Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 20 readers

Likes

Comments

Fört hade vi träning, efter det åkte vi hem och fyrade Agnes! Vi fem har alltid så sjukt kul med varandra. Vi vaknade ganska sent morgonen efter så då blev det lite brunch med bland annat fruktsallad och amerikanska pannkakor! Nu har jag kommit hem och ska på släktkalas ikväll.

  • 44 readers

Likes

Comments

Något som jag tycker är en väldigt snygg inredningsdetalj nu på hösten är kaktusar! Det bästa är att det passar väldigt bra på både våren och sommaren också. Man kan verkligen få till en mysig stämning.

Likes

Comments

Jag är helt in love med Shawn Mendes album Illuminate. Det är såå skönt att lyssna på när man pluggar eller bar vill ah lugn och avslappnande musik. Jag kan verkligen rekommendera att lyssna på honom, om du inte redan gör det försåts. Här är några av mina faves från albumet!

Likes

Comments

Buuuh! Nu e de söndag, och måndag imorgon:( Igår kom våra familjekompisar hem till oss och sov över. Det var jättemysigt för vi träffas inte så ofta. Senast var i Spanien i början av sommarlovet. Ha en bra söndag!

  • 233 readers

Likes

Comments

T-shirt - Brandy Melville / Shorts - Bershka / Hoodie - Abercrombie and Fitch/

Likes

Comments

Någonting som för mig verkligen är en must have inför hösten är oversized sweathers. Dem är såå mysiga när det är lite kallt ute. Jag skulle gärna vilja införskaffa mig fler oversized tröjor i år. Heheh jag vet typ inte hur jag skulle klara mig utan dem.

Likes

Comments

Hejsaaan alla! Ikväll flyger pappa till Spanien så då passade vi på att äta tacos och ha det mysigt. Maja var även med och vi har faktiskt varit väldigt duktiga idag, för vi pluggade hela eftermiddagen! Aja, hoppas ni får en bra torsdag!

  • 289 readers

Likes

Comments

Här kommer lite olika bilder som jag tagit under den senaste tiden. Förlåt för jättedålig uppdatering men det ska nog bli bättre nu!

Likes

Comments