Nämen Hej! Hur mår DU idag då?
I förrgår var jag med Ogge och vi kollade seriöst på Pretty Little Liars i fem timmar. Sen vart det Bio på Filmstaden- Jurassic World. Måste säga att av alla "Jurassic" filmer man har sätt var denna helt klart den bäst!

Igår vart det en sån där dag då man inte gör så mycket- Köpte en bok- Stad Av Skuggor- Vilket är en grym serie varav denna är den första boken i serien! Det lite sura i boken var att de som det handlade om-Som var kära i varandra - visade sig vara syskon! Vilken besvikelse, Man kände den liksom gunga sig in i tankarna. Men vem vet, de kanse blir ihop igen! Vi åt min favorit Middag också! Mums (Se bild där nere) .

Nu är klockan 9.25 och ska väll dra till Emma om nån timme . It's time for a girl Sleep over.

Innan så ska jag träna lite så Adiós el amigos.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När vi kom dit var klockan 8.20 var hela gänget ifrån min grupp av LRS där (Rebecca, Moa, Maja och Elin. ) vi fick vara i Samma grupp. Vi fick ett schema med tider när vi skulle rida, ha Stallstjänst m.m . Först åt frukost där.
Första lektionen var Dressyr och OJJ jag glömde berätta att jag fått Tambourine Lady Temple Bui. Vi gjorde lösgörande övningar och När vi galopperade gick Lady-Ankan på tygel, men nt alltid. Det gick Jätte bra iaf ! Vi hoppade av och gick in i stallet. vi Tränsa, Sadla av och smörjde utrustningen. Mocka om det behövdes och det fick jag då allt göra. Hon bajsade en STOR hög med bajs två ggr på stall gången, Pust. Vi Åt lunch och till lunch fick vi pasta med kyckling.
Maja,Frida,Elin,Moa,Rebekka och jag köpte godis i chosken, Hade höjd hoppning i ridhuset och skratta ass mycket! Gud vad kul vi har tsm.
Lite senare var det teori och då plugga vi för ryttar märket 3. För att klara märke 3 måste du kunna: Olika saker om hästen, Hoppa bana på 70cm med sex - åtta hinder och rida en dressyr LC1. Det ska vi göra .

