Header
View tracker

Jacket from Carin Wester / Dress from Rodebjer / Jeans from BDG / Stan Smith Shoes from Adidas / Bag from & Other Stories

Jag kom till Barcelona med en tanke om vårväder. Visserligen hade jag rätt, vädret var on point, men det som jag inte räknade med var att svenskar och spanjorer har helt olika uppfattning om vad 13 grader innebär. Jag såg mitt novemberbesök i Barca som en chans att få återuppleva sneakers, jeans och mina älskade vårjackor. Medan jag klädde mig som spanjorerna gör på sommaren så klädde de sig som vi svenskar gör när den kallaste av vintrar har kommit.

Men vem är jag att bry mig om det? Jag var ju övernöjd över att jag var den enda färgklicken på Barcas gator. Njöt varje sekund över att jag fick spatsera med mitt absoluta favoritplagg fem månader tidigare än vad det är gjort för att bära här i Sverige.

Så fel men samtidigt så himla rätt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jacket from Carin Wester / T-shirt from COS / Jeans from BDG / Belt from Ralph Lauren / Stan Smith shoes from Adidas /
Glases from Nividas / Bag from & Other Stories

Så vädret i Barca förra helgen var verkligen magiskt, till skillnad från det tråkiga och kalla snökaoset som jag lämnade efter mig i Sthlm. I princip hela helgen bestod av promenader så min klädsel fick vara enkel och bekväm.

Är för övrigt så himla nöjd med mina nya glasögon från Nividas. Har behövt nya ett bra tag nu men inte hittat de där perfekta bågarna med rätt färg och rundning, men så fick jag nys på Nividas och slog till direkt. Massa tummar upp för Nividas helt enkelt!

Likes

Comments

View tracker

Shirt from Zara / Skirt & shoes from H&M / Sunglasses from Prestige

Jag fullkomligt älskar att strosa runt i Barcelona. Som när vi hittade dessa overkliga gator mitt inne i stan.
Vad jag älskar lika mycket som gatorna i Barcelona är när jag hittar det där plagget med perfekt längd, färg och fall - som denna blåa skönhet från H&M. Fullkomligt älskar den och längtar till nästa sommar när jag får använda den igen. Helst hela tiden. Till allt.

Likes

Comments

På fredag möts vi igen, Barcelona.

Likes

Comments

T-shirt from Weekday / Shorts from Bikbok / Skirt from Rodebjer / Shoes from Zara / Bag from Mango / Sunglasses from Rayban

Förra veckan bestod av utförsäljning på Rodebjer. En väldigt hektisk vecka är avslutad, vilket känns väldigt bra. Det fanns så otroligt mycket fint på utförsäljningen och jag fick med mig en hel del fina plagg som jag ska visa er. Bland annat en varm vinterkappa och ett par blåa(!) vinterskor. Så nöjd!

Något annat som jag är väldigt nöjd över är att jag om en och en halv vecka får åka tillbaka till min favoritstad Barcelona för att hälsa på den bästa jag vet.

Likes

Comments