Header

Det gör så ont, allt gör ont. När försvinner det?
Allt är så konstigt, vet varken ut eller in längre eller vad man ska tro. Jobbiga känslan kommer alltid när man är själv, jag vill ringa å berätta och prata om det. Men jag orkar inte, orkar inte prata.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är en seg dag, det regnar och jag ligger å kikar på orange is the new black! Ville bara visa er dessa produkter. De är faktiskt väldigt bra, använder dessa varje dag och min hy blir super len.
Jag var skeptiskt emot tandkrämen i början som återställer tändernas emalj och gör dem vitare.
Men ganska snabbt så försvann mina fläckar på tänderna och nu är de faktiskt vitare! :)

Likes

Comments

Gud vilken vecka det har varit!! Allt började i söndags när Luna börja spy som en gris så hon fick läggas in. Efter det har det bara fortsatt, så jag har inte sovit en hel natt dom här dagarna. Eftersom det inte har blivit bättre så var vi till veterinären igår också, de gjorde några prover samt röntgade magen och då såg man att hennes värden i bukspottkörteln var onormala, man trodde på en inflammation. Idag har luna varken velat äta eller dricka så jag ringde veterinären igen för hon va så slö, hon bara låg och sov å orkade knappt stå upp själv. Då berättar veterinären att han fått djupare svar på proverna och att de inte var SÅ onormala att man misstänker inflammation i bukspottkörteln istället ska de göra en gastroskopi och kolla om magsäcken kan va inflammerad.
Det suger verkligen att se henne må så dåligt och inte kunna göra någonting. Man vet så lite om djur och man känner sig så hjälplös..
men jag förstår nu varför veterinärer tjänar bra, när luna låg inne söndag natt till måndag dag så gick allt på 14000!!! Sjukt ju.. och vi ska ändå göra en gastroskopi på henne och sen ska hon även operera bort 2 tänder! Vill jag ens veta vad summan kommer sluta på? Haha.

De senaste dagarna har bestått av luna och veterinär besök. Mellan varven har jag och becka sovit, solat och spelat FIFA. Hon är en underbar person och vän som jag är så glad över att ha träffat❤️
Nu ska jag försöka sova. Godnatt

Likes

Comments

Det har varit en riktig seg dag idag. Tog väl igen sömnen man inte fick igår! Men det är ändå varit skönt att bara ta det lugnt och inte göra ett skit haha.
Det vi har gjort idag är att vi har handlat, gjort en suuper god kycklingsallad och sen spelat FIFA. Vi har så jävla kul när vi spelar FIFA alltså, haha jag dör!
Imorgon ska jag och Becca åka till Birsta och kika lite. Uppdaterar mer imorgon:)

Btw vi pranka Andreas igår. Jag hade ätit sushi och äter aldrig upp lilla lådan med wasabi. Så vi tog wasabin och la i Andreas nocco, han hade kanske 1/3 kvar och så sa jag åt han att dricka upp så jag kunde städa bort. Och han klunkar hela flaskan hahahahah. Han blev alldeles illamående och trodde jag hade hällt i ytdesinfektion. Mohahh

Likes

Comments

Shit vilken kväll/natt/morgon vi hade igår. Min lilla luna mådde inge bra, hon fick inte behålla varken mat eller vatten. Hon kräktes 10ggr på kvällen bara och hon blev uttorkad. Jag ringde sjukhuset och frågade om råd, och eftersom luna var så slö och hade torra slemhinnor så åkte vi in. Andreas jobbade ju såklart natt så jag hade först ingen bil, till slut så fick vi låna beckas pappas bil. När vi kom in så skrev de in henne direkt, jag fick skriva på några papper och sen berättade veterinären vad de skulle göra och vilka tester som ska tas, sedan fick vi åka hem utan luna :( Jätte jobbigt...
Vi fick hämta hem Luna idag och testerna såg jätte bra ut, förmodligen har hon bara fått i sig något. Men eftersom hon var så uttorkad så fick hon dropp med vitaminer i, och mediciner mot illamående. Luna ska äta medicin mot magkatarr och har därför fått ett speciellt foder hon ska äta någon vecka.
Jag är så glad över att det ändå gick bra och att hon nu mår bra. Hon har fått behålla både mat och vatten samt mediciner! Älskar henne så mycket.

