Fan. Vad. Mycket. Papper. Helt sjukt. Får nästan panik över alla papper och intyg man behöver ha med sig när vi ska iväg. Eller överdriver jag nu? Papper på visum, försäkring, vouchers, flygbiljetter, kontoutdrag, CV, personligt brev, intyg osv. Känns som jag har glömt att skriva ut hälften. Antagligen är det inte så mycket som jag inbillar mig dock. Men för tillfället känns det hopplöst. Och hur skriver man ett bra CV och personligt brev på engelska? Började skriva på det tidigare idag och insåg att jag är helt efterbliven på engelska, hahah..
Så jag struntade i det och fortsatte istället med att njuta av arbetslösheten så länge jag kan med lite mellanmål och Paradise Hotel. #inspoamanda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Asså den allra bästa årstiden som finns är hösten, det kan ni fan inte säga emot. Allt har så fina färger, luften är kall men frisk och det finns inget mysigare än att bädda ner sig efter en varm dusch och kolla på serier när det regnar utanför fönstret. Love it! Visst att sommaren har sin charm men ingenting slår hösten, så är det bara.

Det må vara halvt onödiga inlägg som kommer upp här men jag vill komma igång och få rutin på detta innan jag åker. Annars kommer det inte bli av och jag vill verkligen blogga under resan. Både för er skull men mest för min egen. Det blir ju som en offentlig dagbok kan man säga, något jag kan kolla tillbaka på senare. Och sen så tycker jag detta är väldigt kul hihi.

Nu ska jag ta en varm dusch, bädda ner mig i sängen och se på serier efter en uppfriskande promenad. Hejhej

Likes

Comments

Hallå där!

Ni vet när man är ledig (eller i mitt fall arbetslös) och man verkligen inte håller koll på vilken dag det är. Det kunde lika gärna varit lördag för mig idag, wouldn't make a difference typ. Så sjukt sorgligt haha! I alla fall så har jag inte fått speciellt mycket gjort idag mer än gått en promenad på 5 kilometer och bakat lite chokladbollar (man måste ju jämna ut kaloribalansen vettni). Dom såg godare ut än vad dom var dock. :(

Och idag är det 14 dagar, alltså 2 veckor(!!!) kvar tills vi åker och det är fan helt sjukt. Har börjat städa och packa lite men det är så svårt ännu, får nog vänta ett par dagar till. Asså kan ni fatta att om 2 veckor vid exakt denna tiden så sitter jag på ett flygplan med slutdestination Sidney. Fyfan vad livet är bra.

Likes

Comments

Hejsan hörrni!

Idag har jag en sådan dag där jag inte har någonting alls inplanerat. Det betyder att jag kan lägga upp dagen precis hur jag vill, utan att känna att det är massor med saker som behöver fixas eller göras. Även allt inför Australien är nu inhandlat så jag skulle faktiskt se mig själv som 100% ready to go och det är otroligt skönt!

Nu har jag precis kommit hem från en ganska kort och blåsig promenad. Det hade varit ett perfekt "gå-väder" men blåsten förstörde allt, tyvärr. Men en liten runda är bättre än ingen, right!? Jag passade även på att ta lite bilder med min nya kamera jag köpte häromdagen och det resulterade i en tillfällig header. Inte perfekt men det duger ett tag. Nu är den lite mer personlig iallafall. :)

Hoppas ni gillar den! Kram på er! 

(18 dagar kvar idag!!!!)


Likes

Comments

Hej på er!

Jaha, vem fan är du och vad gör jag här? undrar ni säkert nu och ja, det är nog ganska förståligt. Men det tänkte jag förklara för er!

Jag heter Amanda Schoberg, är 20 år gammal och bor i Halmstad. Jag har fram tills oktober jobbat på lager såsom Retlog AB och Martin & Servera för att tjäna ihop en helt okej reskassa till den kommande resan. Vilken resa? Undrar ni då. Jo, såhär är det: Jag och mina två bästa vänner Sanna och Sofia ska den 1 november ha packat klart vårt backpackryggsäckar och vänta på flygplanet som ska ta oss ända bort till Sidney i Australien. HUR FANTASTISKT ÄR INTE DETTA?! Det är en 5 månader lång resa där vi ska ta oss från Sidney i syd upp till Cains i norr längst med östkusten. Därefter ska vi flyga till Nya Zeeland och utforska allt häftigt som finns där. Jag är så taggad så jag spricker jag idag är det 19 dagar kvar(?!?!).

Den här bloggen är speciellt skapad för att mina nära och kära ska kunna följa med mig på resan snabbt och enkelt men vem som helst är såklart välkommen att hänga med.

Kram på er! 🌍

Här är vi, the dreamteam: Sanna, Sofia och jag längst till höger.

Likes

Comments