Header
View tracker

Det här inlägget har jag tänkt skriva i 2-3 veckor nu.. Men det har inte blivit av då jag känner att jag vill lägga ned tid på detta inlägg och inte stress skriva så det blir fel! Måste också fundera på vad jag vill skriva ut..

Den 5e november var det 1 år sedan jag lades in första gången.
Jag hade precis blivit av med jobbet, och det var jobbet som gjorde att jag inte skar mig eftersom jag inte ville att någon skulle se. Men när jag inte fick jobba kvar så var det inget som stoppade mig, och jag hade misslyckats med ännu en sak. Jag kände mig så dålig, och det kändes som om alla skulle klara dig bättre utan mig jag menar mina vänner hade andra vänner, min familj hade varandra och Andreas skulle ju hitta en annan tjej ändå!
Jag åkte till psyk akuten för att få prata med någon, då dom inte hade någon psykolog i Härnösand och jag var så djupt nere att jag skadade mig själv väldigt illa.
Det bestämdes att jag skulle läggas in, jag fick inte ens åka hem och hämta kläder.. och jag som hade bilen också!
Jag låg inne en eller två dagar innan mina fina vänner kom upp från Stockholm och jag fick åka hem på "permis" under natten..
Vid denna tidpunkt ville jag inte alls leva och jag såg ingen framtid, jag trodde att det ALDRIG skulle bli bättre! Jag åkte hem efter några dagar eftersom dom inte hade någon psykolog där att prata med och jag kände då att jag lika gärna kunde åka hem eftersom min syster och hennes barn kunde komma upp och hålla mig sällskap.
Tiden gick, jag mådde fortfarande lika dåligt, fick inte prata med någon psykolog utan fick bara mer mediciner. Tror jag hade 10 olika mediciner, nu har jag 6. Jag lades in en till gång innan sommaren då jag planerade att ta mitt liv, men jag blev rädd och berättade för min mamma samt Andreas som skjutsade in mig, och jag hade fortfarande inte fått någon psykolog kontakt då.

Det känns så sjukt att kolla tillbaka, att för bara ett år sedan ville jag inte leva, det kunde liksom inte bli så mycket värre trodde jag. Det blev värre, MEN jag lever än idag! Det har inte varit lätt, och jag hade absolut gett upp samt att jag var grymt irriterad på sjukvården då jag inte fick någon hjälp. Men jag fick börja prata med en psykolog och började också med ECT behandlingar.

Just nu mår jag väldigt bra, jag har inte haft nå ångest sen min sista behandling vilket är så skönt! Det mesta går väldigt bra, det jag inte kommit igång med är innebandyn.. jag har sagt enda sen den började att jag ska träna men det har inte blivit av.
Men jag är ändå glad och stolt över att jag har klarat mig så långt! Många förstår inte och förminskar depression, som om det är något fjantigt typ och som att det inte är någon fara. Men det är det jobbigaste jag har varit med om, att känna sig så dålig, att de har det bättre utan mig är inte kul och att inte kunna ta sig ur sängen eller göra de enkla sakerna hemma som att plocka ur disken får en att känna sig misslyckad!

Men som sagt, just nu mår jag bra och jag hoppas det fortsätter såhär så jag snart kan sluta med eller dra ned på min medicin. Men det är klart att man har bättre och sämre dagar. Det som fick mig att må bättre var absolut mina ECT behandlingar och rekommenderar det till andra som är där jag var, när man har testat allt.
Idag kan jag inte tänka mig att lämna min familj, vänner och min fina pojkvän ❤️

Här var min "fina" plats och säng när jag lades in första gången...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu ljög jag igen.. jag skrev aldrig det känslosamma inlägget haha! Men som sagt det känns som om jag inte har tid, eller jag finner ingen ro till att skriva.
Men!! En rolig sak är att JAG KLARADE MIN FÖRSTA TENTA!!! Åhh det är så otroligt sköönt, så nu är jag klar med VoS 2 kursen. Nu är det bara specialpedagogiken och medicin kursen kvar, och i medicinkursen är det en tenta.. På 500 sidor... :'(
Hur pluggar man ens till en sån tenta? Det kanske inte är mycket för er andra, men jag dör!

