Hej igen, tänkte bara slänga iväg ett snabbt inlägg innan jag tar mig an onsdagens skoldag. Idag har jag en kort dag framför mig i skolan, wiho! Jag är medveten om att min uppdatering inte är särskilt bra, den är kass rättare sagt, så jag förstår om min blogg inte är så rolig att läsa haha. Hur som helst, hoppas ni får en fin dag i skolan för nu är det inte långt kvar till sommarlov!!!!!

Två snapshots från igår 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Fiorentini baker's strl. 36/37 köpta i december på Guapa i Göteborg, kvitto finns kvar & det är 5 års garanti. De är endast använda ett fåtal gånger & är i gott skick. Inköpspris: 4295 :- Mitt pris: 2700 :-
2. Belstaff Jacka strl. 34 köpt ifrån deras egna hemsida www.belstaff.com för ca 2 år sedan. Jackan är i fantastiskt fint skick och passar både killar och tjejer. Inköpspris: 5500 :- Mitt pris: 2700 :-
3. Byxor ifrån Ralph Lauren strl. 24 köpta i Barcelona på El Corte Ingles. Väl använda men fortfarande bra skick. Inköpspris: ca 1200 :- Mitt pris: 350 :-
4. Jeans från Hollister strl 23 köpa i Hollister-butiken i Stockholm. Använda ett fåtal gånger & är i jätte fint skick! Inköpspris: ca 800-900 Mitt pris: 350 :-
5. Skor från Ugg's Australia strl. 37 köpta på Fiorucci 2013. Har paljetter i både guld, brons & silver och man kan skifta vilken färg man känner för genom att dra med handen. Fungerar faktiskt när det är blött ute & de är i väldigt gott skick. Inköpspris: 2800 :- Mitt pris: 800 :- RIKTIGT KAP!
6. De välkända Primebootsen strl. 37 köpa på Raglady 2012. Skorna har används flitigt, men är hela & väl omhändertagna. Inköpspris: 2995 ;- Mitt pris: 800 :- RIKTIGT KAP!


Likes

Comments

Direkt när jag kommer hem ifrån skolan är jag alltid vrålhungrig, bokstavligen VRÅLhungrig. Så för att mätta magen brukar jag alltid slänga i mig en skål med vaniljyoghurt och crunchy, då jag tycker det är så otroligt gott. Min absoluta favorit är ICA's egna "Crunchy med jordgubbar & yoghurtflakes", den är så fruktansvärt smarrig!

Likes

Comments

Mitt påsklov var helt otroligt bra, bättre än förväntat faktiskt. Jag spenderade nästintill varje dag med antingen mina fina vänner eller min pojkvän, och jag lät inte en enda dag gå förgäves. Lovet bestod av biobesök, frukostar i stan, shoppingturer & mängder med gofikor på uteserveringar i det fina värdet. Det var verkligen så kul att träffa vänner som jag inte längre ser så ofta, jag blev verkligen påmind om hur mycket dem betyder för mig. Jag älskar er mina fina vänner!

Likes

Comments

Hejsan bloggen, det var ett tag sen sedan sist. Jag har haft fullt upp med både skola, fotboll & vänner och därför inte prioriterat bloggen särskilt mycket. Kommer fortsättningsvis vara min sista prioritet, men skall ändå försöka uppdatera någon gång ibland. Puss

Likes

Comments

Varje dag är den samma. Stressig, tråkig, mörk och grå. Jag tänker inte ljuga och säga att allting är så fruktansvärt bra när det inte är de, för det är de inte. Böckerna tar upp min vardag och min fritid är obefintlig. Jag vill ha påsklov omgående och ett soligt London hade inte varit fel i detta nu, trots att Göteborg bjuder på ett lika fint vänder, är London ändå svårslaget. Oj vad deprimerad jag låter, så illa är det faktiskt inte. Jag har världens finaste pojkvän som får mig att le varje dag, en fin familj som älskar mig samt fina vänner som jag har så roligt med, så varför klagar jag egentligen? Jag får helt enkelt ta mig i kragen och rycka upp mig lite, men det är viktigt att veta att alla har nedgångar ibland och det är okej. Nog pratat om det, nu skall jag ta tag i plugget och fokusera på lite juridik innan min pojke kommer. Är nämligen ledig från träning så idag skall vi bara spendera tid framför tv:n med massa gott, det blir nog en bra och rolig måndag trots allt.

Likes

Comments

Jag vill för alltid minnas och älska dig för den storartade man du var, du är bäst gammelmorfar. Vila i frid ♥

Likes

Comments

Precis som rubriken säger har min fina vän Amanda haft födelsedags brunch idag. Hon hade ordnat jätte fint och det fanns väldigt mycket smaskigt att välja på ;-) Jag hade helt enkelt en väldigt trevlig och rolig förmiddag tillsammans med mina härliga vänner.

Eftermiddagen inleddes med en runda på stan med Anton, och vi avslutade kvällen med middag hos min pappa framför melodifestivalen innan vi tog taxin hem till han där vi befinner oss nu.

Lördagen var helt underbart bra och jag kan definitivt somna med ett leende på läpparna, godnatt!

Likes

Comments