Hade 3 välbehövliga samtal igår. Startade med mamma sen Sandra och avslutade med Emma. Har haft lite av en hemlängtan. Eller kanske inte hemlängtan mer att jag saknar mina nära och kära. Men efter samtalen igår är jag påfylld med ännu mer energi och styrka.

Kan inte med ord beskriva hur mycket mina nära betyder för mig ❤️

Love you guys

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej, då har man avklarat en gruppintervju.
Det var för en klädbutik som heter Universal Store, som säljer olika märken och har riktigt snygga kläder.
Vi var 15st som var på intervjun och dom hade haft en gruppintervju sen tidigare med ungefär lika många.
Själva intervjun då, ja den hade kunnat gått mycket bättre. Vi fick lära oss saker om en annan person som vi senare skulle återberätta inför gruppen. Efter det skulle man två och två dra en lapp med där det stod man/kvinna, ålder och vart denna person skulle.
Jag och en kille som heter Nate fick Melbourne Cup, 35-40 år och en man.
Det var inte lätt med tanke på vad det är för slags kläder US har och att Melbourne cup är en ett ställe där män har kostym.
Men vi grejade det ändå bra tycker jag.
Sen avslutade vi med att bli indelade i 3 grupper där vi skulle säga en produkt. En grupp fick en lång slang, den andra ett litet hjul och vi fick som en toalettborste.
Det gick helt okej tills det blev killen före mig tur. Han sa nämligen det jag skulle säga så jag fick säga något helt annat vilket blev aningen konstigt.
Hatar att improvisera.

Inte förrän nästa vecka får man veta hur det går.

Men nu är det gjort och jag är glad att jag har testat på det. Min första gruppintervju och även att den var på engelska.

Likes

Comments

Premiär igår på innebandyplanen här i Melbourne. Började självklart med att komma sent. Först missade jag tåget och sen gick jag en omväg. Så blev 15min sen.
Men det räddade jag genom att göra mål på första bytet. YEY.
Det var riktigt roligt att hålla i boll och klubba igen. Även fast kroppen känns aningen mör.
Vi var 11 utespelare och en målvakt som spelade match i 1,5h. Så ingen ro här inte! Det var bara att springa.
Hälften av dom som var där var svenskar. Utöver Sverige hade vi Australien, Kanada och Singapore som nationaliteter.
Ska försöka se till att besöka hallen varje måndag hädanefter!

Likes

Comments

Dag 5 började alltså med att vi åkte tillbaka till vårdcentralen och Linn fick fortsätta med några tester. Hon fick senare veta att hon behövde åka till ett större sjukhus, vilket gjorde att vi körde tillbaka till Melbourne.
Eller rättare sagt JAG körde hem till Melbourne. Så nu kan checka av den saken på listan
- köra i vänstertrafik

Efter några timmar på sjukhuset så fick Linn veta att det var blindtarmen som det var fel på. Så hon skulle behöva operera sig. Vilket hon fick göra på måndagen. Allt gick bra och hon mår bättre.
Måste säga att hon är riktigt stark som klarade av sin första operation med familjen på andra sidan jordklotet.
YO GO GIRL! ❤️

Likes

Comments

Grampians national park
Har man tid och möjlighet att åka dit så tycker jag absolut att man ska göra det. Om man gillar härliga utsikter, vattenfall, vandring, frisk luft så ska man åka dit.
Vill man dock hinna med fler lookouts som man inte hinner annars om man vandrar, så finns det möjlighet att köra bil genom bergen och till dom olika ställena.

Dagen 4 började bra men slutade på vårdcentralen.
Påväg tillbaka till Melbourne så började Linn må dåligt. Det gjorde att vi stannade till på en vårdcentral i Ararat. Hon fick göra några tester och sedan fick hon åka hem men skulle komma tillbaka på söndagsmorgonen. Så vi tog in på ett motell där i Ararat.

Likes

Comments

Denna natt sov vi på ett hostel i Port Fairy. Gick mycket lättare att hitta boende denna natt jämfört med dagen innan. På första försöket lyckades vi.

Vi prickade in vädret väldigt bra dessa dagar, förutom lite vind ibland, så sken solen varje dag. Vilket gjorde att platserna vi stannade till på var extra vackra.

Denna dag åkte vi till ett ställe där man kunde se valar. Dock kom vi fel period för att ha turen att kunna få syn på någon.

Kvällen spenderades i Portland. Vi frågade dom som jobbade det motellet vi bodde på om det fanns någon bra pub/var/club här i Portland. Men fick till svar att det är inte förrän på lördagar som det händer grejer och det här var en fredag... Tyvärr.

