Header

Hej! Det var längesedan nu! Min vecka har känts meningslös men ändå given vilket är så himla paradoxalt. Träningen har gått skit och snittpassen har varit 20 minuter långa. Skolan har varit okej, men hade en liten dipp i onsdags efter ett tre timmar lång fysikprov som höll på till klockan 17 på kvällen. Pappa kom i onsdags efter provet, vilket räddade mig, för att säga hej efter en jobbdag i huvudstaden, vilket var supermysigt. Matlusten och energin till att laga mat har varit noll och det har inte blivit jättebra mat helt enkelt. Sen har det genomförts en filmkväll med ett stort gäng löpare med, vilket var mys. Det som har varit allra positivast med veckan enligt mig, som typiskt svensk, är vädret. Kroppen tinar hela vägen inifrån och alla de där delarna som varit konstant frusna under hel vintern börjar äntligen återgå till normal kroppstemperatur. I fredags hade jag och Ebba en myskväll med en fantastiskt god hemmagjord pizza från grunden på pesto, créme fraiche, färska tomater, prosciutto, mozzarella och ruccola. Lördagen åkte jag sedan in till stan för en promenad med Ebba och lördagkvällen blev "födelsedagskalas" hos Edvin. Vi åt tacos, våfflor och besteg väsjöbacken mitt i natten. Sen idag ställdes klockan om till sommartid och jag sov enda till elva, vilket jag tycker förstör hela dagen. Brukar ju annars gå upp vid 6-7 för tillfället och ibland ännu tidigare. Blev filmtittande på "morgonen" innan jag knatade iväg till simhallen och genomförde ett halvt pass som jag avbröt på grund av motivationsbrist. Snörade istället på mig löparskorna och gav mig ut på en löptur i det fina vädret. Om man kan kalla det en löptur kan man ju ha delade meningar om, men genomförde ett pass på 10x1minut i joggfart+ lite fortare utan några större känningar i knät. Visst kändes det att det fanns där, men det var okej. Idag har vi haft hela 17 grader och det har varit helt magiskt. Maten för dagen blev varmröktlax(som kostade skjortan vilket inte riktigt var meningen) och potatissallad uppe på "berget" med Haben och plugg.

Okej vecka och fantastisk helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har nu haft två dagar där jag inte haft ont i knät. Tyckte därför det var dags gör en löptur idag på en halvtimme, men det tyckte tydligen inte knät. Försökte övertala mig själv efter passet att det kändes bra men så var det nog inte riktigt. Kroppen vill inte men huvudet vill! Dessutom är det lite surt för kroppen är i så himla bra form annars om man skulle exkludera det där jävla knät. Nu efter löpturen är jag tillbaka på ruta ett, men kanske lite klokare. Skitstövels hallonruttna knä!!!

Likes

Comments

En grön smoothie på ärtor, banan och mango och som alltid på mina smoothies med massor av frön och tranbär.

Mums! Lövbiff med stekt potatis och morot och vitlökssås.

Blodpudding med rårakor, bacon och keso.

Paj med broccoli, spenat, tomat, kyckling och vegansk grädde.

Likes

Comments

Kan verkligen inte säga att jag hade särskilt mycket söndagsångest igår. Den kommande veckan vet jag kommer bli körig, men dagen var så himla bra. Började med lite lite plugg på morgonen och sen gav jag mig iväg till simhallen för lite simning. Blev lkortare pass en vanligt, men fick ändå ihop 1500m i ett hyfsat bra tempo och jag bara njöt, som jag skrev i mitt tidigare inlägg att jag skulle göra. Sen blev det snabb lunch innan jag, Nelly och Amandas åkte in till stan för pärldag med UngCancer. Fokuset var enormt och jag tror vi knappt sa ett ord under tiden vi pärlade. Vi pärlade sex stycken var vilket innebär att man får den sjätte själv och dessutom bjöds det på fika. Tycker det är en fin handling man kan göra att gå dit och pärla. Tyvärr är vi i Italien nästa gång och sedan blev den i maj inställd, så nästa gång får i så fall bli till hösten. Sen efteråt tog vi en promenad till Karlberg i det fina vädret där vi hoppade på pendeln tillbaka till löp. Tillbaka på löp gjorde jag och Nelly en varsin matlåda snabbt och gick upp på "berget" för att kolla på utsikten och njuta av en god middag. Så himla mysig dag helt enkelt! Bästa är att knät inte blev så himla mycket sämre underbar dagen, liiiiiite kanske.

Likes

Comments

Livet är så himla underbart. Det är söndag och egentligen tävlingsdag. De senaste dagarna har jag trott att denna dagen skulle bli hemsk att genomlida, men nej... Jag är så himla lycklig! Jag är just nu på väg till simhallen och glädjetårarna rinner ner för mina kinder. Fåglarnas kvitter och solens starka vårstrålar får mig att må fantastiskt. Men det är inte bara våren som gör det underbart utan också att jag vaknade upp idag med mycket bättre känsla i knät. Trodde bara det var tillfälligt på morgonen, vilket det har varit några dagar, men nu efter några timmar vaken måste jag ändå säga att det stämmer. Det har blivit bättre! Visst det gör fortfarande ont, men inte på långa vägar så ont som det gjorde typ i veckan. Jag hoppas bara inte det är en tillfällighet och att det kommer göra lika ont i eftermiddag. Nu ska jag i alla fall njuta av vädret, simpasset och att knät känns bättre!

Likes

Comments