View tracker
Inspiration

Hösten är typ här, regn och rusk!
Men ännu lever mitt hopp om att någon gång flytta hemifrån till en stor (till högt tak) lägenhet. LÄNGTAR. Att få inreda sitt egna hem har alltid varit en dröm för mig!
inspirerade bilder från we heart it

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Älskar båtlivet, köra runt tylösand, ringenäs och lyssna på afterbeachen! Magiska dagar som jag aldrig vill glömma!

Likes

Comments

View tracker
Fotografering

Detta projektet har som sagt pågått under nästan ett års tid, eftersom att jag älskar alla årstiderna lika mycket. Så ville jag också fånga dessa på bild, då jag inte kan bestämma mig för vilken som är bäst. Men fotomässigt skulle jag säga hösten. Älskar naturens färger och flummighet, samt hur mysigt det är.
Vintern är lite besvärligare, kallt om fingrarna och fötterna, tappat fjärrkontrollen i snön ett antal gånger. Tillslut går det inte. Med sommarn snackar vi motsatsen. Kan vara ute i timmar och fotografera 100 tals bilder. Ljuset faller också magiskt under kvällarna.

Likes

Comments

Många bilder blev det, blev sugen på att ta kameran i handen och knäppa lite självporträtt ute i skogen. Helt by Myself och med mitt käraste stativ.
Redigeringen är skedd i iPaden, och i själva bilderna där dem är uppljusade. Men också med ett lager filter.

Likes

Comments

Fotografering

En galen bild från en galet underbar dag, nämligen dagen vi tog sommarlov. Tiden går verkligen snabbt under sommarn.. En månad sedan redan! Kan kolla på denna bilden tusen gånger om och varje gång skrattar jag, det fantastiska med en bild är minnena man skapat.
Älskar henne till höger på bilden och min kamera, en otroligt bra kombo.

Likes

Comments

Mat, Inspiration

Galet goda frukostar, sommaren ger stora fördelar till mig som hatar äta frukost. Mycket godare med färska bär som framförallt är smakfyllda.

Likes

Comments

Vardag

Kan ju bara älska snapchats effekter, otroligt roliga om man sitter i en bil uttråkad iallfall! Lördag och jag har bestämt mig för att vila efter träning hela veckan, så på måndag då jävlar startar vi med en rejäl ben workout! LÄNGTAR

Likes

Comments

Mat

Denna goda frukosten slank ner fort i magen. Super gott och en mega energikick. Kommer helt klart köra denna i fortsättningen men varierade frukter/bär. Ovanpå ser ni kokos chiafrön och müsli, samt lite smultron ifrån trädgården.
I själva Smoothien har jag kvarg, jordgubbar (frysta), banan, juice.
Senare ikväll blir det gymmet, då väntar ett ben och rump pass. Altid en bra start på veckan!

Likes

Comments

Världens mysigaste dag med bästa vännen man kan ha!
Den tredje hatt-bilden vi har.

Likes

Comments