Hej vänner ❤ Jösses vilken skolvecka det har varit. Jag tror aldrig jag på så kort tid haft så många och svåra uppgifter tidigare. TYVÄRR kunde jag inte ta Höstlov ordentligt när vi slutade igår efter både ett matteprov och ett engelskaprov eftersom jag har två inlämningar kvar som jag inte hunnit med... Men det är snart gjort. Just do it, right? 😉Jag från förra helgen då vi var med på Michelles första utgång


Ja för nu kommer ju dessutom Halloween! Inte sjutton vill jag sitta inne och plugga då. Ikväll ska vi ut och då ska jag vara djävul, tråkigt nog. Så himla lite kreativitet då det till och med är samma kostym som jag hade förra året... Haha hur fungerar ni? Är ni taggade på Halloween och planerar ni mycket inför klädsel? Till mitt försvar så stänger jag på jobbet ikväll och därmed kommer jag inte ha någon tid på mig att fixa mig, men nästa helg hörrni! Då ska jag gå all in.Inspiration från We Heart It


I samarbete med Rabattkod.CLUB så kommer jag med SUPERBRA tips och erbjudanden. Helt perfekt till Halloween, eller hur? Det bästa med Halloween är ju att man helt och hållet kan låtsas vara en annan person, djur eller sak. Vill du vara Beyoncé men har "för kort" hår? Inga problem, HÄR hittar ni erbjudanden till bästa Rapunzel Of Sweden. Hur fett?Bild tagen från Google


Stället där jag garanterat kommer klicka hem något från är Teknikmagasinet, såklart. Fram till den 31 oktober 2017 har de 3 för 2 på Halloween-kläder, så skynda fynda!! Det ska jag ;) HÄR hittar ni all REA och alla erbjudanden till Teknikmagasinet.Två Instagrambilder från förra Halloween


Om ni går in på http://www.rabattkod.club/butiker/ hittar ni erbjudanden och värdekoder till massvis av andra butiker, året om. H&M, Bangerhead, Stadium, Viaplay, ja säg ett ställe de inte har erbjudanden till ;) In och fynda, som sagt det ska jag!


Likes

Comments

- För alla gånger jag sprungit hem från bussen med nyckeln redo i handen och en desperat blick bakåt, åt höger, åt vänster, fram.

- För alla gånger jag fått ett finger uppstoppat mellan benen på krogen för att sedan vända mig om och mötas av ett enda stort publikhav. Inte ett enda ansikte har jag fått på personen som gjort det.

- För alla gånger jag vaknat mitt i natten av en penis eller fingrar i mig.- För den där gången när någon drogade mig för att jag inte sedan skulle få minnas ett sex som från alla håll och kanter inte var frivilligt.

- För alla gånger jag känt skuld och skam.

- För alla gånger jag varit rädd.- För alla gånger jag blivit tafsad på och inte kunnat ta mig loss greppet.

- För alla gånger jag blivit visslad åt.

- För alla gånger.


Likes

Comments


Men KOLLA vilket kap jag gjorde från H&M häromdagen. Jackan är hur varm som helst och superfin ju? Förmodligen är den lite för kall inför vinterns kyla men helt perfekt för höstens. HÄR hittar ni den.Oj vad jag egentligen borde göra allt förutom att blogga just nu, men jag kände för att kika in och säga hej! I'm alive. Dagarna går verkligen i ett nu. Jag har noll koll på veckodag och önskar mer än allt att lovet vore här, helst igår. Så mycket plugg och planering inför och efter studenten just nu och så mitt i allt så går jag och blir sjuk? Väldigt onödigt😉

Nu satsar jag på att bli frisk så jag kan hänga med på Michelles första utgång på fredag. Sedan väntar dessutom en jobbhelg så mitt immunförsvar får gärna jobba på lite... Eller så är det väl jag som borde lyssna på kroppen och vila? Det ska jag nog göra nu. Kram så länge.


Likes

Comments

Väggord

Tre nya favoriter

Halloweenfest

Tankeställare

Just nu - Espresso House

Bocka av listan -dag

Baka baka