Nationella prov

Hej! Denna veckan har varit så j*vla händelserik. Först så var det 1 maj, sedan på onsdagen så var det nationella prov i engelska del b1 b2. På torsdagen så åkte vi till Skövde Arena och det var så himla roligt. (kommer mer i ett annat inlägg). Igår så var det nationella prov b3 och asså jag är så chockad för dom nationella proven var ju så himla lätta. Jag har ett B i engelska och jag trodde att dom skulle vara svinsvåra men asså det gick ju som en dans på rosor.

Men nu taggar vi Unda dagen och skolavslutningen. Unda dagen är en årlig sak som F-6 gör på min skola. Varje år så arrangerar 6:orna det hela och i år så går vi i 6:an. Jag tror att slutet på terminen kommer gå jättebra. Sedan så taggar vi inför 7:an.

Bye!

Don't forget that I love you❤

STAY STRONG!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Despacito

Asså denna låten är så jäkla bra. Jag kan inte sluta klicka på repeat, asså gud va den e bra. Jag skojar inte när jag säger att min syster kommer in och frågar hur många gånger jag ska lyssna på den. Om ni inte förstår så snackar jag såklart om Despacito - Luis Fonsi & Daddy Yankee Feat. Justin Bieber. Detta är absolut min favorit låt för jag tröttnar inte på den och jag har minst lyssnat på den 20 gånger per dag sedan den kom ut.

Likes

Comments

Hej!

Igår så vaknade jag 07:30 även om det var lov och helg men min lillasyster Thora fyllde 3 år så vi skulle sjunga för henne och äta lite glass. Sedan hoppade jag in i duschen och sedan fick jag springa ner på rummet för att hinna städa, sminka mig och klä på mig kläder. När jag hade sminkat mig och fixat allt så var klockan 10:15 då gick jag ut med Thora och min lillebror Vincent på gatan för att måla med gatukritor. Det slutade med att Thora lärde sig att trampa framåt på sin cykel. Klockan 13:00 kom våra första gäster och sedan rullade det på.

När klockan var 16:25 åkte jag med farmor i till min mamma i Uddevalla. När jag kom dit så tog jag med mig kameran och tog några foton. Jag är inte alls bra på att ta kort men dom blev hyfsat bra. Kommentera gärna om dom är bra och vad jag kan förbättra mig på.

Likes

Comments

Hej!

Jag hade tänkt att ta upp ett väldigt viktigt ämne här på bloggen och det är nämligen dagens kroppsideal. Alla "ska" vara pinnsmala och att man är ful om man är tjock, så är det inte. Du är fin oavsett om du är tjock, smal eller hur du än ser ut så är du så himla fin. Jag menar att även om du är smal eller tjock så är du så himla vacker så länge du trivs i din kropp. Vill du ändra på din kropp så gör det men gör det för att din skull och ingen annans. I dagens samhälle är man ful och ett jävla fetto bara för att man inte är smal eller har en viss storlek. Det är så mycket som kan få en människa att må dåligt över sin kropp. Om du nu är en mobbare och kallar någon fet och att den är ful så borde du tänka om. Bara för att dom inte är lika smala som man "ska" vara i dagens samhälle så är dom inte fula för det, dom är fortfarande vackra.

Jag själv är inte den tjejen som är smal och "fin" jag är större men jag är fortfarande fin. Jag gillar min kropp och det är många personer under åren som har kallat mig fetto och andra saker och asså jag har slutat bry mig om dom. För asså vem fan är dom och stå och kalla mig fet bara för att jag inte är lika smal som andra är. Om någon lägger upp något och är stolt över att den är större och kallar sig själv tjock skriv aldrig "nej du är inte tjock du är fin" för då är du också inne på detta med kroppsideal. Man kan vara tjock och fin så är det bara. Skriver någon att den är ful och tjock skriv till den människan att den är fin och förklara för hen att hen är fin som den är och att även om den är större så är den fin. Det är samma med folk som är smalare än vad man "ska" vara asså det finns ingenting som man "ska" vara. För asså man får se ut som man vill, klä sig som man vill och vara vem man vill så länge man inte bryter mot någon lag.

