Amanda

redo för veckans bästa dag och för en lugn helg. Ska jobba imorgon så lär inte hända nånting för min del.
Men åhh känslan man har i kroppen en fredag. Kommer vara hemma redan 12.30 och det behövs verkligen efter torsdagarna.
Ha en fin dag allihopa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Amanda

Äntligen hemma!!
Idag har dagen varit riktigt seg och jag har inte mått så bra. Men jag klarade mig igenom den ändå. Belöningen imorgon blir ju att vi slutar 11.55 så det är det man lever för typ.
Just nu ligger jag i sängen och kollar på film. Ska väl snart ta mig en dusch för det känns som jag har feber, fryser som bara den. Eller ta en promenad kanske, men det får vänta tills det mörknat isåfall. Finns inget bättre än att gå i kyla och mörker. Så får det nog bli :)

Likes

Comments

Amanda

Hej på er. Sitter nu och väntar på andra lektionen för dagen. Idag går vi till 16.15 och man blir alltid så sjukt trött efter en sån dag :/ hoppas jag vänjer mig snart.
Måste rusa nu. Hörs senare!

Likes

Comments

Amanda

Jag brukar inte kolla på filmer så ofta. Jag är mer en seriemänniska och blir lätt rastlös när det är en film på 2 timmar. Men igår så kollade jag faktiskt på en jäkligt bra och sevärd film med mamma och pappa. Kvinnan på tåget hette filmen och jag satt bänkad hela filmen. Verkligen ett tips!

Likes

Comments

Amanda

Såå nu kikar jag in här igen.
Efter ett bra tag ;). Nu har jag ju börjar gymnasiet, ch jag känner bara att jag behöver skriva av mig om dagarna för på kvällarna är jag både frustrerad och irriterad över att ha så mycket i hjärnan utan att kunna berätta det gör någon som lyssnar, så dethär är ett bra sätt. Folk orkar liksom inte lyssna på mig längre om jag är arg (vilket jag förstår) men då blir jag bara ännu argare haha.
Men annars då? Jag går ju Samlinjen, och det är verkligen skillnad från nian. Längre dagar och att pendla. Men jag har verkligen hamnat i en så bra klass med bra lärare. Kunde inte fått det bättre och ser fram emot att spendera 3 år till med dessa människor! ❤
Iallafall, nu ska jag ta en dusch och sedan byta sängkläder och städa av rummet innan jag ska sova. Är verkligen så trött på kvällarna så sover som en stock haha. Älskar att sova, man slipper tänka och man kan bara drömma ;)

Likes

Comments

Vill bara påminna både mig själv och andra såhär i sommartider om att dessa kroppsideal är vidriga. ALLA ska kunna gå i badkläder i sommar utan att skämmas, utan att känna att man inte passar in. Var tacksam över era fantastiska kroppar som har/kommer gå igenom mycket. Jag kan ibland önska att jag hade mer av det ena och mindre av det andra och känner mig inte nöjd. Men samtidigt så är det inte det viktigaste. Kom ihåg att "det ska va gött och leva, annars kan det kvitta". Så ät och drick gott och njuuut av sena sommarkvällar/stranddagar. Kroppar är fina i alla former. Så det ska inte ens va ett bekymmer. Be proud and rock your body 💪🏼🌟

Likes

Comments

Amanda

Nu ska jag berätta något som varit jättejobbigt för mig. Eller ja, inte bara för mig utan för de runt omkring mig också.
När jag började med mina nya p-piller (Prionelle) i maj så blev jag något fruktansvärt ostabil i humöret. Jag var så himla ledsen hela tiden och verkligen superarg för ingenting. Då snackar vi utbrott. Sen satt jag på golvet i mitt rum och grät och undrade vad det var för fel. Tänkte att "man kan inte bli såhär av lite piller". Men ack så fel jag hade. Nu har det stabiliserats mycket bättre faktiskt. Det brukar ju vara 3 månader sen försvinner de flesta biverkningarna. Så himla himla skönt. Var helt slut efter domdär utbrotten och hade så dåligt samvete när jag inte hade dom.
Nu funkar det superbra och förutom väldigt ökad matlust så har jag sluppit mensvärk och inte haft ont vid ägglossning vilket verkligen är ett stort plus!! Någon annan som haft samma biverkning?

Likes

Comments

Amanda

Gud så jag saknar Teneriffa. Även om det inte var jättevarmt och soligt så var det en så himla rolig resa med bästa sällskapet.
Har idag när jag jobbat lyssnat på podcasts om resor och att våga. Resa är verkligen något jag vill göra såfort jag får möjligheten. Jag är så klar med Sverige känns det som!

Likes

Comments

Amanda

Hej hjärtan!
Gårdagen spenderandes nere på smått med bra människor. Så himla trevligt att bara sitta och äta och dricka gott och prata minnen och sådär! Sen sov min bästa vän hos mig inatt. Dock har jag sovit som en kratta pga mensvärk och frusit som bara den. Vad inga värktabletter heller så har fått jobba med värken. Fyfan säger jag bara.
När jag kom hem från jobbet vid 15 åt vi lite och sen har jag bara legat i sängen och chillat, bakat chokladbollar (är det veckan så är man värd det;)), och tränat!
Nu är det en jobbvecka kvar och nästa vecka har jag 3 dagars ledigt i streck vilket inte har hänt på hela lovet. LÄNGTAR!!
Hoppas ni har haft en fin dag. Puss

Likes

Comments