MItt liv

Oförklarlig känsla. Att jag nu är fri och slipper skolan är helt fantastiskt. Och att jag träffat så fina människor på vägen och till och med fått en bästa vän på köpet. Otroligt.
Igår levde jag livet

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mat m.m

​Vi testade Taco Bar som precis öppnat i Göteborg. Det var sjukt gott och prisvärt! Väldigt bra för oss som är studenter men ändå vill ha något gott att äta. 

Likes

Comments

MItt liv

​En dag på stan med några fina vänner. Det blev lite shopping, mat och drinkar på Taco Bar och en del skratt. Nu är jag för övrigt väldigt trött och skall snart krypa ner i sängen. I morgon blir den en tripp till Skara och lite släkt där. 

kramar

Likes

Comments

Mat m.m

​Sovmornar är rätt ok! Fixade en jättegod smoothiebowl med müsli och kaffe.

Likes

Comments

MItt liv

​Bilder från både min mamma och Ebbas pappa

​​Här är lite kamerabilder på hur vi såg ut i lördags. Log så att jag fick ont i käkarna haha. Är så galet nöjd med kvällen!

Likes

Comments

MItt liv

Gårdagen var sjukt bra!! Känns så konstigt att det man gått o längtat efter i flera år just hände. Måste nog smälta de lite grann.
Alla var så himla fina och glada också. En kväll att minnas.

Likes

Comments

MItt liv

idag är det dags för bal och eftersom att jag älskar att sminka mig tänker jag börja i tid så jag kan sitta här i timmar och ta det lugnt. Min faster kommer även hit sen för att fixa mitt hår. Är jätte taggad för kvällen och hoppas att den blir så bra som jag hoppas på!

Ha en toppen lördag

Likes

Comments

fotografier, MItt liv
Palmtrees

​Igår var vi i palmhuset på lektionen för att måla av växterna med akvarell. Så mysigt och vi hann även fota lite grann. 

Bästa Ebba, kommer sakna att inte träffa henne fem gånger i veckan

Likes

Comments