Här är lite bilder från idag! Ni måste erkänna att det, trots kylan, ändå är väldigt mysigt med snö. Man har liksom alltid en anledning till att bara sitta hemma och kolla på film hela dagarna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 290 Readers

Likes

Comments

Idag kom jag hem till Sverige igen. Man kan säga att jag blev lite chockad av snön. I Spanien var det ca 22 grader och sol! Där kunde man gå i shorts, här i Sverige är det ju vinterjackan som gäller.

  • 303 Readers

Likes

Comments

  • 320 Readers

Likes

Comments

För det första så har vi äntligen höstlov! Såå skönt. Igår eftermiddag landade vi i Spanien, det är verkligen drömmigt här. Allt e så fint men främst så är det ju varmt. Värme e någon som Stockholm verkligen saknat nu den senaste tiden. Därför är det extra skönt att vara här.

  • 347 Readers

Likes

Comments

  • 389 Readers

Likes

Comments

Fört hade vi träning, efter det åkte vi hem och fyrade Agnes! Vi fem har alltid så sjukt kul med varandra. Vi vaknade ganska sent morgonen efter så då blev det lite brunch med bland annat fruktsallad och amerikanska pannkakor! Nu har jag kommit hem och ska på släktkalas ikväll.

  • 412 Readers

Likes

Comments

Något som jag tycker är en väldigt snygg inredningsdetalj nu på hösten är kaktusar! Det bästa är att det passar väldigt bra på både våren och sommaren också. Man kan verkligen få till en mysig stämning.

Likes

Comments

Jag är helt in love med Shawn Mendes album Illuminate. Det är såå skönt att lyssna på när man pluggar eller bar vill ah lugn och avslappnande musik. Jag kan verkligen rekommendera att lyssna på honom, om du inte redan gör det försåts. Här är några av mina faves från albumet!

Likes

Comments