Guud vilken fartfylld dag detta varit... Var uppe med tuppen för att gå på arbetsintervju (vilket kändes jättebra!!) sedan hem till Natali och hängde en sväng, sen hem och väcka Roger för att gå på stan med honom och sen iväg till hans gamla lägenhet för att flytta ut den och sen till Coop för att handla mat till midsommar hahah... Är verkligen hur trött som helst nu så har faktiskt bäddat ner mig i sängen nu!

hoppas ni alla får en jättetrevlig midsommar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan svejsan på er!

Livet rullar på, har förmodligen ett nytt jobb på G så det känns superbra! Bara att hålla tummarna att det går vägen.. Sen så är det ju snart midsommar! Ser ut som jag och killen ska fira midsommar med släkten min så det blir förmodligen jätteroligt & mysigt ♡ Hoppas på finväder så man kan va ute utan att frysa!

Likes

Comments

Helt sjukt vad tiden går fort! För två år sedan så tog jag studenten..? Känns som det var igår vi sprang ut på scenen och alla var så lyckliga ♡

Likes

Comments

Oj vad helgen gick fort.. Redan måndag och det väntas en lång dag på jobbet. I helgen var jag på 20-års fest, vilket var kul! Annars har jag bara slappat mest.

Likes

Comments

Är så glad över min nya fräscha lägenhet jag bor i nu, har bott där ungefär en vecka och trivs verkligen! Enda nackdelen är att den är ganska liten, speciellt nu när min pojkvän också har flyttat in (vi bor i en etta bara). Men finns det hjärterum så finns det stjärterum som man brukar säga haha! Men annars är den helt nyrenoverad och jag älskar att den har diskmaskin så man slipper stå och handdiska jämt, haha det var det bästa verkligen.

Men i framtiden så kommer vi såklart leta efter en större lägenhet så vi slipper trängas haha!

Likes

Comments