Tycker så synd om min lilla kille. Klockan ett vaknade vi av att han gallskrek, det gick inte att få tyst på honom, vad vi än gjorde dög det inte & så höll det på till klockan 6 imorse.
Jag vet inte om han var vaken för han öppnade inte ens ögonen, han bara skrek, somnade i några sekunder & skrek igen. Tillslut fick jag sitta upp & sova med honom på mitt bröst men efter ca en timme vaknade han lika ledsen igen men då dög lite välling.
Nu är klockan 11 & han satte sig upp men föll ner i sängen med ansiktet & somnade om igen för att han var så trött.
Själv har jag segaste huvudvärken för att jag fick gå runt med honom i en timme & hans vikt?? Det var inge kul alls, nu mår han bättre iaf men undrar verkligen vad som var fel med honom.
Nu vill jag ha dig frisk lillhjärtat

  • 293 readers

Likes

Comments

Älskade hjärtat är så sjuk igen, slemhosta & täppt näsa är verkligen inte kul. Både han & sin pappa mår skit, bara jag som klarat mig rätt bra,utom att jag är rejält förkyld. Som en liten tröst fick Theo välja ett gosedjur helt själv idag & det blev såklart en stor rosa enhörning!
Imorgon blir mina 2 killar ensamma hemma medan jag är i skolan, kommer ju absolut inte få ångest av att se dem två sova 🙃
Nu ska vi vänta vidare på vår mat & kika film❤️

  • 300 readers

Likes

Comments

Hej, jag har inte varit så aktiv men det berodde på att min mobil har vart inne på laglig och fick nyss tillbaka den.
Som sagt.
jag har valt att dölja min sons ansikte hädanefter, för att en tjej stal en bild på honom och påstod att det var hennes barn, än idag håller hon på & tar massa bilder på olika barn.
Bilderna som finns på min blogg på honom får vara kvar.

Skolan går väl bra, vi har knappt börjat med något än.
Just nu försöker jag få in Theo på ett dagis men det har varit fullt överallt! Så ska prata med min mentor & försöka lösa min skolgång för tänker inte hoppa av.
Om några dagar så ska vi flytta till en ny lägenhet, känns bra så man får lite nytt.
Och helt från ingenstans kom jag på en sjuk händelse som hände förra veckan. Jag tog med Theo till skolan & när jag precis håller på att få honom att somna så vänder jag mig om lite snabbt för att prata med en vän, och när jag vänder mig om tillbaka mot Theo som sover så står en tjej och trycker ner hela sin överkropp & pratar på ett annat språk, skojar inte hon var ca 3 cm ifrån hans ansikte med sitt egna! När hon väl såg mig så gick hon iväg?? Blev så chockad, vem gör så?
Nu tänkte jag mysa vidare & leka med Theo då han är jättesjuk. Kram

  • 330 readers

Likes

Comments

Imorgon ska jag äntligen tillbaka till skolan efter ett år ifrån den, längtar som fan & ska bli skönt att få göra klart skiten, det ända som blir jobbigt är att inte få vara med min bebis :(
Kommer få ont i magen av att lämna honom hemma med sin mormor för jag vill ju jaga gosa. Men jag tror han klarar sig, han är ju ändå hemma så det blir inte samma sak som de skulle bli med dagis & han får vara med Elvira å jerre då dem ska vara kvar ett tag.
Just nu ligger jag vaken ensam för att Theo väckte mig sen somnade han om själv, så ska mysa vidare nu

  • 533 readers

Likes

Comments

Kan inte förstå att om 39 dagar har min älskling funnits här i ett helt år. Nyss så var du 2 månader & hade ingen koll alls på vart dina armar viftade runt någonstans, tiden går alldeles för fort. Jag har redan planerat ditt kalas och fixat din tårta, alltså den kommer bli så jäkla bra! Babblarna får stå för det ;)
Känner redan nu att det bara är att göra sig av med alla dina gamla leksaker för det kommer inte finnas plats för dem.
Jag kanske kommer råka skämma bort dig lite också, sånn är jag, men det ska bli sååå kul! Temat kommer vara blått och jag vill redan nu börja fixa allting! Jag antar att vi blir många så han ska firas ute i årsunda där det finns mera plats, sen kanske vi får fira med andra dagen efter, hemma
Hos oss för jag vet att det blir för lite plats för alla att komma samtidigt.

Hittade seriöst en SKITSNYGG vagn, enkel och liten sittvagn som jag kommer att köpa om några veckor efter jag köpt en ny bilstol. Det blir nog en BeSafe då dem är bäst i test och även har en snygg design på det.
Nu ska jag mysa vidare & vänta på att Sebbe ska vakna till & Theo ska somna! ♡

  • 535 readers

Likes

Comments

Hej! Vart dålig på att blogga nu igen men har inte haft tiden då Elvira å jerre är här hos oss. Dom senaste dagarna har vi mest bara tagit det lugnt med härliga promenader osv, och vill passa på att njuta då skolan börjar om några dagar! Så sjukt längesen jag gick i skolan nu, lite över ett år och jag kan säga att det behövdes nog för nu ska jag slita sönder och gå ut skolan med bra betyg & hitta ett jobb. Nu ska jag mysa vidare så vi hörs!❣

  • 610 readers

Likes

Comments

Bjuder på en gosig bild på sovande älskling 💕

  • 666 readers

Likes

Comments

Ååh, nu är vi hemma i Storvik igen & det känns skönt då det är
Närmre till allt. Nu har Theo gått in i " trotsåldern" och gud alltså, aldrig upplevt en sån arg och frustrerad unge.
Han gallskriker tills han får som han vill helt enkelt.
Vi skulle ha åkt till Stockholm i helgen men jag kände bara ett stort nej nu när Theo är i denna fas, så vi handlar här hemma istället och taggar tills älskade Elvira och Jeremy kommer hit 🐷💕

  • 706 readers

Likes

Comments

Fyfan vad varmt det varit idag alltså, typ smällt ihop.
Som sagt så har jag nog IBS, och Fyfan vad jag lider alltså, får så ont i magen varje dag och kan knappt röra på mig, hoppas det blir lite bättre iaf, nu vet jag isf varför jag är så uppsvällt hela tiden osv.
Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen, försöka överleva magsmärtan & hoppas på att pluppen somnar snart.
Vill bara ha den 30onde nu så vi kan dra till Stockholm.

  • 720 readers

Likes

Comments

Inatt blir alltså stora killen 10 månader, kan knappt förstå de för han var ju nyss en månad.
Det får firas med att åka och handla lite imorgon, men kan ni förstå att det endast är 2 månader kvar tills
Han fyller ett helt år??
Ett år.
Tiden går alldeles för fort, snart är han en dryg tonåring som vill ha allt.
Denna känsla är obeskrivlig och jag är så tacksam att jag aldrig hann upptäcka honom innan det var försent, så mycket kärlek till en sån liten människa.

Nu ska jag titta tillbaka på alla fina minnen ifrån han var liten.💕

  • 739 readers

Likes

Comments