Under hela 1:an på gymnasiet har aldrig måndagar varit jobbiga då jag börjat 12.35 så att nu för det första veta att jag egentligen har sommarlov kliver upp 6-6.30 för att börja ca 1h resa med två olika bussar, åker en sträcka som tar typ 20 min med bil kanske, för att sedan hålla fullt fokus för att inte slå en siffra fel är väldigt ansträngande... tur jag tycker det är kul och trivs super bra! Annars hade jag lagt av för länge sen, ska tilläggas att jag gärning i min 3:e vecka nu, haha! Tur är också att mina dagar inte är så långa utan är mellan 5-6 timmar och att jag även har längre helger ibland, dvs att jag är ledig vissa måndagar och fredagar, känslorna ang det beskrivs: SKÖNT!!
Imorgon ska jag även jobba en timme längre, vilket även ger mej en timmes ledigt någon annan dag, eller ja.. jag ska ta ut de så jag får börja senare imorgon, hehe, och på fredag är jag ledig också! Även på måndag! Så skönt!.. ännu skönare är att jag inte har något planerat utan ska ta helgen som den kommer, Nice Nice Nice!!
Nu ska jag fortsätta se film, dricka Festis och äta körsbär, mumma!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kan börja med att säga "midsommar är ju bara en gång om året" som va citatet för kvällen, en lyckad kväll för den delen!
Vi va ett tiotal som hade det super trevligt, lyssnade på musik, spelade kubb och bara pratade! Kvällen va så bra att till och med polisen valde att titta förbi! Nu låter jag ironisk och ni kanske tror att jag bara drygar när jag säger att kvällen var toppen men det var den och polisen kom från ett annat ärende och hörde sedan musiken och ville bara kolla läget så att allt var under kontroll osv, vilket det var! Väldigt smart av dom att kolla förbi för vem vet, det kanske skulle ha varit totalt kaos så då vare ju bra att dom kolla förbi! Så stor tummen upp till dom!! Även om många blev lite rädda så är de ju faktist så att om man sköter sig och visar respekt så är dom likadana tillbaka! Så som sagt, står tummen upp till dom!!
Har egentligen mer bilder från midsommar men av rent hyfs så vill jag ej lägga upp dom då andra är med på dom bilderna och dom kanske inte vill vara med här! Så ni får helt enkelt tro mej att kvällen får 11/10 ändå ;)
Drygare var det igår, lördag, då det regnade hela dagen och ingen av oss som sov här hade energi till att göra något, men även set var mysigt då vi åkte och hyrde film och bara myste på!
Idag, söndag, har jag och mamma varit och kollat på en till säng till mig då det behovet snart kommer att komma, kanske skriver mer om det senare men ni kanska har en aning, vem vet. Just nu så vet dom som vet och resten får veta senare istället! Ni kommer förstå varför..
Men tillbaka till idag. Vi gjorde ej så mycket mer efter det och nu har vi städat det sista och åkt på återvinningen och ska nu bara vara resen av dagen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Klockan är 19.53 i skrivande stund och jag är så trött så jag vet inte vars jag ska ta vägen.. haha!
Jag har fått sommarlov men började jobba dagen efter och kan ju säga att det är så jääävla mycket jag ska ta in i detta jobb så är helt slut när jag kommer hem.. Tur att det är ett bra jobb så det inte spelar någon roll.
Bilderna är föresten från i helgen då jag och 3 tjejkompisar fick för oss att åka till Kramfors för att kolla på Ken Ring, klockan var runt 14.30 typ när vi kom på idéen och kl 18.10 så satt vi på året påväg dit, så jävla spontant men så jävla kul var det då vi mitt i allt var nästan hela vårt gäng som vi brukar vara ungefär varje helg, ska tilläggas att vi är ett gäng på typ 10-15 pers så ni kan ju förstå hur kul det blev när man blev nästan alla i Kramfors(!?).
Till helgen är det ju midsommar och jag är både taggat och otaggad till det men har ändå en känsla av att det kommer bli kul!
Juste, fyllde 17 den 31 maj så nu är det inte långt kvar till lilla jag blir 18(!), bara 345 dagar kvar för att vara lite mer exakt ;) haha längtar så mycket så kommer vara typ 356 dagar tills veckan innan jag fyller i känslan då jag knappt känner mig som 17 nu haha!
Jaja, ville bara få upp ett litet inlägg då jag kände för att skriva lite om min spontana helg!

PoK

Likes

Comments

På flyget påväg hit till Spanien så kollade jag i en tidning där det stod om modetrenderna våren 2017 och då var en av sakerna färgen gult. Har aldrig tänkt på det tidigare men oj vilken fin färg det är! Haha! I tidningen så var det även en bild på ett gult nagellack och nu känner jag att det är något jag måste införskaffa mej! Super snygg ju! Men ska jag vara ärlig så tyckte jag nästan att det vart lite för mycket med typ hel gula klänningar osv men när det var mer som detaljer som då t.ex nagellack, så tycker jag att det liksom att de skulle kunna lyfta upp det man har på sig lite mer! + att jag fick upp ögonen för allt annat som inte har med kläder och gult att göra som t.ex bilderna ovan!

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon!
Just nu så ligger vi och solar, klockan är runt 12 och vi har legat här sedan 10 typ. Vi klev upp vid 7-8 då vi inte visste hur vädret osv skulle vara nu på morgonen, kan säga att det var svinkallt! Och värmen kom inte först vid halv 10-10. Något som vi inte hade räknat med, men men, nu vet vi i alla fall att vi ska. Sova ut lite mer och inte behöver stressa på morgonen. Skönt!
Är ganska osäker på hur varmt det är just nu, faktist, enligt snap så är det typ 17 grader men känns som minst 25 just nu på min rygg, haha! Och i det stora hela finns inget att klaga på! Förutom de att frukostens flingor(som jag längtat efter då typ alla hotell har dom) inte var som dom brukade, i-landsproblem deluxe, eller vad säger ni? ;) haha! Nä men det finns faktist inget att klaga på just nu! Ikväll så ska vi gå lite mer och längre än vad vi gjorde igår kolla lite så vi får väll se då hur det är lite längre bort också!
Snart ska vi gå och äta lunch, vet inte vad eller vars det blir. Är egentligen inte så hungrig då jag är väldigt dålig på att äta lunch speciellt när jag är utomlands, så vi får se vad det blir helt enkelt!

Likes

Comments