Igår blev det en bra utekväll med till en början Emma och sedan mötte vi upp Hampus och hans lilla gäng.
Idag har det iallafall vari en väldigt lugn dag. Bakis dag. Typisk söndag egentligen!
Emma sov här hos Hampus, dagen startade med en god ägg-frukost och några avsnitt av julkalendern. Kan då tillägga att vår dag startade 13:30 sååå.. Tydligen har Hampus aldrig vaknat så sent förut. Kan inte säga samma sak om mig själv dock haha.

Så Emma stack väl härifrån runt 15-16 kanske? Så jag och Hampus har väl egentligen mest tagit det lugnt till vi bestämde oss för att göra ett pepparkakshus! Sååå roligt! Kanske inte det finaste någonsin men charmigt ändå.
Vi kombinerade byggandet med julfilmen grinchen! Utan tvekan min favoritfilm, och Hampus hade aldrig sett den?? Fick iallafall bra betyg från honom efteråt.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering förresten. Inte orkat blogga och de hade inte blivit bra heller. Hoppas ni har en fin 3:e advent!!
Julafton om EN VECKA❤️❤️❤️

~~ ​Puss Puss ~~

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vem vet egentligen vem någon är? Ingen kan väl egentligen se på en person hur hen mår? Vad för typ av bagage hen har eller personens bakgrund?
Det är roligt hur enkelt det är för människor att bilda en åsikt om någon.
Som om de inte kan lära känna andra utan att placera dem i ett fack. En titel.
Hon är dum. Han ligger runt. Hon är psyko. Han är deprimerad.
Varför är det så svårt att försöka tänka ytterligare ett steg? Varför är han deprimerad? Vem har gjort henne psyko? Varför är hon dum eller kanske spelar hon dum för att sänka förväntningar? Eller kanske han ligger runt för att han är rädd för att släppa in någon en andra gång?
Det är så ofta man målar upp en person som något ytligt när man ändå går runt med massa egna tyngder.
Du är ju inte bara en sak, eller hur? Men andra tycker det. Andra bestämmer vilken titel du får. Och du kommer aldrig kunna ändra det.
Men kanske om fler försöker förstå andra och ifrågasätta varför de beter sig på ett visst sätt skulle världen vara enklare att leva i?

~~ ​Puss Puss ~~

Likes

Comments

Fredag, mys och familjen på besök! Känns rätt ändå. Dock sover de här då De åker till Thailand imorgon men ändå. Vi kan ju låtsas att de tycker om mitt sällskap. På tvn är handbolls-VM i full gång och den enda som egentligen är intresserad är mamma. Visst älskar handboll men blir bara deprimerad av att se det eftersom det blir för mycket saknad...
Men mamma skriker för fullt! Börjar nästan bli orolig för att grannarna ska tro att ett mord pågår... eller en förlossning?
Yes men idag är ingen blogg-dag faktiskt. Har liksom inte känt för att skriva direkt.
Men vi ses imorgon iallafall.
Happy friday babes😘

~~ ​Puss Puss ~~

Likes

Comments

Nu är min bästa vän i Stockholm!!
Vi mötte upp henne efter mycket förvirring på Solna och tog lunch på MOS.
Nu står vi på VS butiken och jag får panik som vanligt. Men man får ju leka stöd.
Ha de gott.

~~ ​Puss Puss ~~

Likes

Comments

Jag vet att jag skämtade tidigare idag med en speciell text om min älskade väska.

Men FY fan vad jag kan blir arg på vissa människor.
Det har nu nått mitt öra att det finns en del kommentarer på en youtube-blogg angående mig. Jag har också fått en del vidriga kommentarer här på bloggen. Folk som har som avsikt att förstöra min och Hampus relation eller bara att såra mig. Och jag känner egentligen hur jag bara vill skrika på skitungarna som inte vet bättre.
Men helt seriöst? Att sitta bakom en skärm, se ett ansikte på skärmen som lika gärna hade kunnat vara du och bara slänga ur sig saker som ”jävla fitta”, ”slampa” osv. Förlåt men vad är det för fel på er? Jag, som många andra på internet, är en människa! Jag har precis samma känslor som ni har. Och hur man då helt känslokallt kan skriva den typen av saker är helt bisarrt för mig.
Och kanske är ni för små för att förstå allvaret, men är ni så pass unga borde inte era föräldrar tillåta er internet.
Jag tål mycket. Kalla mig skit jag bryr mig inte. Men försök inte förstöra saker jag bryr mig om eller gå på folk jag älskar. För då är fan droppen nådd.

Ni är en hel del som läser min blogg och en stor majoritet av er är säkert underbara. Bara ni som vet vad ni skrivit kan ta åt er.
Ni andra, hoppas er dag varit fantastisk!

~~ ​Puss Puss ~~

Likes

Comments

Jag orkar inte längre med allas fördomar om oss längre. Jag fattar varför folk stirrar på oss såklart. Jag menar han har väl blivit lite av en internet-trend under de senaste åren och jag kanske inte är i den målgrupp han borde dejta.
Men vet ni vad? Vi är lyckliga!
Han har alltid funnits där för mig, i vått och torrt. I halka och torka. Han hjälper mig alltid att bära mina matkassar och klagar aldrig.
Visst har vi haft våra bråk. Ibland bromsar han mig lite och ibland kanske jag pushar honom för hårt...

