Vad heter du? Selma Amanda Victoria Sandström.

Hur gammal är du? Jag är 15 år och fyller 16 år, 14 Juli.

Vart bor du? Jag bor i Vinäs, samt i Falun när jag är hos min pappa ibland på helgerna.

Idoler? Helt klart Beyonce. Lyssnar igenom hennes album nästan varje dag . Lätt bästa konserten jag vart på är hennes. Sen tycker jag hon står för fett bra saker. Girl power rakt igenom.

Vad gör du på fritiden? Stor del av min tid läggs ner i stallet. Då har jag har 2 hästar som jag tar hand om som de vore mina barn haha. Resten av tiden spenderar jag på familjen, kompisar, skolan ( ibland) och träning (ibland)

Bästa egenskaper? Jag är bra på att ta ansvar. Jag är snäll och sätter nästan alltid andra före mig själv. Jag är rolig och oftast glad.

Sämsta egenskaper? Extremt dålig förlorare och kan gå lite för långt för att vinna. Antingen lägger jag ner hela min själ i något och försöker verkligen lyckas eller så skiter i jag något helt. Finns liksom inget mittemellan.

Vad ville du bli när du var liten? Artist eller delfin skötare haha.

Förebilder? standard, men det är nog min mamma. Hon är bäst helt enkelt.

Om du fick ha en superkraft, vad skulle det vara? Lätt att kunna flyga. Drömmer typ varje natt att jag kan flyga. Alltid lika besviken att det var en dröm när jag vaknar.

Vilken är din bästa resa? Hmm svårt. Älskar verkligen Italien, så mysigt. Sen tycker jag om Barcelona, finns liksom både sol och bad och storstad känsla.

Drömresa? Maldiverna, känner folk som varit där och det låter sjukt fint och härligt.

Bästa köpet på senaste tiden? Mitt läppbalsam från decubal. Använt det i några år men köpte ett nytt här om dagen. Ett måste för mina torra vinter läppar.

Vad lägger du ner mest pengar på? Det är mina hästar, fast dem kostnader får mamma och pappa stå för... På andra plats kommer nog bensin till min epa/moppebil.

Vad lägger du ner mest tid på? Skolan såklart ;)

Vad ser du dig själv på om 10 år? Då hoppas jag att jag har bosatt mig och har ett grymt jobb inom juridiken. Vill gärna bo i någon storstad, Göteborg troligen! Tror inte jag kommer ha några barn eller några på g vid denna ålder. känner att jag vill uppleva livet i denna ålder och göra karriär.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår, söndag.
Det var en bra dag... Dagen började kl 08.00, för då ringde klockan för att ta ut hästarna. Kände mig förvånade pigg med tanke på mina 5 timmars sömn. (Skämtosido)
Jag fixade stallet, dsv mockade, fyllde på vatten och fixade snyggt därinne.

Sedan drog jag in och käkade frukost och mamma hade gjort våfflor, hur Najs!

Efter det klädde vi på oss slalomkläder, packade bilen och drog till Grönklitt i några timmar. Vädret var perfekt så backarna var väldigt fina. Dock hade de flesta i familjen träningsverk från längdåkningen dagen innan. Så det blev inte så branta backar haha. (Och mycket mat och fika pauser)

När vi kom hem red jag Phille, han var väldigt pigg och stark. Men det gick bra. Zanetti min andra häst fick vila.
Sen drog jag ut på en liten spring tur, inte så långt då jag ville testa hur det kändes bara eftersom jag varit förkyld så himla länge och inte kunnat tränat på nästan 2 månader. Men blev överraskad över hur bra det gick!

Sen åkte jag till Emma och Alicia en stund, sedan vi åkte vi upp till Ica maxi och handlade lite gott och drog sedan på filmkväll/sleepover till mig. Det var mysigt och alla somnade i soffan.

Det var min söndag det, känns bra att man hann med mycket!

Likes

Comments