Något annorlunda jag gjorde under sommaren var att jobba som en fotograf åt ett företag, det såg ut som på bilderna nedan. Fotade produkter och företagets logga, även headers på hemsidan.
Helt klart spännande men inget drömyrke, då det inte är varierande. Har endast detta som hobby, men kul att känna pengar på något man lägger tid på!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta var sommarens goda frukostar, saknar värmen och en klarblå himmel.
Tur man kan kolla tillbaka på det iallafall. Alla frukter som kiwi, jordgubbar, mango, banan, melon påminner mig om en god smoothie bowl! Ett tag sen man gjorde det dock... Men smakar så otroligt gott!

Likes

Comments

Tillbaka med några nyfotograferade bilder. Fick lite inspiration av det nya året, och ljusare tider.
Även ifall snöslasket är kvar så var ljuset så vackert. Nästan glömt hur kameran fungerade men efter några bilder kom flytet tillbaka. Insåg också att jag har saknat att skapa bilder i olika miljöer.

Likes

Comments

Hösten är typ här, regn och rusk!
Men ännu lever mitt hopp om att någon gång flytta hemifrån till en stor (till högt tak) lägenhet. LÄNGTAR. Att få inreda sitt egna hem har alltid varit en dröm för mig!
inspirerade bilder från we heart it

Likes

Comments

Älskar båtlivet, köra runt tylösand, ringenäs och lyssna på afterbeachen! Magiska dagar som jag aldrig vill glömma!

Likes

Comments

Detta projektet har som sagt pågått under nästan ett års tid, eftersom att jag älskar alla årstiderna lika mycket. Så ville jag också fånga dessa på bild, då jag inte kan bestämma mig för vilken som är bäst. Men fotomässigt skulle jag säga hösten. Älskar naturens färger och flummighet, samt hur mysigt det är.
Vintern är lite besvärligare, kallt om fingrarna och fötterna, tappat fjärrkontrollen i snön ett antal gånger. Tillslut går det inte. Med sommarn snackar vi motsatsen. Kan vara ute i timmar och fotografera 100 tals bilder. Ljuset faller också magiskt under kvällarna.

Likes

Comments

Många bilder blev det, blev sugen på att ta kameran i handen och knäppa lite självporträtt ute i skogen. Helt by Myself och med mitt käraste stativ.
Redigeringen är skedd i iPaden, och i själva bilderna där dem är uppljusade. Men också med ett lager filter.

Likes

Comments

En galen bild från en galet underbar dag, nämligen dagen vi tog sommarlov. Tiden går verkligen snabbt under sommarn.. En månad sedan redan! Kan kolla på denna bilden tusen gånger om och varje gång skrattar jag, det fantastiska med en bild är minnena man skapat.
Älskar henne till höger på bilden och min kamera, en otroligt bra kombo.

Likes

Comments

Galet goda frukostar, sommaren ger stora fördelar till mig som hatar äta frukost. Mycket godare med färska bär som framförallt är smakfyllda.

Likes

Comments

Kan ju bara älska snapchats effekter, otroligt roliga om man sitter i en bil uttråkad iallfall! Lördag och jag har bestämt mig för att vila efter träning hela veckan, så på måndag då jävlar startar vi med en rejäl ben workout! LÄNGTAR

Likes

Comments