När jag börjar skriva nu är det sex dagar sen första dagen på ridlägret.. jag började skriva det som står längre upp men sen dog min mobil och jag tappade orken helt enkelt och struntade i bloggen- er... Så en liten snabb genomgång av de andra dagarna på ridlägret!
Dag 2, Vi har hoppning, Vi hoppar en bana på 60-70cm och Det går bra! Tills Moa bryter handen+ armen. Vi har jätte kul och längtar inför att vi ska sova över. På uteritten lägger sig Snow ner med Rebecca och rullar och Willie kastar av Maja (Moa s lilla syster som är i min ålder) och hon får hjärnskakning. 3n händelserik dag. Vi får släppa ut alla ponnyerna och så får jag släppa mupparnas prins, Aportino ♡♡. Han är så underbar, Älskar honom. Han är liksom den mystiske mörka killen i fantasy böcker eller den mörka vackra ängeln. Vi hade också Riding Working Equitation vilketär att man går över Broar hämtar bollar, lite som Westernoch gymhkana mixat i en Shmootie Blander. Tambourine var lite mistänksam mot bron men gick snällt över efter ha frustat och luktat på den. hade as kul hela kvällen m.m
Dag 3, Vi red Dressyr Barbacka och Rebecca var än en gång nära att falla av då Snow bockade. Vi red ut i skogen och Där började Snow bocka och galoppera iväg när vi skulle börja trava. Tambourine bocka/Sparka bakut och börja galoppera hon med som om hon och Snow hade en telipatisk konservation tsm.
Dag 4, Vi hade hoppning på morgonen och det var jätte varmt! Cirka 27-30 grader varmt! Lady var då lite slö men det gick bra! Rebecca for i backen IGEN när de skulle hoppa en kombination. Vi åkte sen och badade i Bannsjön och det var jätte skönt och roligt! Vi hade också löshoppning, Jätte kul och massa annat! Moa sov också över och då fick jag sova på golvet:) de andra sov i sängar då det bara fanns fyra.
Last day: Vi vakna, åt frukost och fick veta tiden då vi skulle ta ut hästarna för att börja värma upp och sen bli bedömda i Dressyr. Jag började med att göra provet (Btw så fick jag alla rätt och var den enda som fick alla rätt) Jag red dressyr provet och det gick nt så bra :( Lady ville nt lyssna och sprang ner i andra hörnet men resten av programet gick helt okej. (Lite senare) Dags för att göra hopp provet, jag gråter hela lektionenför det är så varmt! hela 34 grader. Vi klarar det med ganska bra betyg .
Senare fick jag rida Balou till sommar betet. han är en jätte känslig C-ponny som bara är fem år. Så fort jag satt upp trava han iväg gör jag nuddade med benet på hans mage medans jag satt upp. Men det gick bra ! Åkte hem med Linnea och sov över hos mormor och morfar. vi shoppade dagen efter. På söndagen var jag i stan med Oscar och vi åt Lunch på Wayne's Coffee. Åt frozen yoghurt på Huckleberry. Tog det Chill liksom. Såg lite på PLL (Pretty little liars) . Nu är Oscar här och sen på kvällen ska vi på Bio så bye! (Måndag ) Detta är fett dåligt skrivet och det är jag medveten om ! Men nu ska jag försöka igen med riktiga blogg inlägg (ej varje dag) Men jag känner att jag inte når fram i ord om hur jag känner när jag skriver om mig själv. När jag skriver sagor om andra är det så enkelt. ... Men ha en bra dag! Så hörs vi

Likes

Comments

Hej! Hur är det idag?
Ska åka till Finland idag och då kommer jag inte kunna blogga för internet är svindyrt där. Det kanske kommer upp ett inlägg om jag hittar wi-fi men AA. Då hörs vi väll om 2 veckor . Min finska blir också bara bättre och bättre:). Men hare gött så hörs vi!🍓

Likes

Comments

▪Att byta stil är Modigt. Jag har aldrig varit tjejen som är så där söt med stjol och flätor och lite mascara. Har varit mer normal. Men nu ska det in med lite mer sjolar! Att byta stil till Emo, tatuera in hela kroppen, perca sig. Det är inte fel! Du är Du jag är Jag. Man är spinkig, kurvig och tjock och smal. Du är tidig i kroppens utveckling, Sen eller vad folk kallar "Normal". Det ordet existerar inte. Jag vill inte vara Normal, jag vill inte leva normalt. För om du följer strömmen så skulle inte du synas på skolfotot, stan eller i stallet. Va den du vill vara! Att vara Lesbisk, Gay, homosexuell eller hetro är inte fel. Man kan vara tsm med den av samma kön! eller med icke samma kön! Man kan vara Bästavän med En kille om man är tjej. Eller bästavän med en tjej om man är kille! Man kan sminka sig eller inte sminka sig. Du väljer vem du vill bli om vem du är! Kom ihåg det, för det är viktigt! Normal is boring. Läs böcker! du behöver inte festa hela natten! Va med dina kompisar inte med de som säger att du borde byta! stå upp för dig själv Och säg ifrån när andra mobbar! Du är Du jag är jag♡

▪Var på Birsta idag och shoppa med mamma. Vi åt på Taco Bell och jag trodde jag skulle dö då jag beställde Nacho de Louxe med jätte stark sås◇

▪Vi gjorde ansikts mask och det kliade förfärligt de sista minuterna,

▪ la även upp en ny Testar video på Videofy, man söker CoversOmg ☆

▪ Mamma, Bella och jag gick ut i skogen, fåglarna kvittrade så vacker och det var så fridfullt. Jätte mysigt . Imorgon bar det iväg åt Finland. Ha en Bra kväll små sockerklinglor med egen smak och stil♡ Adiós el amigos . Tröjan och Sjkolen är föresten från Cubus och i storlek XS.


