Header

Lite sommar nyheter från mina favoritställen. Har själv beställt några olika plagg som jag kommer göra en haul på sen så att ni får se hur de ser ut på mig! Min favorit utan att ha tjuvtittat är verkligen kjol nummer 11, hur nice att ha en långkjol med en liten twist? Och kimono-klänningar är ju så himla trendigt nu, så nummer 1 är också en favorit. Om jag kunde ha band-lösa bhar utan att få ont i ryggen hade nummer 2 garanterat också varit en favvo hihi!

Inlägget innehåller ad-links.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså, hur ballt?! Therese Lindgren har alltså fått göra sin egen kollektion ihop med NA-KD . Riktigt ballt men något som är ännu ballare är att hon är inte den enda, jag själv är ganska spänd på Hannalicious kollektion. Ni som beställt från NA-KD, vad tycker ni om dem? Hur är kvalitén, priset för produkterna och storlekarna? Här hittar du Therese Lindgrens kollektion .


Inlägget innehåller ad-links.

Likes

Comments

Ny videoblogg från senaste helgen och en till dag spenderad med @emmanygren. Hade jättekul med henne och det var så mysigt att umgås, vi bor ju en bit ifrån varandra numera så blir inte att vi fysiskt träffas lika ofta, men vi pratar ändå varje dag med varandra.

Likes

Comments

Kika in min senaste video som handlar om min hudvårdsrutin! Vad har ni för favoritprodukter? Kan ni tipsa mig om någon ansiktsmask eller dagkräm?

Likes

Comments