Skønhed

Halløj!
Ja, det var en ret lang pause jeg havde fra blogging.
Det er over en måned siden jeg sidst bloggede. Simpelthen af den årsag, at jeg har haft så travlt og ikke havde lyst til at skrive noget, som ville komme ud “halvhjertet”.

Men nu har jeg efterhånden fået nogle henvendelser omkring min hud og hvad jeg gør for at holde den pæn og ren. Før i tiden gjorde jeg ALDRIG noget for at pleje min hud. Men jeg har dog altid påført en helt almindelig dagcreme i ansigtet efter hvert bad.
Jeg har egentlig altid døjet med tør hud. Især ved næsen og panden, så jeg er for nyligt begyndt at bruge nogle produkter der hjælper mod dette.

For mig er det vigtigt at rense huden rigtig tit.
Jeg renser min hud hver aften, dog kun med renseservietter. Men dét jeg så gør, for at rense den helt igennem er, at hver gang jeg er i bad, bruger jeg en gel fra Vichy, som kan købes på apoteket eller her.
Den skummer jeg op og “masserer” ind i huden og lader sidde lidt.
Når jeg kommer ud af badet bruger jeg min ansigtscreme, også fra Vichy, som giver fugt til min hud i 24 timer. Og den hjælper også mod urenheder, selvom jeg er ret heldig i forvejen, hvad det angår. Den er til at finde her.

Hvis min hud føles “flad” og tør inden jeg går i seng, påfører jeg en natcreme fra nivea, som er rigtig rar og let for huden. Men så føles min hud rigtig behagelig når jeg vågner.

Det er faktisk det eneste jeg gør. Men et godt råd fra mig, er at gå ned på apoteket med det “problem” din hud har; tørhed, urenheder, fedtethed eller andet, og spørg om deres råd til gode rensegels og cremer. Det har hjulpet mig, rigtig meget 😍

Kys herfra!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Outfit/Fashion

1. Cold shoulder top her / 2. Grå bukser her / 3. Blonde Body her /

4. Split Back top her / 5. Hvid basic top her / 6. Lyserøde bukser her

Halløj!

Så har jeg gjort mit første køb nogensinde på boohoo.com, og jeg bestilte altså disse seks smukke ting til en totalpris på 597 kr. Det er jo helt vildt. Jeg gik egentlig ind på deres hjemmeside som den sidste efter jeg havde kigget på alle mine favorit hjemmesider, og da jeg stadig ikke kunne finde hvad jeg søgte, måtte jeg virkelig tænke efter en ny hjemmeside, og helt tilfældigt kom jeg i tanke om boohoo. Og de havde lige præcis hvad jeg søgte. Jeg ledte efter et par grå eller hvide løse bukser med bælte i - jeg fandt dog ikke nogle i hvide, men jeg købte de grå og så måtte jeg også have dem i lyserøde. Så var jeg så heldig at hvis jeg bestilte inden kl. 9 i går aftes, ville jeg få 20 procent på hele købet - og så kunne jeg altså ikke lade være at tilføje lidt flere items til min kurv. Jeg synes selv jeg har fået rigtig meget for pengene - men nu vil det vise sig om tingene er flotte på og hvordan kvaliteten egentlig er. Jeg har som sagt aldrig bestilt på boohoo før. Jeg tænker at lave et lille haul, når jeg har modtaget tingene, hvor jeg vil fortælle om min mening om de forskellige items. Både med hensyn til kvaliteten og prisen, samt fittet og størrelsen. Jeg har bestilt alt i en størrelse UK 6, som svarer til 34. Det er den størrelse jeg normalt køber alt (næsten) mit tøj i, så er spændt på at se om det også passer i forhold til disse ting. Har i shoppet hos Boohoo før? og hvad er jeres oplevelse med det?

Ps. kvaliteten er ikke særlig god på billederne, da jeg ikke kunne få lov at gemme dem, men var nødsaget til at screenshotte. Men ville altså vise jer det! Jeg har lagt links til alle delene, hvis i selv er interesserede i nogle af dem :-*

Kys herfra!


