Det var väl i mars som jag skrev det inlägget... Jo jag syftar efter mitt ALS inlägg! Jag skrev ju att mamma trodde att hon fått det för det går nämligen i släkten... men vi hadde tur och det va så att hon inte har det! Jag gick tillbaka till några gamla inlägg och såg att jag aldrig skrev fortsättningen... soo here it is!

Likes

Comments

Hej! Mår ni bra? Jag mår faktiskt toppen! Idag så jag upp tidigt nog på min sovmorgon så jag hinner äta havregrynsgröt! Äter just nu då! Det planerade inlägget kommer till eftermiddag-kväll! Men självklart kommer några inlägg där emellan också!

Likes

Comments

Hej jag kom hem för några timmar sedan! Om ni undrar varför jag inte har lagt upp något inlägg över helgen så är det för att jag har ingen mottagning hos Mormor (ute på landet)! Så yea thats it! Sista inlägget för ikväll blir detta! Planerar inlägg för imorgon!

Likes

Comments

Nu ska vi mot Mellerud och jag har tyvärr ingen mobilladdare med mig så jag hoppas att någon har glömt hos mormor så jag kan låna någon annans laddare och/eller att någon har tagit med hemifrån! För direkt efter skolan så åkte jag till min moster/Stallet så red jag lite första gången efter sommaren nu då!
Jag red Evita som fick ett föl på sommaren!

Likes

Comments

Förra veckan fick jag en väska av min storasyster hon sa om du kan laga den får du den och jag lagade den. Men hon varnade mig också och sa spring inte med väskan. Gissa vad jag gjorde nu imorse?, jo jag sprang och väskan gick sönder! Mer saker och laga! det var en "rem" det var samna rem förra gången men andra sidan...

Likes

Comments

Jag har kollat på Pll nu och den som dog är en person som "The liars" ber om hjälp av, föredetta A våran älskade Mona wanderwall!
Eftersom jag kollade på pll innan jag pluggade så ska jag plugga nu!

Likes

Comments

Ikväll blir det pll, och mys när jag kommer hem! Ska plugga först innan jag kollar men aa... Det ska väl bli spännande! Vem tror ni kommer dö? Jag tror jag vet men skriver det inte än kan skriva i kväll! :)
Om ni vill följa ett bra pll konto på insta följ Tobyslittlelies!

Min insta: Amandajeensen
Min mail: Amandasbeauty-@hotmail.com

Likes

Comments

Hej! Jag känner bara att jag inte orkar skriva "ledsen för att jag inte har bloggat inlägg" varje gång att det blir uppehåll so just deal with it.
Jag är en tjej som inte har någon mer fritid än någon annan, jag har betyg och går i skolan och gör läxor och annat så det kommer väl bli uppe håll ibland och tyvärr kan jag inte ändra det.
Men ja jag är tillbaks!
Hoppas ni haft en grym sommar!
Skolan har ju startat igång så jag kommer börja fråga lite random skolfrågor i slutet av inlägget.

Vad är din viktigaste sak i din skolväska?
-Min viktigaste sak är nog mina nycklar hem och till skåpet.
//Amanda

Likes

Comments

Nu efter en lång och stressig semester så är det äntligen dags för att åka hem till älskade Sverige! Flyget till Istanbul lyfter kl.05:10 (enligt svensk tid) och landar vid 6-7tiden. Flyget till Sverige lyfter vid 11 tiden och vi kommer hem vid 5-6 på eftermiddagen den 10:e augusti!
Hälsningar från Jonieh i Libanon

XOXO Beauty girl

Likes

Comments