Mycket som händer och lite tid just nu. I skolan rusar vi fram i anatomi kursen och jag har blivit bästis med latinska ord. Jag har hälsat på kompisar i Åbo på höstlovet, ätit massa onyttigt men ack så gott, haft vinkväll hos Emilia, varit ut med Sofia, hängt upp en ljusslinga och lyckades spika mig i fingret samtidigt (smart där jag vet!), tränat med Sofie och pluggat massor.

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag och Sofia ut på en liten fototur. Varit så sugen på att fara ut med kameran i en evighet men eftersom det regnat konstant i flera veckor känns det som, så har det inte blivit något fotande. Men igår fick jag göra mig av med den värsta abstinensen åtminstone.

Igår satt jag på biblioteket hela dagen och skrev på min slutexaminations uppgift och kom riktigt långt faktiskt, så det kändes skönt. Idag vaknade jag upp till ösregn och åska men det var perfekt väder att sitta inne och skriva på uppgiften till, så nu äntligen är den färdig och inlämnad, UNDERBART!

Likes

Comments

Igår var jag på 40 årsfest till Sofias bror. Åt massa god mat och ett och annat hitta vi att dricka till. Vart ändå en lugn kväll för mig men fick sova först efter 03 inatt, så hade gärna tagit lite extra sömntimmar till idag. Slutade med att jag sov på Sofias soffa inatt men måste säga att jag sov som en stock de timmarna jag väl sov!

Har idag annars varit hem till mamma och pappa och ätit middag, ätit lunch på stan med Sofia och börjat lyssna på en ny ljudbok.

Likes

Comments

Alltså vissa kvällar är nog magiska den här tiden på året. [25.09.17]

Likes

Comments

Länge sen jag uppdaterade sist men jag lever fortfarande! Har haft fullt upp mestadels av tiden, skola , jobb, kompisar, hushållssysslor och allt däremellan. Skolan tar sin tid och nu har jag även jobbat en del utöver det, den här veckan gick jag i skolan 8-16.10 och jobbade efter det 16.30-22 flera dagar, så det blev lite stressigt och har verkligen inte hunnit med något annat utöver mina måsten.

Lite bilder från förra helgen innan jag, Sofia och Kwan drog ut en sväng, svängen som skulle bli kort blev lång och jag kom väl i säng vid 5 tiden först.

Likes

Comments

Idag hade jag turen att få vara ledig från skolan eftersom jag fått validering i just den kursen vi går igenom just nu. Dagen spenderades dock genom att sitta och vänta flera timmar på hälsocentralen med en kompis, nu vet jag åtminstone hur det går till där eftersom att jag själv inte varit dit sen jag gick i lågstadiet haha. Efter all väntan höll jag på svälta ihjäl så då bestämde vi (läs jag) att vi behövde pizza. Så vi köpte pizza. Och bullar.

Annars har jag för det mesta alltid något att stå i, plugga, träffa kompisar, städa, träffa familjen osv. När man tror man kommit igenom hela att göra listan så börjar den bara om igen. Men de är härligt, jag ska inte klaga!

Fixade även till håret för snart 2 veckor sedan, vi blekte upp barret med massa folieslingor och jag blev verkligen superduper nöjd.

Likes

Comments

Helgen har spenderats med Sofia större delen av tiden. Vi har varit konstant höga på socker och skrattat ihjäl oss åt det mesta. Vi skrattar alltid och mycket men denna helg har det varit extremt haha.

Känner att sixpacken på magen börjar ta form efter helgens skrattande snart. ❤

Likes

Comments

I torsdags ordnade SkÅHla inspark för oss ettor på högskolan. Sammanfattat kanske den absolut roligaste och galnaste kvällen jag varit med om någonsin. Hade fruktansvärt roligt hela dagen och natten,  dock mådde jag som jag mådde på fredagen efter att man druckit konstant i ungefär 13h och var utan mat. Men det var det helt klart värt.

Likes

Comments

I fredags kom John på besök med färjan vid 18 tiden. Sen dess ha vi varit kulturella, besökt slottet, åkt på roadtrips, varit på middag till mina föräldrar och bara tagit det lugnt.

Imorgon bitti åker han hem till Sverige igen med färjan vid 7 så det blir tidig uppstigning här, trots att jag börjar skolan först vid 10 imorgon.

Nu ska jag snart bädda ut bäddsoffan och försöka få lite sömn innan vi ska upp imorgon igen.

Likes

Comments