Header

Alltså, hur ballt?! Therese Lindgren har alltså fått göra sin egen kollektion ihop med NA-KD . Riktigt ballt men något som är ännu ballare är att hon är inte den enda, jag själv är ganska spänd på Hannalicious kollektion. Ni som beställt från NA-KD, vad tycker ni om dem? Hur är kvalitén, priset för produkterna och storlekarna? Här hittar du Therese Lindgrens kollektion .


Inlägget innehåller ad-links.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ny videoblogg från senaste helgen och en till dag spenderad med @emmanygren. Hade jättekul med henne och det var så mysigt att umgås, vi bor ju en bit ifrån varandra numera så blir inte att vi fysiskt träffas lika ofta, men vi pratar ändå varje dag med varandra.

Likes

Comments

Kika in min senaste video som handlar om min hudvårdsrutin! Vad har ni för favoritprodukter? Kan ni tipsa mig om någon ansiktsmask eller dagkräm?

Likes

Comments

Jag är på jakt efter en ny bra inpackning som jag kan hålla fast vid. Jag har väldigt tjockt och torrt hår så behöver en hårmask som verkligen kan återfukta sönder samt tillföra mjukhet m.m. för mina stackars tovor. Jag klickade hem dessa två inpackningar från Parfym.se som blivit min favoritsida när det kommer till hårprodukter! Av någon anledning är deras priser alltid mycket billigare och det finns även inpackningar m.m. med MYCKET produkt i. Mitt hår slukar produkt så vill helst inte köpa en liten burik som räcker till typ två hårstrån.

De jag klickade hem var i alla fall Bed Head's Colour Goddess som då ska vara bra för färgat hår men också tillsätta keratin och så vidare, du sparar 54% av priset på produkten hos Parfym .

Jag klickade också hem Wella's Keratin Restore Mask , har länge velat testa Wellas dyrare produkter då typ alla frisörsalonger jag gått till använt dem. Jag trodde typ Wella var i samma kategori som Gliss och sån skit? Haha....

Återkommer om håret gillar! Hehe... *Håller tummarna*

Likes

Comments