Header

Varför ska man behöva känna sig dålig när man är arbetslös? Jag har lagt dom känslorna 100% åt sidan, jag känner mig bara förväntansfull och glad. Jag har inte hittat mitt jobb ännu helt enkelt, inget fel med det. Visst blir jag inte rik utav att inte jobba, men jag anser att glädje är mer värt för mig än vad pengar är, jag vill hitta ett jobb som jag verkligen brinner för och som jag kan känna mig trygg med. Tror inte ni anar hur mycket skit man får ta när man säger att man är frivilligt arbetslös att man inte tar ansvar eller att man är egoistisk som tänker på detta sättet. Ja det kanske jag är? Men varför ska man ha svårt att sova på nätterna och varför ska man behöva ha ångest för att man ska gå till ett jobb bara för att göra rätt för sig. Jag är ledsen men det är bara så jag fungerar och så jag tänker. Jag har absolut inga problem med att jobba jag är en arbetsmyra och kan jobba x antal timmar i sträck bara jag älskar det jag håller på med, men känns det inte bra så är det så bara då är det bara att söka vidare. Visst längtar jag tills jag hittat det jag verkligen vill göra och jag hoppas verkligen att jag gör det snart! ❤

Likes

Comments

View tracker

Igår var det födelsedagsfirande och eftersom jag har en vit månad så blev det såklart ingen alkohol för mig. Att vara nykter på förfest är inga problem alls men sen hade jag gärna gått hem och lagt mig och sovit, när vi gick ut på nattklubb var jag så trött + att alla var super taggade och fulla och jag var nykter och jätte trött haha men hade kul ändå. Nej krogen/nattklubb är inte riktigt min grej längre när jag var 18 så var jag ute varje onsdag, fredag och lördag nu känner jag liksom att jag inte tycker att det är kul utan hade hellre varit hemma och mysa med min sambo och i framtiden förhoppningsvis en liten dose(hund) 💗 Festade ni igår? Eller vad hittade ni på under lördagskvällen?

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag dissade denna foundation när jag precis köpte den, tyckte liksom att den var "torr" och inte gav något bra resultat. Men nu har jag börjat använda den för att mitt mineralpuder är slut ifrån bareminerals och jag gillar den faktiskt, haha. Jag kanske dömde för snabbt efter bara en gång, men blir ett jätte fint resultat när man använder en beautyblender för att applicera den. Älskar bareminerals produkter dyra men väldigt mycket bättre för din hud!

Likes

Comments

Instagram@amandasjolund

Ni kan kontakta mig på: Amanda_Sjolund@hotmail.com. Ni hittar mig också på instagram: Amandasjolund