Header

Dagens pass: 7 minutare med 90 sekunders vila och därefter 5 stycken 3 minutare med 1 minuts vila, alltså 7'/90"-5x3'/1'.

När man börjar springa i skymningen och vet att mörkret är på väg att lägga sig som ett tjockt täcke över Sverige. Rädslan över att inte veta vad som lurar i mörkret skrämmer en, men kroppen känns redo för att springa. Dessutom älskar jag att springa och rädslan får inte ta över. Benen arbetar som ett hjul och tankarna är i en annan parallax. Jag är ju här, men ändå inte!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså jag har saknat min korridorskompis något galet mycket. Innan har vi max varit ifrån varandra i en månad sedan vi träffades och det var verkligen bara en gång under sommarlovet i tvåan. Annars sågs vi i princip varje dag i två år och nu har vi inte träffat varandra sedan studenten för nästan 4.5 månad sedan! Det är så galet sjukt att man känner en person så bra att det känns som man aldrig varit ifrån varandra. Så fort jag träffade Isabelle kändes det som om vi aldrig varit ifrån varandra förutom att vi verkligen hade något att prata om i non-stop fem timmar, tills jag var tvungen att åka hem. Vi började hemma hos Isabelles pappa, sedan tog vi en promenad i kylan och avslutade med pizza. Vi gjorde ett smart drag och delade på två pizzor, så att ena halvan var en sort och andra halvan var en annan. Verkligen en så mysig reunion! Vi får aldrig vara ifrån varandra så länge igen!!!!!! Världens bästa Isabelle!!!!

Likes

Comments

Träffa nya vänner och byta tankar! Det är något speciellt med det. Nya vägar öppnas och perspektiven breddas. Att se en värld man inte sett innan och skapa idéer man aldrig haft. Idag var en sådan dag! Mysigt stadshäng med mat på Mahalo och promenad tvärs genom staden. Sådant här borde man göra oftare...

Likes

Comments

Söndagar då all vaken tid tillbringas med att försöka skriva en uppgift i skolan. Varje litet ord måste man klämma fram djupt rotat i hjärnan. Texten blir till en början helt galet osammanhängande men tar allt mer form. Huvudet blir tillslut pannkaka och ord som egentligen inte ska skrivas byts ut mot det egentliga ordet. Jag är trött. Ändå sitter jag kvar där framför datorn, framför tangenterna. Uppgiften måste göras. Jag försöker hålla fokus, men mobilen är nära tillhands. Helt plötsligt kommer jag på mig själv sittandes med Instagram och tvingar mig snart till att skriva igen. Bokstäver blir till ord som blir till meningar. Meningarna blir sen till stycken som blir till sidor. Nu är jag äntligen klar efter att ha suttit sedan klockan 10 imorse, men en simpaus, instagrampauser och matlagningspauser.

Vardagsproblem är dock att det är tomt i kylskåpet. Vad ska jag nu äta till frukost? Det får bli bara gröt helt enkelt utan mjölk. Jag som älskar mjölk på gröten. Skulle dessutom tvättat och städat idag. Vad hände med det? Rummet är kaos och tvättkorgen full. När ska jag hinna med detta?

Likes

Comments

Löparmode delux kallar jag detta. När man kavlar på sig kompressionsstrumporna i omklädningsrummet och inser att man har helt fel byxor med sig i väskan. Tyvärr inget att göra åt saken och man får bara gilla läget helt enkelt. Åkte in till stan med pappa i tisdags med dem här på fötterna, precis som på bilden. Ibland tänker man inte till, men mina ben behövde dem i tisdags. Hmmm... tanken är i alla fall det som räknas.

Likes

Comments