Även hur man ser ut så ska man kunna gå i en bikini utan att folk tittar för att du är fin som du är. När jag går på stranden finns det många som tittar på min kropp. Det kan göra mig osäker men man ska inte bli det och det är någonting som jag håller på att lära mig.

Glöm ALDRIG att din kropp är fin som den är och ingen ska tvinga dig att ändra på hur du ser ut❤

STAY STRONG!!
Don't forget that I'm love you❤

Kom ihåg det alla kroppar är fina😍

Likes

Comments

Ni kanske kom hit pga titeln. Så nu ska berätta historien bakom titeln. Jag var mobbad från förskoleklassen upp till halva fyran då byte jag skola. Under den här tiden var jag nära på att ta självmord 7 gånger. När jag kom till min nya skola var jag så jävla rädd för att bli mobbad igen så jag byggde upp den bitchigaste kallaste Amanda som fanns. Bara för att se till att ingen kunde komma åt mig och mobba mig igen. Alla tyckte att jag var riktigt bitchig men jag brydde mig inte så länge inte någon kom åt mig. 

Innerst inne så var mitt självförtroende på botten och jag mådde fortfarande fett dåligt. Jag var både självmordsbenägen och hade ett självskadebeteende, jag mådde så himla dåligt och ville fortfarande inte leva. Men jag stod ut i ett halvår till och när vi började femman så fanns det en tjej i min nya klass som hette/heter Isabelle hon var fett snäll och vi blev nära vänner (alla andra var också snälla men jag mådde fortfarande dåligt psykiskt). Om hon inte hade kommit in i mitt liv är jag 1000% säker på att jag inte skulle ha funnits idag jag skulle ha tagit självmord.

Isabelle blev min allra bästa vän och hon är inte bara min bästa vän utan min syster, bby, soulmate och min hero för utan henne skulle jag inte funnits idag och jag är så jävla tacksam över det. Varje gång jag bryter ihop och inte orkar så finns hon alltid och stöttar mig och säger att allt kommer att bli bra och att jag är stark nog för att kämpa. Hon ger mig styrkan för att kämpa och jag älskar henne så himla mycket för det. Hon är en utav dom mest underbara människorna som jag någonsin träffat och jag älskar henne över hela mitt hjärta. Jag lovar att skulle hon dö så skulle jag döda mig själv bara för att få träffa henne igen. Hon älskar mig för den jag är, hon bryr sig inte om att jag inte är lika jävla smal som man "ska" var i dagens samhälle utan jag får se ut som jag ville och vara mig själv. Det är en utav sakerna som jag älskar så mycket med henne, att hon inte bryr sig om att jag väger mer än vad alla andra gör och att jag inte är lika jävla smal som andra är. Hon bryr sig helt enkelt inte om att jag är TJOCK! ( Ja jag kallar mig själv tjock för att tjock är inte ett fult ord så länge man inte använder det som ett skällsord mot någon)

Jag mår fortfarande psykiskt dålig men jag är så mycket starkare och jag är varken självmordsbenägen eller har ett självskadebeteende. Jag önskar att ni förstår hur mycket denna människan betyder för mig och hur bra hon får mig att må.

(Denna texten är helt riktad mot henne därför har jag inte tagit upp vad andra har hjälpt mig med utan jag har bara skrivit om vad hon har gjort för att mitt liv ska vara bra, alla i min klass är skit snälla och underbara människor).

Isabelle Holmgren du är en helt underbar människa och jag älskar dig över hela mitt hjärta❤ Hur mycket vi än kommer att bråka så kommer jag alltid att älska dig och du kommer alltid ha varit människan som räddade mitt liv❤👯 Jag hoppas att vi alltid kommer att vara bästa vänner❤

STAY STRONG!!!
Don't forget that I'm love you❤

Isabelle du är så fucking underbar människa❤

Likes

Comments

Asså vet inte vad jag ska blogga om så kör på detta.