Likes

Comments

SÅ JÄVLA VIDRIGT!!
Jag hade några tuggor kvar av salladen, tog en tugga och ser en levande snigel röra sig i salladen som va kvar! Jag spottade ut det jag hade i munnen och fick kväljningar.. Alltså hur?!? Så jävla äckligt. Har tidigare fått en plastbit i salladen från samma matkedja så nu får det fan vara nog. ALDRIG MER. Usch.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan igen. Jag skrev ju ett inlägg om att jag hade fått jobb på IVA, och jag var där 3 dagar på inskolning innan chefen sa att de inte kunde anställa mig innan jag var helt klar med mig utbildning. Dock skrev jag i mitt cv när jag ansökte att jag hade tre kurser kvar att läsa, men det blev ett missförstånd och han trodde jag var klar till sommaren.. Det var lite jobbigt, dels för att ser var så jäkla spännande men också för att jag hade tackat nej till fler timmar på mitt andra jobb eftersom jag skulle jobba på IVA..
Jag hamnade i någon svacka den dagen och låg i sängen från kl 13 till halv tre på natten när det var dags att sova, så egentligen till nio på morgonen.. Jag orkade ingenting, jag åt inget, jag orkade inte prata - fast jag ville prata med Andreas om hur jag mådde, jag brydde mig liksom inte. Och ångesten och nedstämdheten jag känt i ca 3 år nu kom tillbaka för en dag och jag kände att allt var meningslöst. Varför kunde inte bara NÅGONTING få gå bra för mig? Jag vet att alla har upp och ned gångar, men jag har fan bara nedgångar hela jävla tiden alltså att så fort någonting är påväg att gå bra så förstörs det..

Nu mår jag dock bättre. Min lilla familj var ute å sprang i skogen idag. Vi alla blev helt slut och Luna har typ sovit sen vi kom hem igen! Imorgon väntas jobb, men vi ska åka och shoppa lite så det känns inte som att jag ska jobba. Skönt faktiskt! Men nu ska jag försöka varva ned efter mina tre nocco idag så jag orkar upp imorgon. Puss

Likes

Comments

Varför kan inte någonting bara få rulla på? Varför kan inte allt bara få vara bra? Ett litet tag iaf?
Jag offrade och förlorade så mycket på detta..
Det här är jobbigare än vad jag trodde, men jag fick känna mig bra, behövd och viktig. Tråkigt.

Likes

Comments

JAG HAR FÅTT JOBB PÅ INTENSIVVÅRDSAVDELNINGEN!

Jag är så spänd, nervös och taggad!
Jag börjar min inskolning redan på fredag. Under inskolningen går jag dagtid men när jag väl börjar på mitt schema så kommer jag jobba natt.
Jag kommer jobba kvar på mitt nuvarande jobb också och kombinera dom över sommaren.

Enda nackdelen med att jobba inom vården är att jag säkert kommer behöva ta bort mina fina naglar :(

Juste, skulle jag passa i dessa byxor?

Likes

Comments

Alltså jag ska VERKLIGEN inte göra eller sägs något efter jag har tagit min sömnmedicin.. Jag kommer inte ihåg ett smack av mitt förra inlägg och det syns i inlägget också. Vad skrev jag ens om?! Haha!
Anyway, vi var i Stocholm i helgen. Jag tog en helkväll med min syster, som vi inte gjort på år, jag tatuerade mig och idag innan vi åkte hem så svängde vi förbi Lunas uppfödare för att hälsa på hennes föräldrar och för att de skulle få träffa Luna. Så kul! Och de hade små valpar hemma på 8 veckor. VILL HA!!

Tatueringen blev as bra, tog dock lång tid och gjorde svin ont i slutet. Mitt i allt skulle han äta middag haha.
Denna vecka är fullbokad, imorgon ska jag på arbetsintervju på intensivvårdsavdelningen på Sundsvalls sjukhus!! Så spännande.
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan äta lite.
Puss

Likes

Comments