På flyget påväg hit till Spanien så kollade jag i en tidning där det stod om modetrenderna våren 2017 och då var en av sakerna färgen gult. Har aldrig tänkt på det tidigare men oj vilken fin färg det är! Haha! I tidningen så var det även en bild på ett gult nagellack och nu känner jag att det är något jag måste införskaffa mej! Super snygg ju! Men ska jag vara ärlig så tyckte jag nästan att det vart lite för mycket med typ hel gula klänningar osv men när det var mer som detaljer som då t.ex nagellack, så tycker jag att det liksom att de skulle kunna lyfta upp det man har på sig lite mer! + att jag fick upp ögonen för allt annat som inte har med kläder och gult att göra som t.ex bilderna ovan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon!
Just nu så ligger vi och solar, klockan är runt 12 och vi har legat här sedan 10 typ. Vi klev upp vid 7-8 då vi inte visste hur vädret osv skulle vara nu på morgonen, kan säga att det var svinkallt! Och värmen kom inte först vid halv 10-10. Något som vi inte hade räknat med, men men, nu vet vi i alla fall att vi ska. Sova ut lite mer och inte behöver stressa på morgonen. Skönt!
Är ganska osäker på hur varmt det är just nu, faktist, enligt snap så är det typ 17 grader men känns som minst 25 just nu på min rygg, haha! Och i det stora hela finns inget att klaga på! Förutom de att frukostens flingor(som jag längtat efter då typ alla hotell har dom) inte var som dom brukade, i-landsproblem deluxe, eller vad säger ni? ;) haha! Nä men det finns faktist inget att klaga på just nu! Ikväll så ska vi gå lite mer och längre än vad vi gjorde igår kolla lite så vi får väll se då hur det är lite längre bort också!
Snart ska vi gå och äta lunch, vet inte vad eller vars det blir. Är egentligen inte så hungrig då jag är väldigt dålig på att äta lunch speciellt när jag är utomlands, så vi får se vad det blir helt enkelt!

Likes

Comments

Från att bloggen ståt stilla, utan några inlägg och liknande på nån/några månader till att idag få upp hela 3 inlägg! Inte en dålig övergång om man frågar mig. Hoppas nu bara det håller i sig. Okej vi alla vet att det inte kommer att komma 3 inlägg varje dag framöver men i alla fall 1-2.
Sen sist så har vi egentligen inte gjort så mycket. Vi tog oss ner till stranden och låg där ett tag, typ till 16.45, sedan så gick vi upp till rummet och bytte om och begav oss ut för att kolla lite och även äta middag. Hittade ett ställe där dom hade en otroligt god pizza! Sen så gick vi och köpte en kortlek och en strandväska och strosade runt i några få affärer bara för att kolla läget lite liksom. Vi gick även ner till stranden igen och kände på vattnet.
Nu är vi uppe på rummet igen och ska spela lite kort, kanske kolla på något på Netflix och sen sova så vi orkat med att ligga i solen hela dagen imorgon, nu när vi tappade så mycket tid idag pga förseningen så har vi ju lite och ta igen ;)

Likes

Comments

Hej igen, äntligen är vi framme också! Vi blev försenade i sammanlagt 3 timmar och 15 minuter(!!) men som sagt, äntligen är vi framme!
Nu är planen att hitta någonstans att äta och sedan kanske går ner på stranden om vi hinner det. Det blåser lite små kallt men samtidigt så är det bara den brännande solen man känner är det slutar att blåsa vilket är skönt!

Likes

Comments

Godmorgon!
Klockan är just nu 06:47 och egentligen så skulle vi varit påväg uppnå luften nu meeen vårt plan har blivit försenat till 08:00 istället.. lite små surt när man klivit upp vid 4 och man hade tänk fortsätta sovit när man väl kommit på planet. Så kommer det ju inte å bli då jag redan är för pigg för att kunna somna om, i alla fall nu på ett tag, får hoppas att jag hinner bli trött och får sova lite innan vi är framme.
Just nu så sitter jag och mamma och bara tar det lugnt och väntar in den nya tiden för avgång. Vill bara komma fram och känna den första värmen slå mot ansiktet när man kommer ut från planet, ni vet den där typiska "åh hjälp vad varmt det är.." och så inser man att man åkte i för mycket kläder stunden, dit vill jag komma på resan, helst typ nu, haha!

Har ni någonsin bara suttit ner på Arlanda t.ex och kollat på folk som är påväg någonstans? Man har liksom ingen aning om vars dom ska, vad dom ska göra, om dom ska hem eller bort och liknande. Allt man ser är hur vissa rusar sej fram bland alla gående människor, andra bara går lugnt och kollar i mobilen och dom tredje bara sitter som vi och kollar på alla andra men ingen vet vars den andre ska, på ett ungefär. Flygplatser är som en stor samlingspunkt med människor från hela värden som ska någonstans av olika anledningar. Väldigt intressant om man frågar mej, men samtidigt lite obehagligt. Men att se alla människor på flygplatsen är något i alla fall jag gillar väldigt mycket med att resa.

Likes

Comments

nej, jag har faktist inte glömt bort bloggen, utan bara lagt den lite åt siden nu ett tag. men nog om det.

HEJ PÅ ER! Hure läget? med mig är det bara bra, håller på att fixa det sista inför Spanien då jag åker tidigt imorgon men redan ikväll åker till Sthlm. är såå taggad!! kommer bli så skönt! något som är lite jobbigt dock är att jag igår kom hem från Luleå, så det har bara blivit att packa upp och sedan packat om, ungefär. som tur är så gillar jag att vara på resande fot så det gör egentligen ingenting, det ända som blir jobbigt är att man inte hinner träffa alla man vill hinna träffa innan man åker igen, men men.
under tiden jag nu lagt bloggen åt sidan eller vad man nu ska säga så har det hänt en del saker, i det stora hela, inte så speciella saker och jag kommer inte orka skriva om allt som hänt. något jag kommer att skriva om som hänt under "pausen" är att kattfamiljen har ökat här hemma igen. vi har nämligen fått kattungar, 3 stycken, så det är något jag kommer skriva om, men förmodligen inte om allt anat. något som jag där emot tänkte göra är att i alla fall försöka blogga under resan i Spanien, det beror ju lite på hur WiFi:t är där nere, det tror jag kan bli lite kul.

nu ska jag fixa det sista så jag hinner med mig :P

Xx

Likes

Comments