1.Hoppa bungyjump (classic jag vet)

2.Hoppa fallskärm

3.Åka på safari (asså vore inte de coolt)

4. Hitta drömkillen

5.Prova på flyboarding

6.Bada i en "Shark cage"

7.Lära mig att surfa

8.Besöka disneyland

9.Resa jorden runt

10.Hoppa in i en taxi och skrika "FOLLOW THAT CAR!"

11.Fira nyår i New York, Time Square

12.Bada med delfiner

13.Skaffa min drömbil

14.Bli gripen av polis

15.Festa hela natten tills solen går upp

Asså vissa grejer på listan är väldigt classic men asså det är saker jag vill göra innan jag blir gammal och dör.

Don't forget that I'm love you❤

STAY STRONG!!!

Likes

Comments

1. Vad heter du? Amanda

2. Hur gammal är du? 12 fyller 13
3. Vart bor du? Uddevalla och Färgelanda

4. Hårfärg? Brunt
5. Ögonfärg? Grön
6. Hur lång är du? 167 cm
7. Kär? Deru
8. Singel eller upptagen? Singel
9. Vad väljer du, godis eller chips? Chips
10.Nämn tre saker på din att-göra-lista? Städa mitt rum, sova, titta färrdigt på PLL
11. Cola eller fanta? Cola Zero
12. Vad skulle du ha gjort utan mobil? Min mobil är ju sönder så asså jag dör...
13. Dumpat någon? Ja
14. Blivit dumpad? Nej
15. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? vet inte
16. Vad har du för mobil? Ingen
17. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Shoppt sönder!!!
18. Favoritland? Vet inte
19. Favoritfärg? Vit
20. Favoritfilm? Vet inte
21. Favoritbok? Har ingen
22. Serie? Gossip girl, PLL, The walking dead, supernatural
23. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag kan stå upp för mig själv
24. Vad gillar du minst med dig själv? Min kropp
image
25. Nämn två personer du aldrig skulle klara dig utan. Agnes och Felicia (min syrra)
26. En person du älskar. Agnes
27. En person du hatar. Finns många men vill inte hänga ut någon
28. Ut och festa eller myskväll? Båda
29. Saknar du någon just nu? Ja.
30 Vad är det bästa som hänt dig? Vet inte riktigt, hänt massa bra saker
31. Beroende av något? Nee
32. Ditt livs största misstag? Det håller jag för mig själv.
33. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Agnes
34. Har du några tatueringar? nej
35. Piercingar? nej
36. Vem är mest lik dig? Vet faktiskt inte
37. Har du någon förebild? Nej
38. Vad ska du göra idag? Har inte så mkt mer att göra
39. Vad är det värsta du vet? Falska personer
40. Vad är det bästa du vet? Att få vara med de jag älskar
41. Vad åt du senast? Pasta
42. Vad vill du ha just nu? CHOKLAD
43. Vad köpte du senast? Solglasögon
44. Vilka är dina favorit skådespelare? Har ingen
45. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Kylie
46. Tränar du? När jag vill
47. När går du och lägger dig? 23:00 kanske brukar bli senare
48. Vad är klockan nu? 23:27
49. Är du nöjd med ditt liv? Ganska

Likes

Comments

Allting började 2013 när vi gick i samma gymnastik. När vi gick i gymnastik så var vi inte bra vänner för vi pratade knappt med varandra. Sedan den 23 februari så började jag på Norgårdenskolan i samma klass som henne. Vi började prata och vara med varandra och lärde känna varandra. Sedan så blev vi fett bra vänner och nu är vi bästa vänner. Jag älskar denna tjejen över hela mitt liv och vet inte vad jag skulle göra utan henne❤👯

Bra så att du vet så älskar jag dig över hela mitt hjärta❤

Don't forget that I'm love you❤

STAY STRONG!!!

​Gammal bild men aja jag älskar henne ändå❤

Likes

Comments

Jag hade fett chill kläder idag. Jag körde på ett par Adidas byxor och en Levi's tröja.

Don't forget that I'm love you❤
STAY STRONG!!!

Likes

Comments