Header

Idag tog jag med mig Andreas ned på stan och köpte örhängena jag kollat på ett tag nu.
Sedan blev jag inringd till jobbet då hon som skulle jobba gjorde illa armen och kunde knappt röra den!

Det är rätt mycket i skolan nu också och det är lite saker som måste fixas.. Är inte på det bästa humöret utan är SKIT stressad. Ska träna och jobba imorgon, sen ska jag försöka plugga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj!
Imorse gick jag upp tidigt och träna, eller ja tidigt och tidigt. Vid 10 åkte jag till vårdcentralen och tränade i en timme med sjukgymnasten. Alltså jag hatar folk som bara måste prata när man tränar.. Så obekvämt!
Jag har även köpt mig en ny kappa från vila. Tråkigt vara att allt ska sitta så tajt över brösten..

Ikväll kommer Niklas och lina över å äter med oss och myser. Vi lär väl kolla på någon film eller så.
Imorgon är det jobb som gäller, så kul!!

Likes

Comments

Ångesten dödar mig idag.. Jag har ångest över allt, brutal ångest. Det kan bero på min medicin jag inte tagit, så nu har jag panik och vill bara ha den men har ju inte hämtat ut den. Men den är så fruktansvärt dyr?? Pallar inte.. Hur tänker dom egentligen när de gör en sån dyr medicin till deprimerade, hur ska de ha råd liksom. Visst jag kommer komma upp i frikortet direkt men det känns jobbigare att lägga ut så mycket pengar på en gång istället för lite pengar då och då..
Känner mig rastlös men är ändå så stressad. Jag orkar inte med känslan inombords. Jag vet att man har bra och dåliga dagar och det stör mig inte, men det är denna äckliga känsla och ångest som jag bara vill springa ifrån..
Usch orkar inte

Likes

Comments

Idag är typ första dagen jag har kunnat äta normalt. Det firade jag med att käka brunch med en kompis, jag tog såklart min älskade räkmacka haha. Vi kollade även på hockey matchen ikväll HV-Brynäs, mest för att hon håller på HV.

Imorgon blir det inte Mycket heller, måste verkligen plugga!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är jag magsjuk på nå konstigt sätt, har typ inte träffat någon..
Som om det inte är nog med de så har jag brutal mensvärk och eftersom jag bara legat i sängen idag så har jag även ont i svanken. Kul.Tack.

Likes

Comments

Ena sekunden är allt jätte bra och sedan känns allt jätte jobbigt.. Det går upp och ned så fort! Och det har varit så mycket tankar senaste dagen.
Kom på nu att jag glömt tagit min antidepressiva på kvällen nu i två dagar, kan kanske vara det!

Annars idag så har jag köpt en ny cykel, eller en begagnad men ser dock ut som en ny.
Händer inte så mycket ikväll, jag och Luna blir solo idag igen då Andreas jobbar. Det anda bra med det är att jag får hela sängen dör mig själv haha!
(Shit vad lack jag blir, har tappar telefonen 6 ggr nu under inlägget för att den är för liten. Måste ha en större!!!)
Jag har ätit godis både torsdag och fredag så det blir inget för mig idag.

Det händer mycket i veckan, jag ska träna 2 ggr, jobba 3 dagar, plugga, fixa praktikplats och förmodligen åka till hallstaberget. För mig blir det en intensiv vecka, men det ska nog gå bra.
Trevlig påsk ❤

Sov du lilla videung..

Likes

Comments

Hahah har köpt en cykel korg till Luna så vi kan cykla tillsammans. Jag och Andreas höll på å dö av garv när vi testade den. Luna var duktig, hon gjorde inte så mycket! Men Gud vad sjukt det kändes hahaha!

Likes

Comments

Godkväll.
Ligger i sängen efter ett arbetspass. Jag har varit trött och haft ont i kroppen hela dagen! Men det är tack vare något bra, jag tränade igår!! Skrev ju i fredags att jag skulle till sjukgymnasten och träna, men vi la upp hur jag skulle göra och vilka övningar bara -.- Där kom jag fullt påklädd och taggad för att dra av ett fett jävla träningspass haha.
Idag fyller min älskade vän Becca 20 år!!! Så hon tog oskulden på systemet idag. Så grattis till min älskade bästa vän ❤

Btw JAG HAR VARIT RÖKFRI I 8 DAGAR NU!!! (Appen visat 7 för att jag laddade ned appen dagen efter jag slutade)

Likes

Comments

Det är sant - jag ska träna?! Hahaha
Det kommer gå bra, jag kommer ha stöd av min sjukgymnast och jag fick välja vilken tid jag ville komma så man kan planera. För jag har ju social fobi och vill inte vara bland en massa andra!
Så kl 11 ska jag möta upp sjukgymnasten. Bussen tar typ 25 minuter när det egentligen tar typ 5 -.-
Blir väl förmodligen en 1 timme, sen ska jag gå hem, kanske möta upp beccis på en fika och sen hem å göra det sista på uppgiften! Skrivet imorgon igen om hur träningen gick.

I helgen blir det jobb hela helgen och den mys med familjen ❤

Likes

Comments

Jag vill ha ciggggg

Likes

Comments