Likes

Comments

Hej! nu är klockan 00.44, vet att det är sent men jag kan inte sova! och då kan jag passa på att blogga♤

▪Vakna klockan 12.00, asså jag vaknade tolv och brukar vakna sex! helt ofattbart. jag klev upp och åt glass. liksom glass! f*ck diet I want my bae (glassen). Tiden gick och jag började läsa fallen ängel. Vilken toppen bok! rekommenderar starkt till de som gillar att läsa fantasy, Skräck och romantik blandat med lite drama♡ läser andra boken nu ( förlorad ängel) .

▪ Var dressyr lektion idag med Rebekka, Moa, Maja och Elin . Vi gjorde många lösgörande övningar och Ankan ( Tambourine Lady Temple Bui ) var lite slö från början och kickade och bocka lite då hon tyckte det var jobbigt men det var bara att kämpa på och då vart det som te.x jätte bra skänkelvikningar. Vi jobbade på två volter då man också ska lösgöra hästen. jag och Elin på ena (Elin red Dorek) Maja och Rebekka på nedre (Maja red Balou och Rebekka Snow) Moa red Lex på andra uteplan då han var lite knäpp ( hon skrittar igång honom då han haft hälta) . Det gick bra och jag red utan stigbyglarna hela passet. Vart riktigt svettig♡ Gillar Ankan ♡

▪ Rebekka frågade också om jag ville ha hennes foder häst med mig nu i sommar efter Finland och hopplägret, jag hoppas verkligen det blir av♡ Rebekka är verkligen en bra vän även om vi inte känner varandra utan och innan.

▪ Efter tog jag en varm och lång dusch, mys med mamma och böcker.

▪Men ha en bra natt sockerklinglor ♡ Adiós el amigos.

Likes

Comments

▪Hej! Hur mår du idag? Jag mår toppen! Klev upp och fixade mig för idag var det Skolavslutning! Hade ett hårband med blommor,blå blommig klänning, jeans jacka och svarta spetz skor (Se bild nere). Det hördes nt så mycket när vi sjöng med aja. 8:na sjöng groupie på tyska;) lät ganska roligt, killarna bjöd verkligen på sig själva! Tänk att året har gått så fort! vips så ska man börja i 5:an ♡♤

▪ Jag vet vad jag ska göra de tre första veckorna på sommarlovet. Ska åka till Finland om fyra dagar och vara där i två veckor med Jenny och Sari . Vi ska Cykla, Rida, Sola och äta vegetarisk mat . Dan efter jag kommer hem så är det hoppläger. I'm so excited! Men jag har ingen aning vad jag ska göra av resten av sommarlovet, äää vi tar det Chill och solar.

▪ Åkte en sväng till farmor och farfar.

▪ Mamma, Bella och jag gick en sväng på Ca 4km och efter det träna vi lite styrka♡. Nu ska jag äta jordgubbar och glass.

▪ Ha ett härligt Sommarlov finisar så hörs vi! Adiós el amigos.


Likes

Comments

Hej! Hur mår DU?

