Header

Jacket from Zara Man / Dress from H&M Trend / Pants from Zara / Shoes from Rodebjer / Bag from Filippa K

Njuter just nu av en välbehövlig påskhelg. När man får äta godis och sill utan att skämmas, ta naps var och varannan timme och bara njuta av att inte göra någonting. Denna påsk firar jag med min pojkväns familj på deras sommarställe i en liten fiskeby utanför Trelleborg som heter Skåre. Det är helt magiskt här. Ska såklart tvinga med min kille på lite fotografering mellan husknutarna.

Hoppas alla njuter av riktigt fet mat och onyttigt godis. Det gör i alla fall jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det blev en dag i min ensamhet förra helgen. Medans min kille var och jobbade så passade jag på att njuta av ett soligt och svalt Barcelona. Höll mig mestadels nere i området där han bor, vilket är precis nere vid den kilometerlånga strandpromenaden längs Barcelonas kust. Passade på att ta en del snaps när jag strosade runt by myself.

Lika förälskad i staden nu som när jag träffade den för första gången i augusti.

Vi möttes senare upp för drinkar, middag och såklart lite fotografering. To be continued..

Likes

Comments

Dress from Rodebjer / Shirt from Zara / Pants from Urban Outfitters / Shoes from Adidas / Sunglasses from Mango

I mellandagarna hyrde vi en bil för att göra lite utflykter kring Barcelona. Vi åkte till denna idyll (lägger in namnet när jag kommer på det) ca en timme utanför Barcelona och vädret var helt amazing. Den lilla staden bestod i princip av en gata och en lång strandpromenad.

Har ännu fler bilder att visa. Men tiden springer iväg och jag behöver sova. Until next time helt enkelt.

Likes

Comments

Vad jag längtar efter just nu? En riktigt svensk sommar och allt vad det innebär.

Likes

Comments

Dress/Shirt from Rodebjer / Jeans from Urban Outfitters / Shoes from Rodebjer / Bag from Filippa K

Vi tog oss en lång promenad upp på bunkers del carmel för några veckor sedan. Att utsikten var helt amazing är en underdrift. Det var magiskt. Framför allt en ren fotodröm. Måste helt klart se det både i klarblå himmel och i mörker. Med sin kille boendes i Barcelona i två år så lär det komma fler tillfällen att bestiga berg på.

Är helt in love i min klänning/topp från Rodebjer. Den har hur många knappar som helst så man kan knäppa den hur man vill. Just den här dagen körde jag en enkel knytning i ryggen. Måste testa alla andra tusen sätt man kan ha den på.

Likes

Comments