Husk at følg mig på instagram

Instagram: @amanda_sand

Likes

Comments

Skønhed, Sponsoreret

Halløj!
Som før nævnt, har jeg været så heldig at blive udvalgt som Beauty ambassadør for Sally Hansen. Jeg blev kontaktet for et par uger siden, og det tilbud takkede jeg ja til.
Jeg tænkte hermed, at jeg ville fortælle lidt om det og hvorfor jeg takkede ja - og hvordan det i det hele taget fungerer. Det er meget forskelligt hvordan aftalerne med forskellige firmaer er. Sally Hansen sendte mig 5 skønne produkter, som bestod af tre lakke i selvvalgte farver og en negleolie og en topcoat. Derudover kom de i en super sød lille pung sammen med en neglefil. Super skønt! De lakke jeg har modtaget er fra deres nye serie “colortherapy”, og jeg valgte farverne 230, 270 og 300. Det er nogle super fine og tøsede farver. Sally Hansen havde et par meget simple retningslinjer, som hed at jeg som beauty ambassadør (sammen med nogle andre), skulle ligge to billeder op på Instagram inden d. 29/9. Derudover skulle jeg selvfølgelig tagge dem i billederne og skrive min mening om produktet. Super nemt! Indtil videre er jeg positivt overrasket. Lakkene er så fine og de holder rigtig længe. Jeg havde to lakke fra Sally Hansen forinden, som jeg absolut også elsker, og bruger rigtig tit! Så at have modtaget nogle flere af dette mærke, er virkelig fantastisk. Det er absolut et af mine yndlings neglelak brands! Hvis i skulle have lyst til at se eller læse mere om Sally Hansen, kan i besøge deres hjemmeside lige Her! Jeg kan med min ærlige mening, fuldt ud anbefale deres produkter!

Knus

Likes

Comments

Halløj!

Jeg vil først og fremmest sige tusind tak for alle jer der læser min blog. Det er en virkelig fed følelse at se, der er så mange der kigger med. Så tak for det.

I det her indlæg vil jeg bare lige fortælle hvad jeg har brugt min weekend på.

Jeg har først og fremmest været til tandlægen, fordi min (skide) visdomstand har skåret hul i tandødet, så jeg har fået et kæmpe sår inde bagved. AV AV. Hun sleb så min tand, i håb om at den ikke ville skære ligeså meget mere - men hvis ikke det hjælper må tanden altså helt ud :-O

Derudover har jeg været ude og spise brunch med min kæreste, på mit nuværende yndlingsbrunch sted, som er Mad & Kaffe på Amager. Det er seriøst luksus! Så har vi været i Ikea og Ilva og købe lidt ting til lejligheden og altanen. Så meget af weekenden er gået med, at ordne lejligheden.

Lørdag aften var vi i biografen og se American Made, i Køges nye biograf. Der var ingen mennesker. Men virkelig god film faktisk!

Jeg har også brugt nogle timer på at lave noget sponsoreret arbejde. Jeg er så heldig at være udvalgt som Beauty ambassadør for Sally Hansen. Hvis ikke i kender brandet, så er det neglelakke. Og derudover er jeg også blevet udvalgt som Brand repræsentant for MILVIC design , som er et smykkefirma. Og jeg er helt vild med begge firmaer, og er rigtig stolt over at få lov til at repræsentere dem. I vil få meget mere at se fra begge firmaer. Men det har jeg også brugt en del tid på at planlægge osv.

I går aftes kørte min kæreste og jeg til Gentofte, hvor jeg investerede i den helt nye Iphone 8 Plus, så jeg glæder mig helt vild til at komme igang med at tage de fedeste billeder her til bloggen! Den er altså bare sprød!

Så har vi også gjort rent herhjemme og fået vasket tøj. Virkelig kedeligt, men også vildt rart når det er overstået.

For at opsummere weekenden, får i her nogle billeder der beskriver den rigtig godt! God søndag til jer!


Knus herfra

Likes

Comments

Personligt

Halløj!
Nu tager jeg endnu engang et emne op som er lidt personligt og kommer til at udgøre et længere indlæg end normalt, her på bloggen.

