Hej! 

Det finns sjukt mycket olika klädstilar nu för tiden. Själv har jag svårt att bestämma vilken jag gillar mest. Fastnar mest för grunge och typ lite "classy". Har svårt att bestämma vilken jag gillar mest/vill följa. Haha vilka i landsproblem. Nämen visar lite bilder så förstår ni kanske bättre vad jag menar.

Grunge/lite mörkare

fall

Sen den lite mer "classy" och mainstream stilen

odmly

Namnlöst-2

Båda stilarna är sjukligt snygga så får väl blanda för kommer nog aldrig kunna välja bara en.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

CommentsHej! Idag har jag varit och tränat cheer från 14:30 till 18:00, det var askul! Idag så var det två tjejer från dynamite här och gav oss våran koreografi till vårt program. Det kommer bli sååå bra! Köpte även min första bow som ni kan se på bilden, ljusblå och glittrig.
Nu till veckan så är det prao. Är lite nervös eftersom att jag ska vara själv imorgon eftersom Ida skulle vara på någon studio. Men det kommer säkert gå bra. Jag ska praoa på en restaurang så skulle gissa att jag mest kommer få typ städa och ta undan osv.
Hejdåå

Likes

Comments

Hej!!
Dagen har inte varit jobbig alls. Vi hade typ inga långa lektioner+hål i typ två timmar. Då var jag, Lovisa, Mirjam, Agnes och Ida hos mig och Lovisa och såg på got. Blir nästan sugen så att se om den alltså.
Nu är jag hos pappa och ska snart iväg på träning.


Likes

CommentsHej på er!
Hoppas alla haft det bra dagarna jag inte bloggat, själv har jag ha det helt okej. I lördags var det träning och sedan var jag med Lovisa och Nora vilket var supertrevligt och idag så har jag tränat och sedan var jag med Ida ett tag. Vi pratade om livet och Dylan o'brien. Aka världens snyggaste human being.
Det negativa är att jag har ont i min vad, mina ben, min höft och min axel. Plus att vi har spanska och so prov i veckan. Men nu är det vara en vecka kvar sen har vi prao!
Ha det bra!

Likes

CommentsFick dessa skor för några dagar sedan och älskaaaar dem! Så fin och höstiga ju. Kom inte ihåg vad affären hette men dem finns på dem flesta skulle jag tro,1500kr.

Likes

Comments

Hej på er!
Gud vad fort den här veckan har gått alltså, känns som att det nyss var måndag och nu är det fredag. Idag i skolan så har vi bara haft spanska då vi såg på film, matteprov som gick väldigt bra och till sist gymnasieinfo(ångeeest). Och nu väntar jag på Ida och vi får se vad vi hittar på. Det har verkligen vart en lugn dag. Motsatsen till igår då vi sprang runt på stan i timmar bara för att få nej när vi frågade om praoplats. Som tur var lyckades jag fixa en plats på en restaurang. Så det blir nog bra. Hoppas alla får en bra helg!!
Likes

Comments

Hej!
Igår så var jag på bio och såg the maze runner. Den var faktiskt helt okej, inte världens bästa film men det var verkligen inte dålig. Dessutom så var Dylan o'brien med och han ser inte helt fel ut om man säger så haha. Just nu så är jag hos pappa och ska snart få skjuts till skolan.
Igår så var det en ganska jobbig skoldag för vi hade bara tråkiga och långa lektioner. Framöver kommer jag dessutom ha prov i spanska, no, so, matte och sen är jag inte säker på att det var så många fler men känns ganska drygt. I alla fall så slutar vi tolv idag, yeeyy. Då ska jag, Ida och mirre in till stan eftersom att vi behöver en praoplats tills imorgon, hejdå!
Likes

Comments

Hej på er!
Egentligen så har jag väl inte så mycket intressant att skriva om men jag gör ett inlägg eftersom jag har fett tråkigt. Idag så har det varit en sjukt lugn dag har praktiskt taget inte gjort någonting och det var väldigt längesedan. På skolan så hade vi typ inga jobbiga lektioner och när vi skulle ha slöjd så gick vi hål så det var obeskrivligt allmänt bra.
Efter skolan nu så har jag i princip bara kollat på vd och försökt vila min hals så jag är bra tills träningen och om jag nu ska ha orienteringsprov imorgon. Så det blir väldigt spännande med tanke på att orientering är bland det värsta jag vet haha, nämen det går nog bra. Nu ska jag fortsätta vila, hejdå!


Likes

Comments

Hej!
Alltså jag är så otroligt trött just nu, ligger typ däckad i soffan. Helgen blev inte så lugn som jag trott. Igårkväll så slutade med att jag och Lovisa cyklade till stan vid typ nio för att skjutsa hem Ida och mirre. Deras buss skulle gått om en timme haha. Så sedan var vi med dem ett tag.
Idag har jag varit på cheerträning och det var jättekul och det kändes och gick rätt bra. Vi körde gymnastik och hopp bland annat. Annars idag har jag varit ute och gått med Lovisa, plockat upp potatis och nu ska jag duscha. Hejdå!!Bjussar på lite cheerleading(<3)

Likes

Comments