Header

Hej. Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg, men det blev så efter det som hände!
Idag var det en jätte fin dag, det var soligt och skön temperatur. Så vi hämtade Luna tidigare från dagis och så tog vi en promenad i skogen. Det var så härligt och skönt att komma ut!
Jag har även hunnit plugga lite idag, men hälsopedagogiken är rätt seg och tar därför lite längre tid att göra dem uppgifterna...

Nu sitter jag och kollar på Parneviks och myser lite med Andreas och Luna. Sedan tänkte jag lyssna på en ljudbok, tänkte fräscha upp minnet och lyssna på fifty shades of grey, böckerna!

Likes

Comments

Den ångest jag har.. Vad ska man göra och hur ska man gå vidare?
Vad gör man när sin partner och en själv inte delar samma tankar, om en sak som är väldigt stor för mig? När man måste gå och vänta på ett godkännande för att kunna uppfylla ens dröm? Och under den tiden ska du vara stöttande och glad. HUR?
Det är ingen som förstår hur mycket jag vill detta, eller varför jag vill. Det är så mycket tankar som bara snurrar!
Vilken flickvän kommer jag vara om jag inte kan vara glad för hans skull, eller stötta honom i hans mål och drömmar? Det är ingen som förstår hur otroligt ledsen jag är och hur jobbigt det är. För andra är detta ingen big deal. Hur lägger man det åt sidan?
Han fortsätter sitt liv och gör det han tycker är kul, men jag själv kan inte.. Jag gör inte det jag vill, för jag kan inte.

Likes

Comments

Godkväll! Jag ligger faktiskt redan i sängen. Men det tar ju ett tag för mig att somna, och jag tycker inte mina piller hjälper lika bra längre...
jag kom hem för ett tag sedan, jag har varit på bio och kollat på FIFTY SHADES DARKER!! Som jag har väntat på den film alltså! Den var såå bra!
Det var jag och Becca som var på bio, och innan det så tog vi en dejt på Kina restaurangen och jag fick min efterlängtade sushi 😉

Imorgon kommer Andreas familj upp hit för min älskling fyller ju år idag!! Så vi ska äta gott hela kvällen och umgås hela dagen, ska visa dom allt fint som lilla Härnösand har!

Likes

Comments

Åå vilken härlig dag det var idag! När jag var klar med min skoluppgift drog jag på mig täckbyxorna och jackan och gick ut i solen å busa med Luna! Man blir så himla glad av solen!! Sedan tog vi en promenad till Jossan och Becca, var där ett tag sedan gick vi hem igen och jag hann göra en till skoluppgift!

Min fina hund 💗

Likes

Comments

Har ju spanat på dessa glasögon ett tag så jag tänkte slå till nu, men jag vet inte vilken färg?!?

Likes

Comments

Alltså jag har typ något slags eksem precis vid näsvingen? Har varit så fruktansvärt torr hela vintern, och jag vet att det är vanligt. Men mitt går inte bort?! Jag smörjer mig med en ansiktskräm som det är rapsolja och sheasmör i och ingenting händer? Jag brukar aldrig bli så torr.. Det dryga är ju bara att det ser skit fult ut när jag sminkat mig..

Annars då? Jo jag har suttit å nötat Sims idag haha! Jag blev så fruktansvärt sugen igår så jag gick ned i källaren och hämtade den gamla datorn å koppla in! Jag har även hunnit göra en skoluppgift idag, så jag känner mig rätt flitig just nu! Har även hunnit tvätta och laga mat, jag är en riktig hemmafru haha.

Nä men om det är någon som läser detta och har förslag på vad man kan göra åt "eksemet" så säg gärna till!