Likes

Comments

Vi vaknade upp i ett fint Lorne. Innan resan bokade vi inga boenden, vi körde tänkte köra en YOLO och fixa boende där vi kände för att stanna. Det var dock påväg att inte sluta så bra redan första kvällen.
Vi kom till Lorne såg en koala, papegojor och några kängrus, käkade lite mat och tänkte sedan fixa boende. När vi åt träffade vi en man och en kille som hjälpte oss lite med boende men dom ställena var fullbokade. Vi kom ihåg att vi såg ett hostel inte långt ifrån där vi åt. Så vi tog bilen och körde dit.
Vi hittade ingen ingång till det hostel så vi gick in till baren bredvid och frågade. "Don't say you're looking for a place to stay at this time?!" Var svaret vi fick och att det hostel bredvid inte öppnade förrän i november. Men servitrisen gav oss ett motell på andra sidan vägen som förslag. Så vi åkte dit och trodde vi skulle få sova i bilen i natt, och vi skulle inte köra YOLO igen.
Men det var ÖPPET och vi fick oss ett rum att sova i.
Allting slutade bra och YOLO fick hänga med hela resan.

Dag 2 hann vi med fler lockouts, en regnskog, ett charity race och en massa koalor.
Vi skulle ner och kolla på ett lighthouse och påväg ner dit fanns det koalor i nästan varannat träd (och det fanns många träd).

Vi hann även till twelve apostles den dagen och jag rekommenderar att åka dit när det är kväll, gärna när det är solnedgång. Då är det som vackrast.

Höll helt på att glömma, om någon av er älskar papegojor och vill ha någon i handen, axeln eller på huvudet så stanna till vid Kennett River. Glöm inte att köpa med fågelfrön.

Likes

Comments

För en vecka sedan åkte jag, Hillevi, Linn och Sofia på en road trip längs Great ocean road. Onsdag till söndag var vi borta.
Eftersom mitt minne sviker allt för ofta så kommer jag inte ihåg ställena vi stannade på (förutom Twelve apostles).

Första dagen måste jag nog säga att det var den bästa dagen. Att äntligen få se mer än bara the city. Utsikterna vi fick se. Men framförallt att vi fick se kängrus och en KOALA för första gången i real life!

Vi hittade även 2 papegojor som vi matade. Det tog mig väldigt långtid innan jag sträckte fram handen med frön i. Var aningen rädd då det var alldeles för många skator i närheten som ville åt fröna. Ni vet sånna man ser i tecknade barnfilmer, äckliga & fula med ilskna blickar. Men jag samlade mod och sträckte fram handen.

Likes

Comments

Att ha 2 bröder som spelar innebandy så måste man ibland tänka på vad man skriver/säger för att dom inte ska få nå skit. Men nu har det kommit till en punkt där jag måste få uttrycka mig och skriva av mig. Detta är min blogg och mina ord.

Vaknade upp igår med nyheten att Patrik Svensson var tillbaka i Granlo BK. En spelare som bjuder på show, är rutinerad och gör mål. Perfekt tänkte jag. Inte för att en spelare ändrar ett helt lag men han kommer att bidra enormt. Inte bara på plan utan även utanför.
MEN
då vaknar jag idag och läser att IBK inte släpper honom. Blev/är fruktansvärt arg men speciellt ledsen över detta. Dock inte förvånad alls. Blev mer förvånad när jag läste första artikeln att IBK hade släppt Svensson.
IBK har ett mål att bli bäst så det är ju klart att dom vill behålla sin bästa spelare. Det hade alla lag velat gjort.
Men det dom håller på med är inte okej. Att bli bäst är inte det enda, dom vill få ner Granlo på botten.
Vi har ett lag i HÖGSTA ligan i innebandy. IBK spelar i div.1 alltså dom kan som tidigast vara uppe i SSL om två år. Och dom vägrar hjälpa till så vi kan bibehålla ett lag i SSL just nu. Tycker det säger ganska mycket. Vi är en liten stad och måste därför kunna samarbeta.
Men det är alldeles för många som är för stolta.

Börjar bli så otroligt less på att vuxna själviska människor beter sig som barn. Som är ute efter hämnd. Förstår ni inte att ni förstör innebandyn i stan?

DAGS ATT VÄXA UPP!


Likes

Comments

Idag mötte jag upp tjejerna för att planera lite. Vi har tänkt åka på en liten roadtrip nästa vecka!
Ska bli sjukt roligt att åka ut utanför staden och se lite annat. Vi har tänkt att köra på Great ocean road och göra lite olika stopp.
LÄNGTAR

Nu ska jag försöka få mig en liten blund innan klockan ringer 05.30. Har tänkt se fotbollen. Får dock se hur jag känner mig när klockan väl ringer.
Gnatt på er!

Likes

Comments