Header

När jag tog studenten så sa jag att jag ALDRIG skulle börja plugga igen. Nu sitter jag här och på måndag börjar jag plugga igen haha! Kommer plugga upp lite gymnasieämnen på distans via komvux, så att jag sedan ska kunna söka in på högskola. Ska verkligen bli skönt att få något att göra om dagarna, då jag in princip varit arbetslös sen jag tog studenten. Får se hur detta går då jag egentligen inte är någon plugghäst direkt. Men men, man måste ju utmana sig själv ibland!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oj så längesen det var man bloggade! Men man kanske ska börja lite smått igen?

Dom senaste dagarna har jag umgåtts mycket med Natali och Alva. Vi har inte gjort något speciellt, mest chillat och pratat om gamla ''goda'' tider hahaha.. Och ätit alldeles för mycket skräp och hittat på massa roliga tokigheter. Men det är alltid trevligt!

Igår sov jag hos Natali, vi fixade våra naglar och kollade på skräckfilm. Sen idag åkte vi in till Gävle och jag köpte bara lite små nödvändigheter. Sen åkte jag hem till härliga Hofors och har sen dess inte gjort något speciellt alls. Kollat tv och varit avundsjuk på alla blivande studenter som är ute och festar idag. Har ett himla sug efter festligheter men det får vänta till helgen.

Likes

Comments

Likes

Comments