En ting i nok ikke vidste om mig, er at jeg er særligt sensitiv. Det har jeg faktisk altid været, i hvert fald så længe jeg kan huske. Men det var først som lidt ældre, at jeg begyndte at forstå, hvorfor jeg havde det som jeg havde, og hvorfor jeg tit tænkte anderledes end mange andre. Og hvorfor jeg reagerede anderledes end mange andre. Jeg tror der er mange ligesom mig, og det er jeg glad for. Det er rart når jeg møder nogle, der kan sætte sig ind i, hvordan det er at være særligt sensitiv. Jeg har altid taget de fleste ting meget personligt og jeg er blevet ked af det over selv de mindste ting.

Samtidig er jeg også meget overanalyserende og eftertænkende. Og efter de fleste situationer, kører tankerne rundt i mit hoved. Og hvis jeg har haft en ubehagelig eller dårlig oplevelse, så kan jeg føle tristhed i kroppen resten af dagen og blive meget påvirket af det. Når det så er sagt, så er jeg nem at gøre i godt humør igen. Men jeg tænker bare rigtig meget over tingene og det påvirker mig på en mærkelig måde, der er svær at forklare.

Derudover så har jeg svært ved at være steder, hvor der er alt for mange mennesker og for meget larm. Jeg kan sagtens, men jeg bliver bare rigtig hurtigt udkørt og træt - og også stresset indeni på en mærkelig måde. Det er svært at forklare - og i tænker måske, at det da er normalt at blive træt efter en fest eller en begivenhed med larm og mange mennesker. Men den træthedsfølelse jeg får er sådan én hvor jeg bare skal være mig selv på mit værelse. Og så bare sådan trække vejret og lave ingenting. Og det giver mig en følelse af, at jeg slet ingen energi har. Og også en følelse af, at jeg ikke passer ind i den slags arrangementer. Men det er vel egentlig også okay. Jeg har stort set altid været den, der er taget tidligt hjem. Jeg kan huske på min rus-tur, på UNI - jeg var én af de første der gik tilbage til soverummet og sov, hver aften. Men så var jeg da frisk dagen efter ;-)

At være særligt sensitiv gør også at jeg er meget nervøs og genert. Men ligeså snart jeg lærer folk at kende eller bliver vant til en situation, så har jeg det helt fint. Men nogengange kan min nervøsitet og generthed også være hæmmende, og faktisk gøre situationen værre end nødvendigt. Det er lidt skørt. Men det er bare sådan det er. Man kan sagtens arbejde på det og blive bedre. Og det føler jeg også jeg gør. Jeg vil vove at påstå, at det er blevet lidt bedre med tiden. Men det vil nok altid være i mig.

Det sværeste er nok, at være menneskerne omkring mig. Tit og ofte, finder de det unormalt, at jeg reagere som jeg gør og føler som jeg gør. Det er svært for folk omkring mig at sætte sig ind i. Men det kan man sagtens lære. Og dem der står mig rigtig tæt, er som regel også rigtig gode til at håndtere det. Og særligt min mor har været rigtig god til at fortælle mig, at det var helt normalt og okay, at være som jeg er. Og at der er sindsygt mange gode ting, ved at være særligt sensitiv. For mig, er det ikke noget jeg tænker over i dagligdagen længere. Det er en del af min selvforståelse.

Hvis du vil læse mere om det, at være særligt sensitiv, så følg linket Her!

Håber i fandt det her indlæg spændene, og måske i har lært mere om det at være særligt sensitiv - og at det faktisk er helt ok.

Kæmpe kys herfra!

Likes

Comments

Personligt

Halløj!

Jeg har egentlig ikke postet noget i nogle dage nu - og jeg har stadig følelsen af, at jeg ikke ved hvad jeg skal skrive et indlæg om. Men jeg ville ikke bare lade bloggen stå i stilhed, så tænkte jeg at jeg bare kunne lave et lille update på, hvad der er sket de sidste par dage. Yay.

Jeg er jo startet i skole igen, men i virkeligheden står jeg i den situation, at jeg ikke skal fortsætte der. Det er slet ikke min drøm at gå der længere, så lige pt bruger jeg en masse tid på at planlægge min fremtid - Det er på tide jeg følger mit hjerte og mine drømme, i stedet for at gøre det jeg tror er rigtigt. Men i skal nok høre mere om det. Lige indtil videre holder jeg det hemmeligt, hvad der kommer til at ske.

