Header

Dress/Shirt from Rodebjer / Jeans from Urban Outfitters / Shoes from Rodebjer / Bag from Filippa K

Vi tog oss en lång promenad upp på bunkers del carmel för några veckor sedan. Att utsikten var helt amazing är en underdrift. Det var magiskt. Framför allt en ren fotodröm. Måste helt klart se det både i klarblå himmel och i mörker. Med sin kille boendes i Barcelona i två år så lär det komma fler tillfällen att bestiga berg på.

Är helt in love i min klänning/topp från Rodebjer. Den har hur många knappar som helst så man kan knäppa den hur man vill. Just den här dagen körde jag en enkel knytning i ryggen. Måste testa alla andra tusen sätt man kan ha den på.

Likes

Comments

Jacket from Zara Man / Dress from H&M / Pants from Zara / Shoes from Rodebjer / Bag from Filippa K

Svårt att gissa vart jag spenderade mina sista dagar av 2016 och mina första dagar av 2017? Nej inte alls. Förutom några dagars resa till Madrid för att fira själva tolvslaget så spenderades all tid före och efter tolvslaget i Barcelona. Som alltid var dagarna fyllda av tapas, promenader och njutning till tusen.

Min stora hook up just nu är lager på lager. Det får gärna vara i form av byxor och klänning. Släng gärna med lite tröjor, skärp och en jacka och jag är good to go. Som alltid så gör sig Barcelona som bäst dessa dagar. När det är sådär behagligt vårväder, krispigt i luften och man bara "måste" ha flera lager på sig för att hålla sig lagom varm.

Utvärdering av min hook up: jag är helt klart redan färgad av mitt jobb på Rodebjer som gör alla kläder lager-på-lager-vänliga.

Likes

Comments

Tre höjdpunkter från 2016:

1. Att jag tog min andra kandidatexamen från Lunds universitet.
2. Att jag äntligen tog mitt efterlängtade körkort.
3. Att jag fick jobb på Rodebjer.


Likes

Comments

Jacket from Carin Wester / Dress from Rodebjer / Jeans from Urban Outfitters / Stan Smith Shoes from Adidas / Bag from & Other Stories

Jag kom till Barcelona med en tanke om vårväder. Visserligen hade jag rätt, vädret var on point, men det som jag inte räknade med var att svenskar och spanjorer har helt olika uppfattning om vad 13 grader innebär. Jag såg mitt novemberbesök i Barca som en chans att få återuppleva sneakers, jeans och mina älskade vårjackor. Medan jag klädde mig som spanjorerna gör på sommaren så klädde de sig som vi svenskar gör när den kallaste av vintrar har kommit.

Men vem är jag att bry mig om det? Jag var ju övernöjd över att jag var den enda färgklicken på Barcas gator. Njöt varje sekund över att jag fick spatsera med mitt absoluta favoritplagg fem månader tidigare än vad det är gjort för att bära här i Sverige.

Så fel men samtidigt så himla rätt!

Likes

Comments

Jacket from Carin Wester / T-shirt from COS / Jeans from Urban Outfitters / Belt from Ralph Lauren / Stan Smith shoes from Adidas /
Glases from Nividas / Bag from & Other Stories

Så vädret i Barca förra helgen var verkligen magiskt, till skillnad från det tråkiga och kalla snökaoset som jag lämnade efter mig i Sthlm. I princip hela helgen bestod av promenader så min klädsel fick vara enkel och bekväm.

Är för övrigt så himla nöjd med mina nya glasögon från Nividas. Har behövt nya ett bra tag nu men inte hittat de där perfekta bågarna med rätt färg och rundning, men så fick jag nys på Nividas och slog till direkt. Massa tummar upp för Nividas helt enkelt!

Likes

Comments