Till något roligare så kollar jag på One tree hill, igen.
Jag kan helt enkelt inte hålla mig borta.
En annan rolig sak är att vi har haft Luna i 1 år idag?! Tiden har gått så fort och jag älskar henne otroligt mycket, man brukar väl säga att tiden går fort när man har roligt och det har vi garanterat haft! Även fast man vissa dagar bara vill ge bort henne gratis så tillför hon så otroligt mycket kärlek och glädje. My little baby ❤️

Likes

Comments

View tracker

Försökte blogga igår kväll men jag kom inte in? Eller skärmen blev bars vit när jag tröck på nytt inlägg.. Så drygt för det är bara ibland jag kommer in i mode för att skriva på bloggen då jag inte finner någon ro att ta mig tid.. vet inte vad det beror på, jag är så stressad över livet typ! När vi väl är inne på stress kan jag passa på att säga att jag har tenta i veckan, och jag är såå orolig över att jag inte kommer klara den. Känns inte som att jag kan någonting haha.

Andreas jobbar natt ikväll så jag och mamma har en liten tjejkväll och har köpt en massa gotta och ska kolla på tv.
Imorgon tänkte jag skriva ett känslosamt inlägg som jag tänkt skriva nu i några dagar men inte känt att jag har haft tid och ro.
Hörs imorgon, peace out!

Likes

Comments

Hej och hå, vad tiden har gått fort?! Shit det känns som att jag inte hinner med mig. Veckan har gått såå fort!
Idag åkte mamma och mina syskon hem, mamma kommer ju imorgon igen för då flyttar hon upp sina saker. Wilma verkar sugen på att flytta upp också, redan efter julen! Tidigare sa hon till sommaren, men vi får se hur hon gör. De lämnade Diezel kvar här så han skulle slippa åka fram och tillbaka. Han gnällde väldigt mycket i början men det har gått över nu, både Luna och Diezel ligger bredvid mig i soffan och sover.
Till något tråkigt så tror jag att jag börjar bli sjuk.. igen.
Jag har ont i halsen när jag sväljer, och ont i lungorna när jag andas sedan svider det i näsan?!? Haha jag orkar inte.. En annan tråkig sak är att jag har gått upp så mycket i vikt, jag har inte vägt mig men man ser det tydligt. Det är väl inte så konstigt med tanke på vad jag äter, men ändå det är inte kul haha. Jag måste ta tag i det innan det går för långt..

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv, jag sitter och väntar på att min sexiga man ska komma hem och ge mig lite mat!

Såå fint jag vill dit!!

Likes

Comments

Ja hejja! Familjen kom upp igår och ska vara här till på fredag, så mysigt! Mamma har ju också en dvärgpudel och dom busar som tusan haha, helt galna. Dom busar och sen bråkar dom haha.
Andreas har haft beredskap i helgen (jour) och min lillasyster Wilma är jätte rädd för brandkläderna och masken sen lång tid tillbaka. Så igår tog vi fram alla grejer så Wilma fick ta på sig dom och övervinna sin rädsla. I början var det jätte jobbigt för henne och hon fick panik, men sedan började vi med jackan och sen resten. Hon var jätte duktig och fick till och med på sig masken!
I fredags följde jag med Andreas till brandstationen och spelade innebandy med hans kollegor. Det var jätte roligt men satan vad jobbigt det va haha. Orkade inte ens springa i slutet. Jag gav Andreas några tryckare!
Ikväll ska vi kolla på Johan Falk å mysa och imorgon ska vi på visning och förmodligen skriva på kontrakt för lägenheten som mamma ska ha! Så kul att hon ska flytta upp!!

Köpte två buketter på Lidl för 10kr/st

Likes

Comments

Tjena! Nu ligger jag i soffan och äter godis. Har varit och spelat innebandy på brandstationen idag med Andreas och hand kollegor. Satan vad dålig kondis jag har haha! Men det var jätte kul att få vara med. Det var en väldigt liten hall dock och dom har inga regler alls!
Idag har jag hunnit göra tre skoluppgifter också, har aldrig hänt förut. Sedan får vi ju se hur det går!
Imorgon kommer mamma och mina småsyskon upp och hälsar på, mamma ska dock flytta hit :D
Jag tänkte faktiskt snart gå och lägga mig, jag är jätte trött och vill vara utvilad imorgon!
Btw, har gjort min sista ECT nu! Jag hoppas verkligen att det håller sig såhär nu.
Puss