I fredags var der Årsfest på RUC. Og det var jo en kæmpe fest. Stor applaus til alle dem der planlægger den fest hvert år. For hold nu op, det er et stort arrangement. Jeg hyggede mig, men jeg tog tidligt hjem, da jeg ofte ikke holder til den type arrangementer særlig længe. Det bliver tit lidt for overvældende for mig - og så vil jeg hellere hygge mig i nogle timer og så tage hjem i god behold ;-)

Efter fredagens kolde fest, blev jeg syg med forkølelse og ondt i halsen - og det er jeg desværre ikke kommet mig over endnu. Hvilket også er en af grundene til at jeg ikke rigtig har postet noget her på bloggen.

Jeg har derfor bare ligget i sengen hele weekenden, så nu føler jeg det går den rigtige vej og jeg snart er helt rask igen.

Men det var alt herfra. Håber i får en god mandag!!

Kys

Likes

Comments

Skønhed, Sponsoreret

Halløj!

Jeg har for nyligt modtaget dette skønne produkt. Mange af jer har måske hørt om det, andre har måske ikke.

Det er et naturligt og organisk produkt, som bruges til at få den naturlige hvide farve frem i dine tænder. Jeg har brugt den 2 gange nu og jeg synes allerede man kan mærke og se forskel. Jeg modtog denne fine bøtte og en bambustandbørste også. Det der er i bøtten, er sådan noget løst kul, der er lavet på kokosnøddeskal. Mega cool.

Det du gør, er at du dypper din tandbørste i vand, hvorefter du dypper den i kullet, og så påfører du det faktisk bare rundt på tænderne og bevæger børsten i cirkulære bevægelser i cirka 2 minutter. Det gode ved dette produkt er, at du altså ikke skader dine tænder på nogen måde - hvilket jeg synes er mega fedt! Jeg børster stadig tænderne med min egen tandpasta om morgenen og så bruger jeg denne her midt på dagen, og så igen med normal tandpasta om aftenen.

Jeg vil dog tilføje at jeg altid har haft ret hvide tænder, men mine hjørnetænder (hvis man kan kalde dem det) er mere gullige end de andre og derfor er dette produkt mega fedt at anvende.

Jeg har 1 gang prøvet at blege mine tænder, med et blegeprodukt, og det var ikke fordi det ikke hjalp, men jeg kunne med det samme se at det sled på mine tænder, og derfor er jeg mega glad for at have modtaget dette naturlige produkt!

Som i kan se på billedet, hedder mærket CoalCure, og i kan købe jeres bøtte + bambustandbørste lige HER! Og med koden "Amanda" får i gratis forsendelse oveni! Det er virkelig pengene værd, for der er til rigtig mange gange i bøtten. Jeg tror ikke du vil fortryde det i hvert fald!

Kys herfra!

/sponsoreret af Coalcure DK

OBS: jeg kan forsikre om, at jeg har skrevet min ærlige mening i dette indlæg!

Likes

Comments

Personligt

Halløj!

Det her bliver et lidt anerledes blogindlæg, og jeg håber meget i vil læse med.

Det der med klærlighed er en spøjs ting, og egentlig ser den så perfekt ud, når man ser den på film og hos andre mennesker. Og den ser da endnu mere perfekt ud, når man kigger på facebook, instagram eller andre sociale medier. Ligesom med alt andet ved os mennesker, kan vi bedst lide kun at vise det gode frem. Vi mennesker viser oftest når vi har det aller bedst. Selvfølgelig er der nogle der bryder normen, men i virkeligheden viser vi mennesker sjældent når vi har det dårligt på de sociale medier. Vi vil så vidt muligt helst fremstå som glade og endda også "perfekte" hele tiden. Og sådan er det også med vores forhold. Det er altid det bedste, der bliver delt: når han/hun lige har inviteret os ud, eller når vi lige har fået blomster, osv, osv. Vi viser aldrig (med undtagelser) når vi er blevet uvenner og kede af det. Men det er også en svær ting at dele, for når man deler sådan noget privat om ens forhold, kan man godt føle sig blottet. Og i virkeligheden er det måske ikke noget, der vedkommer andre. Men det "sjove" er jo at man hellere end gerne vil dele de gode ting med alle og enhver. Jeg tror at grunden til, at de fleste ikke vil dele ud af de dårlige oplevelser, er fordi de egentlig ikke ønsker at få deres kærlighedsliv til at virke dårligt. Jeg tænker, at hvis man deler med andre at man har været uvenner over et eller andet, så må de da tænke at man har et lorteforhold og at man er dårlige til at være kærester. Men i virkeligheden, kan kærlighed så gøres rigtigt? eller forkert?

