Nu är skidsäsongen bara nån månad bort och jag tror inte jag kan förklara hur mycket jag längtar! Ska bli så roligt att äntligen få stå på skidorna igen. Tittar på bilder från förra året, funderar på om jag behöver något nytt inför detta år och tänker tillbaka på hur roligt vi har det varje vinter. Bara nån månad till sen är det äntligen dags för skidor och jag längtar så, så mycket! Någon som längtar lika mycket som mig?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tisdag och veckan har just börjat. Har flera prov som behövs pluggas till och två inlämningar som behöver skrivas klart. Tänkte bara visa er denna smoothie som är gjord på banan, äpple, spenat och mjölk. Så god att äta till müsli.

Likes

Comments

Jag tror jag har hittat en ny favorit glass! Ägglikören från SIA är en favorit sen i sommar, men deras kakdeg hade jag aldrig smakat. Har funderat på att köpa hem den ett tag, men har inte blivit av. Men nu i helgen tog jag tag i det och den var såå god. Kommer absolut att köpa den fler gånger.

Likes

Comments

Stickad tröja och skjorta från Gina. Jeans från Lager157 och skor från Duffy.

Likes

Comments

En god smoothie gjord på banan, äpple och hallon.

En av flera koppar varmchoklad från veckan som varit.

Gått flera promenader, tycker det är så fint ute på hösten.

Ännu en kopp med varmchoklad, samtidigt som jag passade på att få en del plugg gjort.

Mitt nya rosa skidfodral och en god frukost med yoghurt kvarg.

Likes

Comments

Igår morse skulle jag möta min klass vid 5 på morgonen för att ta bussen till flygplatsen. Vi skulle åka till Stockholm över dagen för att göra 2 studiebesök. Landade på Arlanda strax innan 8 och därifrån tog vi bussen till Karolinska sjukhuset. Där fick vi höra om hur den nya delen av sjukhuset ska se ut. Efteråt åkte vi in till stan för att äta lunch. Sen var det dags för att besöka riksdagen. 2 bra studiebesök!

När vi var färdiga där hade vi några timmar innan vi skulle ses för middag. Jag och en kompis gick till Gamla Stan för att bara gå runt ett tag. Där hittade vi mitt favorit glass ställe. Ett stop där var självklart, så gott. Sen gick vi in mot stan och gick i affärer ett tag. Vid middagstid möte vi upp klassen för mat innan vi åkte ut mot flygplatsen. Helt klart en annorlunda och bra dag!

Likes

Comments

​Igår klippte jag äntligen håret, har behövt göra det ett tag men inte blivit av. Klippte av ett par centimeter. Trivdes bra i längden jag hade innan, men var så slitet så behövd få bort en bit. Men tycker även att denna längd är fin, så jag är nöjd.

Likes

Comments

Idag har jag hunnit ta ett fika med en kompis, gå en promenad och fått gjort en del skolgrejer. Till kvällsfika åt jag denna smoothie som är gjord på banan, äpple och spenat, så gott.

Likes

Comments

Det här är en favorit outfit just nu, så min syster fick passa på att ta några bilder. Jeansen hittade jag på Cubus för 3 veckor sen då jag och min kompis Amanda var i Piteå. Tycker dom är så snygga och så är dom sköna. Tycker även om tröjan. Den hittade jag på BikBok någon gång i sommar.

Likes

Comments

Kofta & jeans från Lager157, jacka från Vero Moda, linne från BikBok, skor från Adidas.

Likes

Comments