Såå det har gått ett tag sen senaste inlägget men jag är tillbaka! Såå idag är det min födelsesag fyller 14år alltså och det ska bli kul, kommer blogga lite genom dagen och har dessutom matteprov idag... på min födelsedag!

Likes

Comments

Så jag själv har kollat på olika videos om killars åsikter om smink och de flesta tycker inte om när vi tjejer har smink på oss utan föredrar utan smink eller lite smink så jag ska lägga upp bilder av skillnader med och utan. Jag är inte jätte självsäker utan smink men jag är inte en smink fantast så jag kan leva utan smink om jag måste... Jag har inte smink varje dag på mig utan ibland (eller när jag orkar).
Här har jag med smink


Halva med smink och halva utan


Helt utan smink

Vad är din åsikt om smink? Använder du smink? Varför eller varför inte? Dela dina åsikter!

Likes

Comments

Hej, idag så missade jag en konsert och inte för att jag var sjuk eller något utan för att jag glömde bort! Men jag städade mitt rum lite istället.... Men asså jag måste sova nu så natti xoxo Amanda

Likes

Comments

Jag minns ständerna, vädret och maten så väl och den magiska känslan när man gick upp på scenen med kören och akustisken, samklangen när vi sjöng! Men det var självklart jobbigt också att stå emot att köpa grejer, gå långa sträckor och bli lite magsjuk. Men det var mest positivt och roligt. Frukosten var oftast juice, dounut, kringla och en smörgås alltså väldigt sötfrukost. Jag älskar Spanien! Det är så trevligt och vi träffade ju på andra körer från U.S.A och Sverige också. Jag kommer aldrig att glömma bort den resan...

Likes

Comments

Hej förra veckan var det några i min klass som startade en gossip blogg men den blev avstängd... men det fick mig inse att jag älskar att blogga och att jag inte borde skämmas för det utan vara stolt, för att få äran att ha några få läsare men en sen? Jag gör det jag älskar?!

Likes

Comments

Hej! Jag kom ju till Spanien igår och vi hade konsert men igår också men hade vi typ slapp dag alltså shopping och stranden. Det var jättekul på stranden och vid shopping centret!
Well vi ska upp vid halv åtta så natti!
xoxo Amanda

Likes

Comments

Hej jag är i Bryssel och väntar på flygplanet som kommer föra oss från Bryssel till Spanien, Malaga :)
jag kommer att lägga ut videos på Youtube om jag har möjligheten. ;)
see yaaa xoxo Amanda

Likes

Comments

Så yass jag ska börja med Youtube nästa video kommer imorgon (resväska packning) och en på tisdagen eller onsdagen (handbagage packning) och en på måndagen därefter (resan till och från Spanien).
(video1)
Det är bara 3dagar kvar tills Spanien nu och till er som inte vet så åker jag dit med en flickkör som är kopplad med skolan.

Likes

Comments

Jag ska lägga mig nu så kanske jag kan vakna upp i tid så jag inte försover mig halva dagen... Det var väldigt pinsamt att gå till min lärare och bara - Jag försov mig till halv tolv typ... Aja, Natti xoxo Amanda

Likes

Comments

Hej idag så försov jag mig flera timmar så nu ska jag åka till skolan... Det kommer att bli så pinsamt att komma till skolan och uschh! Vi hade släktkalas för min syrra och jag var uppe till typ halv tre för att fixa mina naglar som blev ganska misslyckade.


Jag använde mig av Nageldecorationer som inte passar in så bra heller...

Likes

Comments