Kan man være perfekt til at være i et forhold? Kan man have et perfekt forhold?

Det tror jeg nemlig ikke. Jeg tror ikke der er nogen rigtig eller forkert måde at "gøre" kærligheden på. Jeg tror vi alle fejler og at vi alle får succes på forskellige punkter i kærligheden. Nogle gange tænker jeg: "hvad gør jeg forkert, siden vi bliver uvenner" og "Hvordan kan jeg undgå at det sker, så vi kan være gode til vores forhold". Men igen, er der virkelig nogen der aldrig bliver uvenner? måske. Men fordi man bliver uvenner, er ikke ens betydning med at man fejler i forholdet, eller i kærligheden. Måske er det at blive uvenner, bare en ting der gør os stærkere og klogere til næste gang, der opstår et problem. Og måske bør vi blive bedre til at snakke om, det at "fejle" i et forhold. Måske hvis vi turde at snakke mere om de "grimme" sider ved et forhold, så gjorde det ikke "problemerne" ligeså slemme. Jeg synes jo det er sååå flovt at diskutere eller blive uvenner med min kæreste, hvis andre hører det - for så er jeg bange for, at folk tænker vi har et dårligt forhold.

Men det ved jeg jo selv, at vi ikke har - og er det ikke det vigtigste? Hvorfor er vi så bange for at vise de mindre gode ting ved kærligheden.

Og i virkeligheden, synes jeg faktisk at de mindre gode ting, er med til at gøre de gode ting, endnu bedre.

Men som titlen lyder, "kan man "gøre" kærlighed rigtig?", så er det nok ikke et spørgsmål jeg kan svare fra alle på. Nogle vil måske mene, at de gør det helt rigtige og ingen fejl har. Jeg tror umiddelbart ikke, at der er nogen rigtig eller forkert måde at gøre tingene på. Jeg tror at uanset hvilket menneske man interagerer med på et personligt plan, så vil der opstå problemer.

Jeg tror at uanset, hvor perfekt man prøver at være i et forhold og hvor meget man kommunikerer og arbejder med problemerne, så vil der være noget hist og pist, som ikke fungerer ligeså godt. Men hvis der slet ikke var nogen dårlige ting, hvordan ville man så kunne mærke når noget er ekstra godt. Hvordan ville man så have den skønne følelse i sig, når det går godt? Og det er den følelse, der er det hele værd. Følelsen af, at være elsket på trods af sine fejl, følelsen af at grine med sin bedste ven over de mindste ting, følelsen af at være tryg, følelsen af at være den bedste udgave af sig selv i personens selskab, følelsen af, at være værdsat, følelsen af at være uerstattelig, og jeg kunne fortsætte og fortsætte.

Jeg tror at opskriften på at "gøre" kærlighed rigtig, er at indse at det ikke umiddelbart kan lade sig gøre, og så bare indse at vi alle har fejl og at vi alle har mindre gode sider af os selv - og at når vi er så blottede over for et andet menneske, som man er i et forhold, så vil der ske problemer her og der. Og måske skal vi bare blive klogere af de problemer og lære af dem. Måske er de ikke så farlige, som man egentlig går og tror.

Jeg tror at grunden til jeg hader at være uvenner med min kæreste til f.eks. en fest, er fordi vi alt for tit får at vide at vi har det perfekte forhold - og det skræmmer mig, at folk så skal se at vi egentlig ikke har. Fordi mine tanker sagde, at hvis vi blev uvenner, var vi jo ikke perfekte.

Og det er vi heller ikke. Vi er ikke perfekte. Men jeg vil vove at påstå at vi rent faktisk er perfekte for hinanden.

Det her var lige et langt indlæg fra mig. Jeg håber i får en rigtig god søndag og uanset om i har problemer med veninden/vennen, kæresten, familien eller andet, så vil jeg mene at det er helt normalt og slet ikke så farligt. Hvis det er værd at se bort fra og hvis de gode ting opvejer de dårlige, så er der slet ikke noget at bekymre sig om.

Kys herfra!

Likes

Comments