Header

Ögonlocken känns tunga som bly och kroppen känns totalt mörbultad. Jag har ont i varje liten kroppsdel och jag vill sova i tusentalstimmar efter att ha kört och jobbat hela dagen lång. Egentligen skulle jag ha tränat idag, men ibland måste man lyssna på kroppen och ge den lite vila när den är sliten. Nu tänker jag kolla film och sen sova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag sprang jag ett terränglopp med galet mycket backar, vilket var kul. Det positiva var att om det går uppför så går det också nerför, vilket det också gjorde idag. Men som ni ser på bilden ovanför så var mjölksyran ganska brutal i backarna, haha.

Lite glest mellan oss startande var det också längst fram och jag fick dra hela loppet helt själv, men det gick bra. Att springa är ändå himlans roligt! I mål fick jag bästa priset jag någonsin fått... Jordgubbar! Så himla gott efter att man sprungit och inget pris i världen kan slå det just i den sekunden förutom vattenmelon. Sen fick jag ett presentkort på Team Sportia, men det var inte lika viktigt som jordgubbarna. Likt förra gången jag tog foto på en prispall så saknas tredjeplatsen på fotot, men hon kom lite sent till utdelningen och det är hennes hand som sticker fram när jag säger härligt kämpat på sista bilden. Mysigt lopp i alla fall! Vill verkligen springa mer mysiga smålopp. Stämningen är så himla bra!

Likes

Comments

Guud vilken mysig löptur jag fick ge mig ut på idag, även om jag fortfarande känner mig som Heffaklumpen. Med pappa i släptåg på cykel i det fina vädret sprang jag en lång distansrunda på femton kilometer ut mot brottet. Kunde i alla fall njuta av att springa idag, men det brukar jag kunna göra nuförtiden i alla lägen. Dessutom superfint när man får springa längst med havet. Sen igår sprang jag också en runda med Åsa och jag visade henne småvägar hemmavid. Det blev en Åsa-Amandarunda med inslag av kossor och bondgårdslabyrint, som sedan avslutades med första bålpasset på väldigt länge. Älskar verkligen att springa på åkrarna med gräs upp till armhålorna. Det är så himla mycket sommar över det hela. För att sammanfatta har jag helt enkelt haft två sjukt bra dagar med löpning! Älskar att springa!

Likes

Comments

Ibland känns det bara som om benen inte riktigt vill driva en framåt och passet blir inte alls som man önskat. Igår när jag skulle lyften benen från marken kändes det som om de landade lika fort på marken igen som betongklumpar. Men jag börjar acceptera att det är tillåtet att ha sådana här dagar, där träningen bara känns katastrof. Jag vet ju ändå att jag kan och bara för att ett träningspass inte riktigt går som tänkt betyder det inte att jag tappat hela min förmåga att springa. Jag sprang ju ett bra intervallpass förra veckan och jag kan inte ha sänkt mig med över en halv minut bara på en vecka utan det måste vara för att jag hade en extremt dålig dag. Det finns inget att göra åt det utan det handlar bara om att komma igen. Jag tänker att jag har gott om tid att lära min kropp att ha en hyfsat jämn formkurva och inte en kurva som dippar med nästan 45 sekunder ibland. Det är egentligen lite skumt och jag förstår inte hur det kan skilja sig så mycket. Jag har aldrig hört någon som har sådana formdippar som jag, men samtidigt finns det inget jag kan göra åt det så det är bara att acceptera det. Kroppen är som den är liksom och trots allt är det faktiskt rätt roligt att springa även om man inte är 100%. Igår gjorde jag t.ex. bara om det tänkta passet till något kortare och med lite andra intervaller än tänkt, så att jag skulle orka genomföra passet. Bättre att göra något än att bryta hela passet och samtidigt går man med en viss stolthet därifrån, eftersom man genomförde ett pass som man egentligen inte hade motivationen till just den dagen. Härligt!

Likes

Comments

Klockan nio imorse rullade bilen mot Helsingborg där det pågick en orienteringstävling, men jag och Åsa ville egentligen inte springa med en karta i handen så vi gav oss ut på en distansrunda istället. Först sprang vi runt lite i Pålsjöskogen och sen ledde benen oss längs med strandpromenaden och ut på piren. Det var verkligen en superrolig runda med extremt många skratt bland annat på grund av en tant som skulle ta ovanstående bild på oss och såklart fantastiskt väder. Blev dessutom en badpaus precis innan vi kom tillbaka upp på tävlingsområdet. Väl tillbaka i Halmstad igen åkte vi till Sannarp för att kolla lite friidrott innan vi till fots sprang hem därifrån. Då ännu mer runners high än tidigare! Så mysigt!

Likes

Comments