Likes

Comments

Vad gör jag vaken? Jag kan inte sova, och nu kommer alla känslor.. Vad är jag för människa som inte kan leva utan mina 8 tabletter om dagen? Som har svårt med vissa saker pga av social fobi? Som inte ens kan ta mig till en innebandy träning som jag egentligen älskar?
Varför blir det ALDRIG bra?! Jag orkar inte..
Visst är det en kännsla jag känner nu just nu, och det har varit bra annars.. men jag har bara puttat undan saker känns det som. Jag har inte släppt det, och det har kommit nya saker. Men jag kan inte hantera det. En dag med dessa känslor så känns det som om att jag är påväg ned igen, att jag aldrig blir bättre. Det tar så jävla hårt på mig. VARFÖR? Snälla låt mig va bara...

Likes

Comments

Hej och hå vilken kväll det var igår!
Den började med att jag gick ut och fikade, jag, Jossan, Maria och Rebecka. Jätte trevligt, jag tog en räkmacka och en choklad bulle haha!
Sen bestämde vi oss för att dricks hemma hos Jossan, sen ångra jag mig och tänkte stanna hemma bara, sen hann jag ångra mig igen och åkte dit haha...
Vi drack,prata, dansa o h hade det trevligt hemma hos Jossan innan vi gick till krogen typ en halvtimme innan dom stängde haha. Påvägen hem var alla svin fulla och alla lyckades gå åt olika håll. Jag och Jossan skulle gå ned för en trapp men båda ramla på arslet och åkte kana ned för trappen haha och när vi ställer oss upp och börjar gå igen så halkar vi igen och Jossan slår i huvudet i isen... det slutade med att vi fick ringa ambulans och åka in med Jossan! Tråkigt att det blev så, men jag hade annars en jätte bra kväll.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, jag sov bara 4 timmar inatt och var typ fortfarande full när jag vakna... Imorgon ska vi förmodligen köpa färg till taket i vardagsrummet så vi kan fixa rummet någon gång!

Likes

Comments

Godmorgon!
Just nu sitter jag och pluggar hälsopedagogik. Det är en ganska tråkig kurs tycker jag haha! Men men, det är bara att göra skiten..
jag har blivit besatt av FIFA haha, jag och Becca sitter å nöter FIFA hela dagarna på helgen. Vi ska jobba oss uppåt till nivå legendarisk. Men jag tror att datorn har mutat domaren för de får alltid frispark och straff, man skulle kunna säga att vi ger dom gratis mål!!

Idag ska Andreas jobba natt, så jag och luna blir själva ikväll. Men när vi vaknar kommer Andreas vara hemma igen! Btw, jag har ju fått en ny psykolog. Jag var hos henne förra veckan och ska tillbaka till henne imorgon. Hon sa typ mer på ett enda möte än vad Alfred har gjort på nästan ett år! Hon verkar såå mycket bättre, men jag har ju bara träffat henne en gång. Men jag hoppad på att detta blir bra!

Likes

Comments

Grattis älskling till din fasta anställning! Andreas tackade ja till heltidsanställningen. Han kommer hamna på samma skift som en annan kille från Härnösand, så de kan samåka. Det är ju ändå ca 9 mil till Sollefteå!
Jag är så stolt över Andreas, han får jobba med något han drömt om sedan många år tillbaka. Jag önskar att jag hade något jobb som jag verkligen kände att, det här vill jag göra! Det är så roligt att se hur bra han trivs och hur bra han mår. Sen är han väldigt sexig i sina arbetskläder ;)

Just nu håller jag och Becca på att laga mat, pannkaka haha. Väldigt nyttigt och bra!
Första veckan i skolan har gått bra. Jag fick A på mina första psykiatri uppgifter jag gjorde, så jag hoppas att jag kan hålla detta nu! Jag känner att jag mår så mycket bättre just nu, jag trivs så bra med dom jag umgås med. Dock saknas några från Stockholm! Sen har jag ju bra och sämre dagar, men jag har kommit så långt. Jag har långt kvar också, men jag är påväg och jag ser ljust på framtiden. Såå skönt för det kändes väldigt dystert för ett tag sedan. Men jag är pågång!!

Nu ska jag bara social mot min wifey som lagar mat!

Likes

Comments