Likes

Comments

Hej å hå vad tiden har gått fort! Jag hinner inte riktigt med känner jag, behöver absolut mer timmar på dygnet!
Mamma och lillebror har varit här några dagar men åkte hem idag. Och imorgon väntar min sista ECT behandling. Det är lite blandade känslor angående det faktiskt, jag är både glad och rädd. Jag är så glad över att jag äntligen mår bättre, att jag klarar av att göra saker och inte bara ligga i sängen med ångest och känna mig värdelös. Men jag är också väldigt rädd att jag kommer falla tillbaka och må så fruktansvärt dåligt igen.. Jag menar jag har ju fallit tillbaka en gång redan, vem säger att jag inte gör det igen? Och jag fick verkligen kämpa och slita för att få den hjälp jag har fått, jag har varit inlagd två gånger och så nära på att faktiskt ta mitt liv och känna att det spelar ingen roll för jag är ändå inte värd något och jag ställer bara till med problem..Jag är rädd att det händer igen..
men det är ännu inte över helt, jag kommer fortsätta med mina mediciner och förmodligen med mina samtal. Nu kommer väl jag också gå igenom någon utredning för adhd/add, som psykologen vill att jag gör då jag visar många symtom på det.
Annars är allt som vanligt, jag pluggar o pluggar o pluggar och Andreas jobbar. Jag fick faktiskt blommor och choklad idag av Andreas då jag har namnsdag, så söt! Jag vet dock inte hur jag ska göra med innebandyn.. jag vill spela men det känns inte som om jag har hunnit! Får ta tag i det nu och se hur jag gör!
Time to sleep now så jag orkar upp.

Det är tur att snapchats filter finns när man är extremt ful och osminkad. Samt att jag fått ett extremt torrt område bredvid näsan?! Wtf

Likes

Comments

Mamma och diezel har varit här i veckan men åkte hem igår.. jag tror både diezel och luna är lite små deppiga för ingen utav dom vill äta..De var som om dom har varit gifta i 20 år, de betedde sig som det, ens stunden busade jätte mycket och nosa lite på varandra och sedan kunde de båda säga ifrån på riktigt!!

Det har varit jätte mysigt att ha mamma här, jag har saknat henne så mycket! Och jag saknar mina syskon väldigt mycket... Men på måndag kommer mamma hit och skriver avtal på en lägenhet 😃
Sedan har jag faktiskt inte haft tid att skriva så mycket då vi har varit ute mycket med hundarna, lämnat cv, sjukhusvistelser osv men det var mysigt att ha dom här 😍 sedan höll ju Luna på att bli överkörd, det var hennes fel. Hon sprang rakt ut i vägen när det kom en bil, bilen stannade typ 5 mm framför luna, jag vågade inte ens kolla i början. Jag trodde jag skulle förlora min finaste ägodel 😳❤️

Likes

Comments

Godkväll!
Min älskade mamma kom igår, som jag saknat henne!
Idag har varit en mycket händelserik dag. Den började med att vi hörde sirener för att sedan se två brandbilar, två poliser och en ambulans. Vi blev självklart väldigt nyfikna och tog därför med oss hundarna ut och kolla vad som pågick. Väl där så kommer det typ tre brandbilar till och det visade sig att de brann i källaren. Ingen behövde som tur var åka till sjukhuset!
Annars har vi handlat, hämtar ut medicin, lämnat cv och gått i skogen med hundarna. Sedan kom min älskade vän Becca och åt lite tacos och glass med oss.
Nu ligger jag i soffan med huvudvärk och är super trött..
Imorgon ska vi till Birsta och kolla lite, det ska bli jätte kul faktiskt!

Likes

Comments

Godmorgon! Just nu sitter jag och väntar på att få gå på visning. Den är bara över vägen så det är ju inte långt haha! Jag hoppad att den är fin, då blir jag jätte glad och jag hoppas på att allt går som jag vill då blir både jag och den som ska ha den väldigt glada.
Igår köpte vi en ny bil faktiskt. En Saab 9-3 från 04. Den är jätte fin och är besiktad till 2018!!! Vi var faktiskt tvungna att köpa en ny bil då vi besiktade våran bil i förrgår och det var 6 fel på den, som skulle kosta över 10.000 att laga. Vi kände att det är inte värt att laga denna bil då den inte ens är värd så mycket..

Idag ska plugga, plugga och plugga. Imorgon ska jag också plugga och jobba, samma på söndag och måndag. Men på måndag kommer mamma!! 😃 jag längtar!!

Nu tänkte jag klä på mig och gå på visning. Puss

Likes

Comments