Header

Ursäktar mitt hemskt dåliga bloggande men kommer bli så ett tag nu pågrund av att min pappa blivit rätt sjukt och jag måste hjälpa honom hemma med allt möjligt som inte han kan. Så har tyvärr inte tänk alls på bloggandet allt har varit pappa och kommer bli så ett tag nu. Min älskade pappa är en riktigt krigare, bästa som finns!❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då Var de bild time igen! Hur roligt är det inte att sitta och kolla på gårdagen festbilderna? Jag älskar de! Blev tyvärr inte många men ja kan lova att jag hade något sjukt roligt !

Likes

Comments

Mys! Längesen jag och Linus hade det såhär bra och bara njöt ute i uterummet när de regnade med god bitar och barn film! Love it!

Likes

Comments

Hej på er! Som texten lyder har jag knappt sovit dom senaste dagarna pågrund av olika anledningar.. Men nog om de tråkiga bara en vecka kvar hos mamma sen blir det 3 veckor hos pappa, lite tråkigt känns som tiden gått så fort.

Bilden har ingen med texten att göra men vafan gör de. Hahha

Likes

Comments

Låter bilderna helt tala hur det var att fira Hanna igår

Likes

Comments

Woop Woopp idag fyller Hanna 17 hela år! Detta ska vi fira och de är hon verkligen värd. Älskar dig Hanna så ses vi sen och då jävlar ska vi fira din dag. Bilderna från ikväll får ni imorgon 🍸

Likes

Comments

Jobb och ennu mer jobb... Sitter just nu på gröningen och ska jobba till 23:00 med Daniela inte de roligaste när inte vädret är något vidare bra idag.
Har även varit på väla idag och köpt presenter 👌🏼

Likes

Comments

Fy vilken seg morgon det varit idag.. Så sjukt trött och det enda ja kände för idag var att ligga i sängen och bara ta de lugnt, men då blir det inte ska smart iväg till Gröningen där jag ska jobba tills sent ikväll med Daniela. Ja vi får väll se hur de går idag!

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår vad de midsommar och hoppas ni hade det riktigt bra. Själv hade jag roligt blev en runda till Danmark på kvällen hur mysigt som helst!
Idag är det ny dag och de blir förmodligen bara att ta de lugnt i värmen kanske lite bad vem vet, enda dagen ja är helt ledig och de får jag ta vara på.

Likes

Comments