Header

Snöö, alltså gud vad man har längtat. Kylan dödar en men samtidigt så himla fint och underbart med snö!! Man blir som ett litet barn som längtar till julafton😩

Idag har man varit ute på långpromenad, sedan på väg hem så har man handlat till sig lite gott till ikväll och mat till imorgon.. för gissa vad?!
Imorgon blir det tacos!! 😭😍
Köpte mig lite till tacosen, naturgodis, läsk och Smash!
Smash är något nytt,lite som chips blandat med choklad och tror jag aldrig blivit så beroende av något med dom var to die for haha!! Så himla goda! 

Nu ska jag gå mumsa lite 👋🏼😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte om jag vill skratta eller dö av skratt med min lilla ängel 😂😂🌸

Likes

Comments

Helloo kära, nu har jag varit ute på en promenad med Leon.
Alltså F*N va kallt det börjar bli, skulle varit mysigt med lite snö i denna kyla. Nu känns det ju bara tråkigt att komma ut, nästan så att man tappar lusten och bara vill ligga hemma. Men för bebis skull så blev det ut på promenad i alla fall 😪
Pratade med en nära vän som bor uppåt och de hade fått flera centimeters snö, och gud vad man fick längtan tills snön kommer 😍


Nu ska man hoppa in i en dusch, hörs senare 😘

Likes

Comments

Jag som är ensamstående mamma och även har ensam vårdnad för lilla Leon av vissa skäl så känner jag mig inte duglig som en mamma.
De som att säga ”en man kommer nog aldrig känna till en kvinna och en kvinnas kropp”

Idag ringer farfar till Leon mig och berättar för mig hur äckligt förbannad han är på mig, hur jag inte duger som en mamma, att jag aldrig hör av mig, eller kommer ända till andra sidan av stan för att träffa honom och försöker ta Leon ifrån honom. Bara helt plötsligt, allt var lugnt för 2 veckor sedan.
Då man talat om för honom att jag har en jätte stressig period just och har mycket i skallen som påverkar mig mycket. Även sagt till honom att han är välkommen hit och träffa han hur mycket han vill och höra av sig, då jag bett om ursäkt tusen gånger om till honom att jag inte hör av mig så ofta men jag gör så gott jag kan.

I en sån här situation är det inte mitt ansvar egentligen att höra av mig till honom utan att det är hans ansvar.
Och att han ska börja få mig känna att jag inte duger som en mamma? Eller tar barnet ifrån han? Att jag är respektlös? Eller inte kan ta hand om Leon på rätt sett då jag ”försöker ta han ifrån honom” för att jag inte lyckats åka 1,5h resa för att visa Leon på 2 veckor.
Det är inte ok!!

Rent juridiskt så har inte barnet umgängesrätt med mor och far föräldrar. Alltså har jag som vårdnadshavare inte någon skyldighet att se till de träffas. Sen kan man tycka en jävla massa också.
Fan va ledsen och stressad man blir!!😰😰😰

Godnatt😴

Likes

Comments

Godmoorning
Nyss vaknat till liv med lillen upp i ansiktet på mig med värsta leendet. Vi har nu käkat lite frukost, tittat på tv och nu så har han somnat om igen medan han lekt lite i sitt baby gym
😂👼🏼

Medans han ligger där och vilar så kommer min idé om att jag vill börja plugga nununu... Samtidigt som jag vet att det skulle bli lite tufft nu kanske så känner jag i alla fall att jag skulle nog klara det.
Jag har ju inte pluggat klart gymnasiebetygen, istället för att gå i gymnasiet så har jag arbetat på olika ställen.
Jag var nog inte så redo för skolan, men ångesten slog hårt när alla tog studenten det här året 🤦🏽‍♀️ så typiskt..

Det som kan slå mig också är att jag bor hemma hos mina päron och syskon, inget fel med det men skulle behöva ”space” och ro, då alla går in i varandra här haha😂😂
Och att hitta sig något eget nu, åt helvete va dyrt är. Har ställt mig i bostadskö men lär väl ta tills man ruttnat att man får plats därifrån.. 🤦🏽‍♀️😭Likes

Comments

Idag har det varit en seg dag och seg start inför helgen. Lillen min har varit febrig, hängig och extra gnällig.
Igår var han hos BVC på kontroll och alla kurvor såg mer än bra ut, sen kom han ju inte bara dit för kontroll utan för vaccin också..💉💉 en stick i varje ben.
Själv är man känslig för nålar, tror nog att jag höll i lillens hand mer än vad han höll i min 😂😂
Idag har han varit väldigt känslig, febrig och hängig bara knappast att han har velat vila eller sitta still med han i famnen.
Mormor har lyckats trösta honom med lite clementin, och där efter tagit oss ett lång promenad och nu har man äntligen lyckats ta en dusch efter hela dagen, bädda och bäddat för lille man som får ligga bredvid mig inatt. Godnatt från oss 😴😴👼🏼

Likes

Comments

Nu har jag nog sagt i en evighet om att jag ska börja med bloggandet.. nu så haha.
Tänkte jag gör en liten presentation på mig själv så ni vet vem jag är.
Jag heter Amanda, 19år och är ensamstående mamma till min son Leon som nu är 5 månader. Även ensam vårdad.
Bor tillfälligt hemma i Stockholm hos föräldrarna. Flytt planeras snart, då jag måste plugga klart gymnasiebetygen, tanken är väl att plugga distans.
Ursprungligen kommer jag från Bangladesh, och lilla Leon har en ursprung från Iran, Bangladesh och Sweden.
Bloggen kommer handla om mig som ensamstående och ensam vårdnad, om våra liv och vardag. 😇🙌🏽

Likes

Comments