Jag menar dock inte att göra det. Men ibland när alla stirrar hånfullt på mig känner jag mig osäker. Som att jag liksom inte orkar med den typen av uppmärksamhet.
Alla har deras åsikter och de flesta anser ju att jag är för ung.. men vad fan hände med ”kärlek är kärlek”?!
Ibland måste jag erkänna att jag lämnar honom hemma då jag inte orkar med hur alla stirrar på oss.. jag är inte stolt över det..

Men det är bara att när det är snöstorm och halka går han väldigt trögt.. och de är störande!
Dessutom skäms min pojkvän över oss också.. men han är väl säkert bara svartsjuk..

Iallafall.. jag kommer aldrig ge upp på oss. Jag skiter i vad alla säger! Jag må vara för ung. Men du är min och min för alltid.
Jag älskar dig...
Min Dramaten-väska❤️

~~ ​Puss Puss ~~

Likes

Comments

NU äntligen har jag sett solsidan filmen!
Kära Jonatan hade fått biobiljetter och frågade lite spontant ifall jag och Hampus skulle med och se den, och vem tackar nej till de liksom?

Jag blev både irriterad och glad över filmen faktiskt. På ett sätt anser jag solsidan bör hålla sig till serie-format pga att karaktärerna behålls mycket bättre då i sina roller så att säga och man kan relatera mer. Samtidigt är Felix Herngren en helt fantastisk regissör och det är svårt att inte tycka om hans filmer. Sen ska jag inte snacka ner filmen heller, den var absolut bra! Mycket skratt, sorg och lite kärlek. Kände dock att det hände lite för mycket saker som det liksom inte blev någon riktig drama av. Jag menar skilsmässor, otrohet, livskriser, spermadonationer, uppbrott och död i familjen känns ju som att det borde lämna lite avtryck. Där kände jag att det blev lite svagt. Så alldeles för lite drama och konflikter med tanke på filmens händelser.
7️⃣/🔟 🤷🏽‍♀️

Där har ni min lilla recension. Nu ska jag och Hampus hem och ta ett varmt bad

Gentleman ❤️

~~ ​Puss Puss ~~

Likes

Comments

Ja vad är det egentligen man säger på lucia?
Jag måste erkänna att alla dessa jultraditioner och speciella dagar i december gör mig helt yr.
Det är som om vad man än gör i december så finns det alltid en orsak att ”fira.”
”Hej Amanda! Varför har du inte rött på dig?”
”Rött? Eh ja det blev inte så?”
”MEN herregud! Det är ju andra advent och Josefs namnsdag idag! Då måste man vara klädd i rött!”
”JA MEN DÅ GÅR JAG VÄL HEM DÅ!”

Ugh.. ja nu var väl de kanske en överdrift.. men detta med lucia då. Idag är det då alltså den 13:e december.. Det betyder att vi då ska hedra ett helgon (utan ögon?) som brann upp genom att tända ljus och sjunga i ett tåg? Är det inte lite motsägelsefullt att hedra lucia med att tända ljus? Jag menar hon brändes väl på bål?
Jaja traditioner är väl alltid lite skruvande.

Men imorse kan jag säga att förvirringen över detta gick till en helt ny nivå!
Hampus väcker mig då alltså genom att hålla i ett ljus och sjunga någon julsång. Jag blev så chockad och försökte febrilt figurera ut ifall det redan hunnit bli mars och min födelsedag!
Jag letade till och med efter mobilen för att kolla datumet. Blev helt förtvivlad då det hade betytt att jag sovit bort tre månader..
men nej, han hade bara ett litet lucia-tåg för mig.
Som jag tidigare nämnt har jag inte varit i Sverige under jul på många år. Och lucia har då bara inneburit att man fått bullar i skolan typ.
Sen minns jag hur arg jag var i lågstadiet för att jag inte fick vara tomte då jag var tjej? Dum regel!

Men hursomhelst hoppas jag att ni får en bra lucia och att ni sjunger fint i erat brandfarliga tåg.
Hoppas att lucias fina hår inte brinner upp.

~~ ​Puss Puss ~~

Likes

Comments

Nu har jag fått en kommentar angående min tillfälliga situation jobbmässigt. Alltså vad jag jobbar med då jag kan förstå att det ser ut som att jag egentligen inte gör något.
Sanningen är då att jag för några veckor sedan avslutade en tjänst jag jobbat på ett tag. Sedan dess har jag jobbat lite smått och även gått på många intervjuer. Genom den här tiden utan ett jobb gick jag igenom några väldigt tuffa grejer.. jag gjorde mitt livs svåraste beslut bland annat. Något som bidrog till extremt mycket stress och ångest. Hade också varit med om en hel del skit då jag jobbade också.
Därför valde jag även att inte hoppa på ett jobb omedelbart då jag psykiskt sett behövde en paus. Men nu mår jag istället dåligt över att inte ha något att göra.
Nu vänder det dock då jag fått en heltidsanställning med start i början av januari nästa år. Vilket känns så extremt skönt!
Men då vet ni iallafall hur det ligger till.
Så snälla måla inte upp mig som någon som har gett upp utan att inte ha något att göra har nästan dödat mig, för att vara dramatisk haha.
Ha de bra nu hörni!

~~ ​Puss Puss ~~

Likes

Comments