Header

Hela den senaste veckan har jag gått på lågvarv. Jag har liksom försvunnit bort i mina egna tankar och befinner mig just nu i något slags vakuum. Jag har fått behandla viktiga tankar för mig själv och gjort ärenden som bara varit viktiga för mig. Imorgon efter träningen vill jag göra något för mig själv till exempel och samtidigt som alla dessa tankar går har jag längtat hem en hel del den senaste tiden. Jag vill åka hem och till helgen är det dags. Då tar jag med mig mitt pick och pack tillsammans med Nelly och drar till västkusten. 

Den bubblan jag talade om tidigare och som jag säger att jag befinner mig i är helt normal. Det är absolut inte så att jag mår dåligt på något vis utan mer att jag behöver vara ensam och samla energi efter 10 dagar av massor med spring hela dagarna. Det får ta den tid det tar att komma tillbaka både mentalt och fysiskt. En resa hem kommer dock ge läkandet av själen en skjuts i rätt riktning och det ska bli så skönt.

Jag märker att när jag läser det jag skrivit så låter det negativt, men det är absolut inte negativt. Jag har en harmoni i kroppen just nu. Den är sliten, men den mår bra. Mentalt är jag också stark, bara att hjärnan har varit lite trött på att se människor hela tiden. Jag är inte ledsen eller arg utan jag är glad och rofylld. Jag älskar just nu hur mitt liv ser ut trots mycket bollar i luften i form av en hel del plugg. Jag älskar att se fram emot den kommande helgen och jag längtar efter att få visa Nelly Halmstad igen och att själv få njuta av min hemstad. Att befinna mig i en bubbla ibland är för mig viktigt för att hitta tillbaka till mig själv efter mycket händelser och intryck. Just nu är en sådan period och jag mår bra utav det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är hemma i kalla Sverige med en vemodig känsla. Jag saknar alla händelser där nere, men samtidigt är det skönt att vara hemma. Dessutom kommer jag alltid bära med mig allt vi gjorde som minnen och i stunder där allt känns lite jobbigare kommer jag kunna tänka tillbaka och minnas det som varit bra tidigare i livet.
Statusen just nu efter lägret är att jag är så himlans trött på människor. Behöver ensamtid och tid att analysera mina känslor. Som ni kanske förstått är jag en väldigt introvert person. Det tar så hårt på mitt psyke att umgås med människor, men missförstå mig inte... Jag älskar att umgås med folk. I helgen ska jag dock se till att få lite tid för mig själv och bara njuta av min egen närvaro. Det kommer bli en hel del plugg, då jag har prov på måndag och onsdag och en stor inlämning på tisdag som jag inte ens börjat på. Vi får se hur det här går! Förutom plugg kommer det såklart bli träning. Det märks att jag inte sprungit innan lägret för kroppen är mos efter de få mil som jag fick ihop, så idag blir det andra vilodagen för veckan och imorgon tar jag mig an crosstrainern för att avsluta veckan med ett lite längre distanspass.
Kram.

Likes

Comments

I fredags var det dags för vilodag, vilket innebar att vi tog tåget in till Genova för att besöka på Europas största akvarium. Det var massa blandade känslor. Samtidigt som det var kul att se djuren kunde jag inte tränga undan känslan av att djuren behandlades dåligt. Akvariumen var väldigt små, framförallt för pingvinerna, delfinerna och hajarna och de såg verkligen inte naturligt ut. Något annat som var lite läskigt i staden var att det fanns väldigt många ficktjuvar och folk som försökte knyta armband runt ens handleder. Vi var klara på akvariumet efter en och en halv timme och därefter gick vi ut på Genovas gator och köpte pizza. Pizzorna är verkligen så mycket godare här och efter pizza tyckte vi att det passade bra med en varsin glass. Därefter mötte vi upp vår tränare och hans familj på akvariumet för att sedan ta oss tillbaka till Genova Principe och tågstationen. Vi tappade bort oss ett tag och hamnade på villovägar. Det var nästan bara mysigt och gjorde så att vi fick se en botanisk trädgård och fin utsikt. Om jag ska sammanfatta utflykten tyckte jag att den var väldigt mysig, Genova som stad är väldigt förfallen och det finns mycket skumt folk på smågatorna, men det är trots allt en storstad och faktiskt väldigt mysig sådan.

Likes

Comments

Ååh! Igår var en så himla bra dag. Vid klockan halv tvp anlända bussen till de rikas land, Monaco. Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga idag utan tänker mest låta bilderna tala för sig själva, men kan säga att jag tycker att de fem timmarna vi var där är lagom länge och efter detta besök kommer jag aldrig behöva åka dig igen. Det var dock en fantastisk dag med många bilder och många skratt.

Likes

Comments