Header

​Asså dessa två sofforna ifrån Mio tycker jag är super snygga och dessutom rea på just nu, försöker bara bestämma mig vilken modell jag vill köra på. Dock är soffan en nyans för mörk för min smak men man kan säkert fixa till det lite med ljusa inredningskuddar och filtar. Den är absolut högt upp på min och min sambos inköpslista till nya lägenheten!

Likes

Comments

Älskar detta filtret på snapchat, såå himla sött!! Vill vara utklädd till ett litet rådjur på halloween och dissa allt det läskiga, haha

Likes

Comments

​Har bara segat denna morgonen, vaknade runt 9 och har legat i sängen och betalat räkningar och kollat youtube fram tills nu. Va sjukt hungrig så gick upp och gjorde mig en sen frukost. Pojkvännen klev upp tidigt för jobb idag, så idag fick jag äta ensam!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

​Vilken underbar frisör salong jag var på, lyxigaste jag varit på helt klart. Är sjukt nöjd med håret och blev exakt den färgen jag ville ha, slingade bort min mörka botten och har nu en jämn och ljus färg. På bilderna ser det lite gulaktigt ut men det är mer åt det kalla i verkligheten. Klippt även bort cirka 1dm hår!!! Men det behövdes.

Likes

Comments

Ni kan kontakta mig på: Amanda_Sjolund@hotmail.com. Ni hittar mig också på instagram: Amandasjolund