Hej! Srry för att jag inte har bloggat men asså har verkligen inte haft någon tid. Men asså nu sitter jag i min syrras rum och har sminkat mig för hon ska ha fest sen. Just nu så sitter en fett konstig människa bredvid mig okej jag är också fett konstig. Men asså vi väntar på en person ni vet Isabelle för hon ska komma om 40.

Igår va jag, Cornelia, Lovisa (den konstiga människan) och Maria på Coop för att handla lite godis och sånt. Så på vägen dit så satt jag och Lovisa i baksättet och mobbade Ik rössö för Haif och rössö skulle spela match. För asså jag hejar på Haif och asså dom e bäst. SORRY RÖSSÖ!!!!! Men när vi kom dit så började vi springa runt som idioter och skrika och hålla på. Maria som är vuxen Cornelias styvmamma hon gick runt och låtsades som att hon inte kände oss. Vi sprang först och hämtade två drickor och sedan skrek vi MARIA CASINO för att hitta henne. Sen när vi kom till henne så sa hon att det inte skulle räcka så jag och Lovisa springer som idioter och hämtar mer dricka och vi visste inte hur mycket vi skulle ta så vi hämtade skit många fler. Så asså vi har fett mycket dricka nu. Sedan när vi ska hämta chips vi bara fläker ner chips och ostbågar sedan asså jag skojar inte ner jag säger att vi sprang ner till godiset och bara fläker upp en påse och började slänga ner godis. Det slutade men 1,602 kg godis. Sedan vi springer runt fjantar oss och pratar blatte. Sedan vi kommer hem och snackar skit om lärare och shit (vi pratade absolut inte om killar).

Det var kaos igår vad kommer det inte bli idag liksom och då kommer en till unge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ajjjjj

Asså OMG jag börjar bli ganska rädd asså. På onsdag så ska vi ta sprutan mot livmoderhalscancer. Första gånger jag tog sprutan (man tar den 2 gånger) så gjorde det inte ont för fem öre. Folk säger att det gör ondare eller mindre ont andra gången och jag tror att det kommer gör ondare denna gången.

Imorgon så ska vi ha elevens val och då så ska jag planer undadagen. Varje år hålls undadagen en vecka innan skolavslutningen typ. Det är ju då vi sexor som håller i det hela. Vi får välja vad som ska hända under dagen och m.m. Det ska vi planera imorgon och det kommer att bli så kul tror jag.

STAY STRONG!!!!!

Don't forget that I love you❤

Likes

Comments

Nationella prov

Hej! Denna veckan har varit så j*vla händelserik. Först så var det 1 maj, sedan på onsdagen så var det nationella prov i engelska del b1 b2. På torsdagen så åkte vi till Skövde Arena och det var så himla roligt. (kommer mer i ett annat inlägg). Igår så var det nationella prov b3 och asså jag är så chockad för dom nationella proven var ju så himla lätta. Jag har ett B i engelska och jag trodde att dom skulle vara svinsvåra men asså det gick ju som en dans på rosor.

Men nu taggar vi Unda dagen och skolavslutningen. Unda dagen är en årlig sak som F-6 gör på min skola. Varje år så arrangerar 6:orna det hela och i år så går vi i 6:an. Jag tror att slutet på terminen kommer gå jättebra. Sedan så taggar vi inför 7:an.

Bye!

Don't forget that I love you❤

STAY STRONG!!

Likes

Comments

Nationella Prov

Hej nu var det ett tag sedan och det har hänt ganska mycket. Igår 1 maj så gick jag ett 1 maj tåg som under alla år gått ner genom Kungsgatan. Det var väll roligt, efter det så gick vi och handlade för att sedan åka hem och grilla med mammas kompis Ulrika.

Idag så gick jag i skolan till klockan 15:00 sedan åkte jag hem. När jag åkte hem från skolan var det 17 grader varmt. Imorgon så ska vi ha nationella prov i Engelska och jag är så inte taggad. Det känns som att det kommer att gå bra men är ändå inte taggad. På torsdag så ska vi äntligen åka till Skövde arena och asså jag e så himla taggad på det.

Likes

Comments

Despacito

Asså denna låten är så jäkla bra. Jag kan inte sluta klicka på repeat, asså gud va den e bra. Jag skojar inte när jag säger att min syster kommer in och frågar hur många gånger jag ska lyssna på den. Om ni inte förstår så snackar jag såklart om Despacito - Luis Fonsi & Daddy Yankee Feat. Justin Bieber. Detta är absolut min favorit låt för jag tröttnar inte på den och jag har minst lyssnat på den 20 gånger per dag sedan den kom ut.

Likes

Comments

Skövde Arena

Hej! Om exakt två veckor så ska vi (min klass) åka på vår klassresa. Som det står över så ska vi åka till Skövde arena. Vi i klassen har taggat sönder för detta. Jag själv har aldrig varit där men det kommer nog att vara fett roligt. Eftersom att vi är världens bästa klass så kommer vi att se till att det blir den bästa dagen.

Idag så fick vi reda på att det ska komma en ny kille till våran klass. Han heter Ali och kommer ensam utan mamma och pappa från Afghanistan för 2 år sedan. Det ska bli roligt men jag kom själv ny till klassen för 2 år sedan och jag tyckte alla var jätte snälla så hoppas att han ska trivas lika fort dom jag gjorde.

Likes

Comments

Cred till bästa syrran❤Ly❤

När jag tog dom bilderna som är tagna på ett berg så var jag så himla rädd. Men asså va gör man it för att försöka få bra bilder. Asså om ni inte fattar så är jag fett höjdrädd. Men asså det var allt så nu gittar jag bye👋 Hoppas ni gillar bilderna.

Likes

Comments

Hej!

Igår så vaknade jag 07:30 även om det var lov och helg men min lillasyster Thora fyllde 3 år så vi skulle sjunga för henne och äta lite glass. Sedan hoppade jag in i duschen och sedan fick jag springa ner på rummet för att hinna städa, sminka mig och klä på mig kläder. När jag hade sminkat mig och fixat allt så var klockan 10:15 då gick jag ut med Thora och min lillebror Vincent på gatan för att måla med gatukritor. Det slutade med att Thora lärde sig att trampa framåt på sin cykel. Klockan 13:00 kom våra första gäster och sedan rullade det på.

När klockan var 16:25 åkte jag med farmor i till min mamma i Uddevalla. När jag kom dit så tog jag med mig kameran och tog några foton. Jag är inte alls bra på att ta kort men dom blev hyfsat bra. Kommentera gärna om dom är bra och vad jag kan förbättra mig på.

Likes

Comments