Header

Jag har nu lämnat familjen för att springa Vasastaffeten i helgen. I skrivande stund ligger jag och skriver detta från ett övergivet hotell som vi kom till igår. Detta ställe som brukar vara överfyllt på vintern är lika dött som mitt ute på Sahara, men så himla mysigt. Man kan springa runt i korridorerna och flamsa utan att någon hör en.

Igår körde vi bil hela dagen och stannade på Berga Bistro som var en mer än okej vägkrog. Blev ett glasstopp också och sen var vi framme vid ungefär sex på kvällen. Vi bytte snabbt om och sen gav vi oss ut på en kort vandring på fjället. Med många blåbärsstopp så att läpparna blev helt blåa och lätt löpningen i backarna blev det en vandring på över timmen. Såklart var vi tvungna att stanna och fota med trollen också. Jag älskar att se fjälltopparna i horisonten, att kliva med fötterna i ett obegränsat hav med blåbär och att springa runt och fjanta sig. Jag ska njuta av nuet men längtar ändå tills på söndag då jag ska få träffa Nelly igen efter 2,5 månad ifrån varandra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Himlans god raw kladdkaka blev det efter en väldigt mysig löptur med Elin häromdagen. Efter 40 minuter i skogen följde hon med mig hem och vi åt en god middag som avslutades med denna kladdkakan. Supergod! Trots dennes mäktighet kunde jag inte sluta äta. Love it!

  • 200 g cashewnötter (valfri nöt)
  • 24 färska urkärnade dadlar
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl kakao
  • Valfri mängd grovt hackad mörk choklad
  • 3 msk kallt vatten
  1. Jag började med att mixa nötterna fint i en matberedare. Därefter mixade jag i övriga ingredienser till en jämn smet förutom den mörka chokladen som jag blandade i i efterhand för crunchy smak.
  2. Smeten tryckte jag sedan ut i en form med löstagbar kant som jag oljade med kokosolja och täckte sedan över med plastfolie. Därefter fick den stå i kylen i lite mer än 3 timmar.
  3. Serveras med grädde och massor av färska bär!

Likes

Comments

Hur ofta man ser mig i vanliga kläder? I princip aldrig... men just nu är jag inne i en period där jag tycker om att gå runt i vanliga kläder likt 99% av jordens befolkning. Älskar dessa byxorna som är såå himla mycket jag och självklart har jag på mig en vanlig basic tröja. Denna outfit summerar min stil ganska bra måste jag säga och får mig till att känna mig lite snyggare. Bästa egoboosten när man behöver den.

Likes

Comments

Den senaste veckan har gått fort och jag har hunnit med en massor. Faktum är att jag faktiskt är tillbaka i Stockholm för ett tag och håller på att fixa mitt rum. Planen var JSM i Gävle, vilket blev ett fiasko, men efter en skum känsla i kroppen av sjukdom så har vi förmodligen förklaringen. Jag har inte ens kollat resultatlistan, men vet att jag var uppemot 35 sekunder från den tiden jag sprang på samma sträcka för en månad sedan. När jag satt och tänkte på det slog det mig att det är över fem sekunder per varv. Missnöjd! Men på något konstigt sätt är jag ändå glad över att jag stod där på startlinjen och genomförde hela loppet. Ibland får man motgångar och den dagen var det min tur att få dem igen. Dagarna i Gävle var för övrigt helt fantastiska. Kollade en hel del på JSM, sen hade jag ett riktigt bra samtal med Nelly i över en timme och på kvällen åt vi en väldigt god middag på restaurangen Grillo inne i Gävle. Med sommarväder långt in på kvällen gick vi barbenta genom Gävles gator till bilen och åkte till hotellet. Morgonen därpå åt vi hotellfrukost och åkte till banan för att snabbt umgås med Sofia innan vi åkte in till stan för en snabb shopping och lunch. Stannade där till fyratiden för att sedan åka tillbaka till Stockholm. Nu är vi här igen och fixar mitt rum, blir så himla nöjd. Bilderna kommer dock inte förrän skolstart då jag väntar på några saker.

Likes

Comments