Header

Shirt from Zara / Shorts from Bikbok / Sunglasses from Rayban

Jag älskar linne på sommaren. Det kan vara det skönaste materialet att ha på sig varma sommardagar som den ovan. Inser dock att denna randiga skjorta från Zara typ är det enda linneplagg jag äger.. Förutom en ljusblå jumpsuit som jag måste visa er någon gång! Kanske nästa gång jag är i Barca.

Föresten. Jag är verkligen så glad för att jag hittade dessa Raybans i somras. Synsam hade under en period utförsäljning på alla sina solgalsögon så fick dessa för ett riktigt bra pris. Känns också helt rätt att jag köpte dem med blått glas och inte svart. Tycker ibland att svarta solglasögon blir för hård kontrast i mitt ansikte eftersom jag är blond och har väldigt ljus hy, då smälter blått bättre in. Riktigt bra kap som skyddat mig från solen hela sommaren.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hela Rodebjers FW16 kollektion är exceptionell. Skulle kunna köpa allt. Men det vore såklart orimligt. Mitt absoluta favorit-mönster i hela kollektionen, och möjligtvis någonsin, är detta blommönster i rött och blått. To die for. Så denna klänning, Suellen, fick hänga med mig hem. Antagligen kommer hela settet (byxa, kavaj, kappa) få hänga med hem, för jag har riktigt svårt för att hålla händerna borta.

Stay tuned för outfitbilder med Suellen.

Likes

Comments

Leather jacker from Acne Studios / T-shirt from Weekday / Skirt from H&M / Stan Smith shoes from Adidas

Om det är något som jag verkligen älskar så är det ett statement plagg. Gick länge och fingrade på denna plisserade metallic kjol från H&M, problemet var att det bara fanns en kvar och den var alldeles för stor. Men till slut blev suget för stort så jag köpte den och sydde in den och den har definitivt gått varm hela sommaren. Den gör sig absolut bäst ihop med sneakers och en enkel tisha. En av mina mest använda kombos i somras.

Likes

Comments

T-shirt from H&M Studio / Jeans from BDG / Belt from Ralph Lauren / Shoes from Uterqüe /Earrings from H&M

I princip hela sommaren spenderade jag i Lund. En studentstad utan dess like. Plus att det är en av de finaste städerna jag vet. Kullersten överallt och charmiga hus i olika färger. Det är här som jag bott de senaste sex åren och det är här som jag fått de mest otroliga minnen och vänner. Men nog om Lund för denna gång.

Måste bara berätta om dessa röda läckerbitar på mina fötter som jag hittade i våras. Från Uterqüe. De är helt klart de snyggaste skorna jag äger och dessutom är de sanslöst sköna. Hade jag kunnat så hade jag haft dem hela vintern.. När vi ändå pratar om Uterqüe så är detta ett helt nytt varumärke för mig och jag kan inte få nog! Jag vill ha allt. Om ni missat detta så måste ni spana in deras utbud. Så mycket fint!

Likes

Comments

Shirt & shoes from H&M / Shorts from Levi's / Sunglasses from Rayban

Så min pojkväns lägenhet ligger i ett område som heter Barceloneta. För er som inte har så bra koll på Barcelona så är detta området som ligger precis vid havet och de långa stränderna som ligger längst med kusten. I regel är husen rätt slitna men de är alla målade i så fina färger. Varje balkong är unik och har kläder hängandes på tork hela dagarna. 

Jag slutar aldrig förvånas över hur fint Barcelona är.

Likes

Comments

Shirt & shoes from H&M / Shorts from Levi's / Bag from Mango / Sunglasses from Rayban

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 5 år och har den större delen av tiden bott tillsammans i Lund. Det var där vi träffades. Det var där vi flyttade ihop osv. När vi i somras blev klara med våra studier så hade jag mitt sikte på Stockholm och han allt annat än Stockholm. Det slutade med att han fick jobb i Barcelona och jag praktik i Stockholm, och på den vägen är det. Långdistans har såklart sina ups and downs men när långdistans innebär att jag, när jag vill, får åka till Barcelona på semester, ja då klagar jag inte!

Mycket av innehållet i bloggen kommer bestå av Barcelona, men vad gör väl det när varenda gata ser ut såhär!?

Likes

Comments