▪Idag vaknade jag upp halv sex och tränade. ▪

▪På skolan hade vi Kunskapsakademin Kampen även känd som KA:á Kampen. Man skulle klä ut sig (per klass) till olika saker. Niorna var te.x bäbisar. Killarna fick bara gå i kalsonger och papperspåse blöjor! Ooh gud vad vi skrattade! 4:2 var barbies (du skulle ha Sett Leo och Jacco) 8:á var Cheerleaders. Jag var smurf. Vi tävlade i olika grenar och vi samarbetade bra! Vi ska få veta vilka platser vi kom på imorgon på ♡Skolavslutningen♡ . ( Max och jag hade vatten krig, vart väldigt blöta)

▪Louise kom på besök och gjorde tre inbakade flätor jag ska sova med, lockigt hår på Skolavslutningen. Jag fick även ett hårband med blommor på och ett blått nagellack till min blåa klänning. ▪

▪ Vi åt jordgubbar och jag försökte innerligen knäppa 'Selfies' på mig själv. Jag förstår nt hur typ Emilia, Thea, Alice m.m får så bra foton!:( :) Det funkar liksom nt för mig ;) Men jag försökte och jag fick väll ett bra men långt ifrån lika bra som deras. Ni kan checka in Min selfie jag la upp på instagram, Amandazmelime, jag är icke privat .

▪ Hejdå skolan och Hej sommar. Ha en bra kväll så hörs vi! tycker hårbandet är jätte fint! Tack Louise.


Likes

Comments

Hej! Idag hade vi handledar dag och då fick vi städa och titta på film, fika. fick även ett otrevligt besök av saft som Jonte råkade hälla på mig och Vera. (styrke träning på morgonen, Magen, låren och lite armar)

kl. 17.20 var det hoppträning för Gittan. Jag red Jordgubben. Jag och Rebekka, Moa, Maja och Elin skrittade själv ut i skogen då Gittan byggde fram hoppbanan. Det var jätte mysig då man hörde fågelkvitter och vinden som frasslade i löven, fantastiskt miljö. ( Ps. vi smyg travade lite i skogen också men det är en hemlighet) Vi hoppade fem hinder i en kobination sen svänga snett igenom över ett hinder och runda mitten hindret på kombinationen och hoppa ett till hinder. Hade bra fært på Jordgubben då han kan vara lite slö! Failade lite på slutet och var en halvmeter ifrån att sova på backen.

Efter åkte jag och hämtade mina avslutningskläder, Jag ska ha en Blå blommig klänning med svarta spets skor som har rosett . Nu tar jag en sväng till duschen och hare gött allesammans!

Vad ska ni göra i Sommar? kommer ett inlägg om vad jag ska göra i sommar, Adiós.

Likes

Comments

Hej och godmorgon. Idag ringde klockan 6.00, var jätte trött då jag inte kunnat sova kvällen innan. Jag klev upp och klädde på mig, åt frukost med pappa och fixa. vi åkte till stallet Ca 6.48 med Clara, pappa, Ella och Annika. Vi börja med att fodra hästarna och sen släppa ut de som stått inne, jag släppte föresten ut den enda ponny som var kvar i stallet, Connie. Vi tog av teckena på storhästarna och mockade. Vi sopa stall gången och gjorde ren krubborna. Så då var vi klar (klockan 9.00) . Nu sitter jag i bilen och ska åka upp till hellsjö hos farmor och farfar. Ska väll inte göra så mycket mer förutom åka till mamma på kvällen. Nu
är bara tre dagar kvar tills jag får ett efterlängtat sommarlov ! då drar vi till Finland. men hare gött så hörs vi snart. Det är soligt idag i Sundsvall ☺


Likes

Comments

Hej! Jag heter Amanda och är en häst tokig tjej som älskar att träna och äta. Idag har det varit lite chill. Var i stallet och kollade på dressyr tävlingar , en i min grupp kom etta och min kusin och vän på delad andraplats. Det spöregnade här i Sundsvall! Fy ! Vi åkte hem och jag gick till Ica Alnö, köpte kaffe till pappa och Louise som hälsade på och Fruit skittles. Yummy, Yummy. Nu är det snart Crosing i Stan. Imorgon blir det stallet kl. 7 med pappa, Ella och Ellas mamma. Vi ska fodra alla ridskolans hästar och ponnyer+privata, släppa ut dem och mocka. Längtar.. men hare gött så hörs vi snart! Adiós.

Likes

Comments