Kärlek is the shit!

Du sitter en fredags kväll och känner att du vill titta på en film. Du väljer kategorien romantik.
Själv så är du singel och sökande. Du har haft några pojkvänner/flickvänner men inte någon på allvar.
Du har inte kollat på Dear John, så du väljer den.

Nu har halva filmen gott och nu böjar tankarna rulla. Så här ser det ju inte ut i verkligheten. Dem är så överdrivna med allt. När dem bråkar och han gör allt för att hon ska kasta sig i hans famn igen. Okej, han vill ha tillbaka henne, men hon kommer till han om hon vill. Själv så har man inte stött på en sådan kille/tjej så varför skulle det då finnas någon som vill ha mig så mycket?, tänker du.

Du som tänker så är inte ensam, för de är precis dem tankarna jag tänkt. Finns det någon som är så där go med den man älskar?
Jag visste att kärlek är en stark känsla, men så stark att det inte går att förklara hur kär man är Det visste jag inte. Så som i dem romantiska filmerna, så kär som dem verkar vara. Den kärlek iaf jag trodde inte fanns, jag lovar den finns.

Nu sitter jag i soffan bredvid den personen jag aldrig trodde att jag skulle hitta. Personen jag vill uppleva allt med. Personen jag vill dela mitt liv med. Personen jag älskar.!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imårrse gick jag och mamma till strömmen och tillbaka. Honey hon sprang, sprang och sprang. Hon sprang i högsnön. Men när vi kom till strömmen kände vi att vi tar en genväg för att det bet så hårt i kinderna. -23 och lätt vind det kändes, men fina bilder blev det iallafall.
Likes

Comments

Nu har vi varit i stugan i ca 2 dagar. Vi kom sent den 23 dec.
Igår var de julafton, mycket paket blev det, skoter åkning, promenader och såklart mycket mat och mycket tid med familjen.
Julafton för mig är den tid då man öppnar paket, är ute i naturen och åker skoter men de viktigaste är att få vara med familjen. Träffa hela släckten och åka ut och grilla korv, åka och pimpla eller bara åka en lång sväng med skotern. Det är de min jul innehåller. 

Idag är det annandagen och imårrse var de -30 grader kallt, men vi är inte dem som är dem så vi har varit ute på långpromenad i solen. Kalla oss galna men det var riktigt mysigt! 


Likes

Comments

Mina tågresor är den tiden då man verkligen kan slappna av och vila. Vad ska jag göra utan den grymmaste sångaren?! Hans namn är Ed Sheeran.
Låtarna är gudomliga. Han har en blandning i sin musik, han har fina låtar, låtar där det bara är han och gitarren han rappar även, en helt fantastisk kille!
Vet inte vad jag skulle göra på mina tågresor om inte han fanns!

Likes

Comments

Vi har haft det tufft dem senaste åren... Mycket skrik och bråk, tårar och skratt, kärlek och hat.

Idag är det hanns dag, och insåg hur mycket jag saknar han. Han har inte varit den bästa pappan som alltid fanns där för en, utan han har istället tryckt ner mig. Hur kan jag då sakna honom? Jo han är ju ändå min pappa. Det spelar ingen roll om vad han skulle göra mig så är han min pappa och jag kommer alltid älska honom. 

Pappa... Hur illa du har betett dig mot mig, kommer du alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid älska!!!! 


Likes

Comments

Det  är de ända lovet jag har med mina kompisar nere i Stockholm., så utan tvekan så åkte jag ner. Resan ner var väldigt jobbig, för det första så skulle min favorit lärare sluta p.g.a en sjukdom och så skulle jag inte vara hemma på en hel vecka. Men visste att jag skulle ha väldigt kul och träffa alla där nere. I början på veckan eller den första natten i Stockholm så var jag min stall kompis Therese, vi var och shoppade då köpte jag en topp och ett par byxor och båda var från Hollister. Det var bara en kväll och en dag men det va super mysigt. På lördag efter vi hade varit och shoppat så tog vi tåget till de området jag bodde i förut, där hälsade jag på min granne som jag var väldigt nära.  Efter det så åkte jag till Ella för Therese skulle utomlands men jag är glad att jag han träffa henne så mycket ändå. Det va ledsamt en stund då jag skulle säga hejdå till henne för jag vet inte när vi skulle träffas nästa gång. Men det gick över när jag såg hur glad Ella blev av att få träffa mig. Ojojoj vad det värmde när hon kom springande fram till dörren och kramade mig. UNDERBART!! 

