Header

Vardag, Hälsa, Allmänt

Godmorgon!

Igår på mässan hittade jag dessa påsar med "Golden glow milk" från Mindfuel. Golden glow milk ska tydligen var en riktig hälsokur och är vanligt i Indien, om jag förstått det rätt.
Tack vare bl.a. gurkmejan så är den antiinflammatorisk och därmed så himla bra! Har velat testa Golden glow milk väldigt länge, men har inte riktigt vågat pga att gurkmeja har en väldigt speciell smak.
Nu slog jag iallafall till! Tror att jag mest föll för hur fina påsarna var och det fantastiska priset( 3 för 30kr)!

Smaken däremot var inte så hemsk som jag trodde. Det var till och med så att jag tyckte att det var lite gott!

Perfekt för mig som precis varit förkyld och det kommer vara en perfekt boost för immunförsvaret inför influensa- och magsjuketider i vinter.

Som ni ser kunde jag inte ens vänta med att smaka tills efter att jag fotograferat klart hahaha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Hälsa, Vardag

GUESS WHO'S BACK? JO, JAG!

Drygt 2 månader sen jag uppdaterade bloggen, men nu är jag tillbaka. Iallafall mer än förut.

Veckorna har rullat på som vanligt med skola och jobb och det går bra. Körkortet ligger för tillfället på hyllan. Denna vecka har jag iallafall haft höstlov. Det har varit skönt!

Nu i helgen har vi stått med uf-företaget på Vegovision i Stockholm, en vegomässa som Djurens rätt anordnar varje år, runtom i Sverige. Tror inte vi hunnit starta upp vårt uf-företag sist vi hördes, så tänkte att jag ska berätta mer om det.

Jag går sista året på ekonomilinjen, på Fyrisskolan i Uppsala. Det innebär att vi under vårt sista år får driva uf-företag, för att prova på hur det är att faktiskt driva ett eget företag. Vårt företag heter Meraki Juice UF (UF står för Ung Företagsamhet) och vår affärsidé är:

"att erbjuda erbjuda 100 % naturliga, ekologiska och veganska juicer, till dig som anser att ett hälsosamt liv är viktigt och vill bidra till en bättre miljö"

Detta var vårt första säljtillfälle och även vår första mässa. Det har gått jättebra och det har varit fantastiskt att träffa så mycket nya människor. Varje möte med kund är verkligen unikt. Det var också så kul att folk var så nyfikna och ville veta mer om våra produkter och vår verksamhet.

Dessutom fick vi vara med på scenen och berätta mer om oss och vår verksamhet, samt lite hur planerna för framtiden ser ut. Superkul!

Ni hittar oss på följande sociala medier:

Facebook

Instagram

Smakprovning av rödbetsjuice. Vi gjorde en marknadsundersökning för att se om det är en smak som är värd att lägga till i vårt sortiment. Kan avslöja att den var ,mycket uppskattad, så vi får se om det får gästa vår blåbärsjuice.

Linda Hallberg

Har ni också haft höstlov denna vecka, vad har ni gjort isåfall?

Likes

Comments

Vardag, Allmänt, Hälsa

16 augusti, det är ett tag sen nu. Alltså är det ett tag sen jag uppdaterade bloggen..

Har haft så himla mycket att göra. Kårgrejer, skolan, jobb. Känns som att jag inte haft en enda ledig stund de senaste veckorna, men det var såå skönt att vara ledig igår. Tror det var första gången på 4 veckor som jag varit ledig på en lördag!

Idag jobbar jag, men det går väldigt bra just nu så det känns inte lika jobbigt längre. Dock ville jag bara lägga mig ner och gråta i fredags för att jag var så trött, men när jag väl avslutat mitt pass så kändes det väldigt bra!

En arbetskollega till mig sa att det är så roligt att arbeta med mig och att jag lär mig såå fort och sånt gör ju att det är roligare att komma till jobbet, eftersom att du då vet att folk uppskattar att du är där och det du gör!

Havregrynsgröt har blivit en standardfrukost. Tycker det är så himla gott, speciellt med fullkornshavregryn!

Sen älskar jag att koka bär och ha på, eftersom att jag har väldigt svårt för sylt. Tycker att det är så sött och dessutom är jag inte så förtjust i alla konstiga ämnen som dom stoppar i.
Naturligt är bäst!

Kram

Likes

Comments

Vardag, Allmänt

Godmorgoooon! Idag vaknade jag upp till ett mulet och tråkigt väder :(

Till frukost blev det grekisk yoghurt, med linfrön, hackad mandel och blåbär. Älskar verkligen blåbär!!
Ikväll blir det jobb till 22 och imorgon har jag kårmöte hela dagen och på fredag blir det jobb igen. Fullt upp med andra ord!

Vad ska ni göra idag/den här veckan?

Likes

Comments

Instagram@amandasandqvist