my life in aussie
My life in aussie
my life in aussie

Helt kär i min nya pärla!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Kan inte fatta att lilla jag har ett ställe att kalla för mitt eget hem här nere i Sydney. Känns helt sjukt men så skönt att ha ett ställe att komma hem till.
Vi har fått en lägenhet som ligger i Chippendale, 10 minuter från central stationen. Underbart fint område och nära till allt! Här kommer lite bilder vi tog igår pågår hem från bion. Sista bilden är ingången till våran byggnad, såå mysigt!
Kram på er

Likes

Comments

Hejhej hoppas allt är bra med er!
Med mig är det toppen bra, kom nyss hem från Victoria Park som ligger bredvid vårar bostads område. Där har vi legat hela dagen vid poolen och svalkat oss eftersom det varit över 35 grader idag.
Ha det bäst, kram!

Likes

Comments

I går kväll var jag Carro och Felicia på den nyaste hungergames filmen, så bra! Riktigt bra kväll.
Kram

Likes

Comments

Idag har vi hängt på stranden hela dagen och äntligen tog vi med oss kameran haha. Nu ska vi till stan en sväng kram!


Likes

Comments

Nu är vi i Byron Bay och det är så kul att äntligen få träffa Line igen! Vi har varit i Byron cirka två veckor nu och jag älskar det. Atmosfären är helt underbar. Barfota varje dag, alla hälsar på gatan, strandhäng varje dag, fina butiker, händer något varje kväll. Älskar det.

Kram!


Likes

Comments

Hej! Undertiden som vi väntade på våran buss mot Byron Bay så lyxade vi till det med pannkakor till frukost. Sååå gott, sakna hemmalagad mat... 

Likes

Comments

Bra musik, bästa vän, varma nätter och härligt folk sammanfattar min kväll. Toppen!

Kram

Likes

Comments

Surfers var ett otroligt häftig ställe och en skön blandning av storstadsliv och strand känsla. Så fint och roligt att ha sett det!

Kram


Likes

Comments