Nu var det bara att planera veckan, det blev bowling, en dag i stan, shopping i Kista och även i Täby. Resten av bara mysdagar. Den dagen som vi var i stan så skulle vi bara fota men det blev som en långpromenad också. Vi hoppade av i Gamla stan för det är så fin miljö där. Men innan vi skulle fota så ville vi ha mat i magen men vi hittade inget ställe att käka på i Gamla stan så gick vi till slussen. Sen gick vi tillbaka till Gamla stan och skulle hitta fin foto miljö så vi gick igenom hela Gamla stan utan att hitta ett bra ställe. Och vi gick då tillbaka och gick sen till Riddarholmen och där hittade vi ett ställe. Men vi vart inte nöjda så vi gick till Stats huset och efter vi hade varit där så tappade vi bort oss. Vi går värsta omvägen till Centralstation och därifrån till Drottninggatan och tog en fika. Och efter det så var klockan väldigt mycket och vi var tvungna att åka hem. Men några bilder från dagen i stan och en foto dag hemma kommer här:


                  

       

Här är min vackra vän Ella!!

                  


Likes

Comments

Under två dagar har jag varit väldigt sjuk, så sjuk att jag inte orkat kliva upp från soffan. Så det har varit min vän nu alldeles för länge.. Idag fick jag nog och vi åkte upp till Binnäset. Men jag visste att jag inte skulle orka rida idag. Så jag borstade henne och sen fick hon vara min modell. 

Att vara där är inte bara kul för att jag får vara med djuren utan när man är där själv. bara du och djuren så glömmer man allt. Jag glömmer allt för en stund. Det är bara dem man tänker på och hur man ska bete sig när man är nära dem. Men en sak som man aldrig glömmer det är någon/något som gör dig grymt lycklig, men med andra ord så har jag varit och rensat hjärnan idag. 

Grymt kul!! Så fina djur som alltid gör en på grymt bra humör!

Likes

Comments

Ja, du är vacker för att vara DU. Man brukar säga att personligheten speglar sig i ögonen. Men spelar utseende någon roll? Ja för dem allra flesta. Men det finns annat som man också kollar på. Hur man är som person, får dem dig att skratta, allt dem dem bryr sig om! Det finns så många olika sidor hos folk. Du går din egna väg och visar andra vad just du tycker om, du ska inte bry dig om vad alla andra tycker, inte bry dig om utseende. De viktiga är din personlighet och allt du bryr dig om. Du får inte låta andra ändra på dig som person för du är vacker precis som du är!

YOU ARE BEAUTIFUL FOR BEING YOU! 

Likes

Comments

Sista dagen var den bästa på hela veckan. Vi hade en heldag då vi fick göra vad vi ville. Vi gick runt och fotade dem flesta djuren på parken, vi lärde oss också vart man skulle ta blodprov på bästa ställe på olika djur, och om vi skulle söva ett vilt djur vart skulle vi skjuta på dem. Men det jag tyckte var roligast var att kolla på Delfin showen life och rovfågel uppvisningen. innan vi gjorde allt det här så var vi på en annan REAL skola och kollade på deras djurrum osv. Vi hade olika uppgifter tillsammans med dem, vi hjälpte dem att städa i deras djurrum. Sista dagen på skolan hade vi storstädning där. Det var kul att träffa SÅ många nya människor men det är tråkigt att alla bor så långt bort från oss. 

Under två kvällar så gick vi ner till vattnet och fiskade, dem gick ner en kväll men då följde jag inte med men då såg dem en säl. En annan kväll gick vi på en promenad vid skogen i mörkret. Månen var så stor och stark så den sken i mellan träden. Vi tog med oss en mörkeskamera och kollade upp i skogen för att kolla om man såg något. Men det gjorde vi inte. Kul har vi haft iallafall!! 

Många bilder blev det... Men det var riktigt kul allting!! 

Likes

Comments