Header

Jag har massor av kompledigt för förra veckans prov och på grund av detta så avslutade jag min skolvecka redan igår innan den knappt börjat. Ansträngningsnivån i skolan igår var oerhört stor. Kan summera dagen med en mening. Jag satt av lektionen, förberedde för muntliga nationella i matte och kollade på film. Skönt i alla fall med helg nu efter en skoldag och låta en långhelg avlösa en annan. Veckan ska ägnas åt tåvickande och träning. Idag till exempel vaknade jag vid åttatiden och låg kvar i sängen till minst klockan nio. Därefter gick jag upp och gjorde världens godaste frukost. Man gör nämligen såhär: Mosa en banan och rör i kakao, massor havregryn och chiafrön. Tryck röran i en pajform och sätt ugnen på 250 grader. Skjutsa in pajformen i ugnen och vänta tills skalet är hårt. Därefter häller du i frysta hallon och nektariner i pajen och skjutsar in den i ugnen igen i bara någon minut. Klart! Så himla mumsigt! Trots att jag har mycket ledigt just nu så finns det ju ändå saker som måste göras. På att göra listan står det nämligen plugg, städa, tvätta och diska. Oerhört tråkiga saker som tydligen måste göras när man flyttat hemifrån. Men jag ska verkligen inte klaga nu när sommaren finns runt hörnet och när skoldagarna kan räknas på mindre än en hand.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ibland blir det bara en dum tanke som stannar i huvudet och man når en gräns där allt bara kraschar för att man vill något alldeles för mycket. Den gränsen nådde jag för inte så längesedan, men därefter fick jag min revansch på något vis. Man säger ju att man snabbt ska upp på hästen igen!

Likes

Comments

Jag har varit ledig de senaste dagarna! I måndags var det vanlig skoldag som gällde och sen tisdag och onsdag avverkade jag det nationella provet i matte och kursprovet i fysik. Detta innebar att jag fått torsdagen och fredagen helt skolfria och jag har verkligen tagit vara på varje sekund. Idag har nog varit absolut skönaste dagen. Började med promenad till hallen för att prata med min tränare och lunch i skolan. Därefter gick jag och Nelly till Järva för att läsa och bara mysa i värmen. Vi låg faktiskt där ett bra tag tills vi fick nog och gick hem och åt kvällsmat. Stretchade därefter i solen innan vi promenerade till maxi för att köpa naturgodis. Avslutade sedan kvällen med serietittande och nu är det snart dags för att sova för efter en dag med 27 grader är man aningen mosig ändå. Kram.

Likes

Comments

Värmen slogs mot en trots mulet och regnmoln i luften. Det var inte kvavt, inte alls faktiskt. Det var tvärtom lätt att syresätta kroppen, men det bildades ändå ovanligt många svettdroppar i pannan. Första kilometern var riktigt seg och även om jag hade energi orkade jag inte riktigt använda den till att driva min kropp framåt. Men en kilometer gick och därefter två, tre och fyra. Efter fem kilometer började andra andningen komma. Energin gick äntligen att använda till att få kroppen att springa. Med Nelly vid min sida sprang jag vår egna lilla specialrunda på 85minuter, som fick premiär igår. Det var nog min bästa runda på länge på alla sätt. Några riktigt bra diskussioner, men också några helt naturliga pauser för att bara njuta av löpningen och sällskapet. Sällskapslöpning i sin ensamhet helt enkelt. Jag älskar att springa på alla sätt! Livet förgylls litegrann av långpasset på en söndag som denna igår!

Likes

Comments

Idag firandes jag för andra gången den här veckan. Denna gång var det Sofia, Ebba och Nelly som lurade med mig på en överraskning som visade sig vara brunch på Ikea. Andra ronden med födelsedagsfirande också med det här gänget för veckan, sist för Sofia och nu för mig... Hade mina aningar redan i förväg, men det blev tiotusen gånger mysigare än vad jag tänkt mig. Det var inte bara brunch som det bjöds på utan även så fick jag ett vattenmelonsljus och Dixit, som är ett sjukt roligt spel. Vi åt mat tills vi storknade och sen tog vi oss en rundtur även inne på Ikea. Blev så himla glad då de tänkt på allt kändes det som! Världen bästa vänner har jag! Kram.

Likes

Comments