Glad alla hjärtans dag på er alla!
Idag blev jag uppvaktad av min man med frukost med nybakta fallor och en vacker blomma! Så underbart att känna sig så älskad som jag gör!

Själv så har jag beställt en romantisk skylt, som jag personligen älskar. Har beställt den av en tjej som gör sådana här fina skyltar på fritiden och skickar. Man kan beställa vilken text man själv vill ha. Eller en kärleks skylt som jag beställde. En mycket trevlig och bemötande tjej. Hon får bara positiv kretik av mig!

Ikväll har vi varit på 85 års kalas. Vi har lyckats att verkligen samla hela släkten samtidigt. Vi har haft en kväll med mycket skratt och många roliga historier. Kvällen är förevigad med familje/släkt bilder med alla generationer! Mycket trevlig kväll!

Ha en fortsatt bra kväll alla mina vänner!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är vi utslagna i soffan, Med en skål godis! Det var riktigt längesedan vi unna oss det. Kände att jag behövde det idag, har varit väldigt låg idag. Huvudet har gått på högvarv...

Mamma är här på besök, hjälper oss att äta lite godis! Mysigt och umgås lite, det har inte hunnits med på den senaste tiden!

Trevlig helg mina vänner!

Likes

Comments

FREDAG! Alltid lika gott med fredag. Skulle börja lite tidigare på jobbet idag men fick ett sms av min chef att jag fick byta ställe med senare arbetstider. Så jag kunde gå och lägga mig en stund till i morse och ta det lugnt!

När jag kom till jobbet idag hör jag min mobil ringa. Jag tar upp den och ser att... Pappa ringer! Vi pratade en bra stund och han fick fram så många ord som hjälpte mig och vi skrattade och skämtade. Han fick fram nästan en hel mening utan att jag hjälpte. Han var med på tider och förstod allt jag sa. Jag blev så lycklig. Detta är en sådan självklar sak för andra att man pratar i telefon med sin pappa, men för mig är det så stort. Särsklit när jag förstår vad han vill och menar! Det gjorde hela min dag, Är så oerhört glad och lycklig. Kunde jag fått en bättre start på min Fredag?!

Likes

Comments

Hälsar på min mormor. Även hon har fått stroke. Alla dessa sjukdomar i denna familj vårdar inte gott för mig i framtiden.
Men så härligt att se att hon har humöret uppe.
Hon sa idag att hon känner sig som pulled pork, alla drar i mig fram och tillbaka. Hon är för härlig min lilla Mormor. Hoppas att hon får komma hem snart!

Likes

Comments

Goda besked idag. Nu har jag äntligen fått svar på alla mina frågor av öppen psykvården där jag bor. Jag var bort tappad. Tack för den tänker jag. Jag kommer gå på undersökning nästa vecka, hälsokontroll kan man nog kalla det. Hon kommer ta blodtryck,vikt, längd m.m. Oavsett hur det ser ut på alla prover kommer jag bli satt i kö till en specialist läkare. Där kommer jag få vidare information förändrad medicinering. Ska bli så skönt och få anpassad medicin.

Har nu även fått brev från neurologiska på sjukhuset. Där har jag kommit in på en kurs "skola" kalla dom det. Den kommer handla om ADHD. Där kommer jag träffa andra med diagnos med deras anhöriga. Vi kommer prata om diagnosen, mediciner, reaktioner m.m. Vi får även ta med oss en anhörig som då får träffa andra som lever ihop med en med ADHD. Även dem kommer kunna bolla idéer och funderingar med varandra. Få tips på hur de kan hantera oss när vår hjärna går på högvarv. Ser fram emot detta. Vidare info kommer längre fram när jag vet mer om det!

Likes

Comments

Här kommer mitt enkla och väldigt goda recept på Pizzabullar. Jag gör varianten utan jäst så det tar ingen tid. De är så smidiga att ta med som mellis om man åker någonstans, Går även att byta ut innehållet till andra smaker!

Pizzabullar (ca 20st)

10 dl - Vetemjöl
3 tsk - Bakpulver
1 tsk - Salt
125 g - Mjukt smör
4 dl - Mjölk

Fyllning

Ketchup
Rivenost
Strimlad skinka
Oregano


Blanda alla torra ingredienser. Blanda sedan i de mjuka smöret. Sist mjölken rör sedan snabbt ihop det till en deg.

Kavla sedan ut degen rektangulär.

Bred ut ketchupen över hela degen, sedan hackad skinka, riven ost och oregano.

Rulla ihop, och skär i bitar. Lägg bullarna i bakformar eller på bakplåtspapper.

Sätt i ugnen på 200° i 15-20 minuter.

KLART!

Dags att avnjuta dina fina och goda pizzabullar!

Likes

Comments

Ny dag nya möjligheter eller vad brukar de säga..? Det var så svårt att komma upp i morse, då vi gick och lade oss alderles för sent igår. Jag har fastnat i en tv-serie som jag fullständigt är beroende av kan man säga. Så jag har ju ingen annan än mig själv att skylla till att behöva stressa till jobbet idag. Som tur är så är det lugnt på jobbet tack vare på att det nu är sportlov i alla skolor här omkring. 11 barn hade jag som åt lunch idag, men det blir ju väldigt mysigt.

Jag har bakat Pizzabullar till dem som dom kan smaska på i eftermiddag. Recept kommer. 👍😊


 

Likes

Comments

Jag önskar mig ofta tillbaks till den gamla goda tiden. Kommer ni ihåg när ni var små?

Jag växte upp i ett litet samhälle. Så litet att när jag började skolan fick jag åka till grann samhället, för de hade en liten skola där. Allt som allt var vi 62 elever på den skolan, 12 st var vi i min klass. Jag kommer ihåg att inte ens då tyckte jag det var särskilt roligt att gå i skolan, men man ville ju gärna vara med sina kompisar. Den otroliga sammanhållningen vi hade, alla lekte med alla, vi hade roligt och ingen dömde den ena eller andra om den var lite annurlunda. Jag kunde gå till skolan 8 år gammal i precis vad jag ville. Jag var då som nu en jeans tjej, så givetvis gick jag alltid i jeans, men det jag alltid hade var skrik gula fotbolls tröjor... Suck säger jag nu, men jag älskade det då. Men det bästa var ju att ingen dömde mig för det. Jag kunde äta precis vad jag ville utan att höra en röst bakom mig... ska du verkligen ha den där Amanda? Det var liksom ingen som brydde sig. Jag brydde mig inte, Lärarna brydde sig inte och bäst av allt mina kompisar brydde sig inte. Dom var ju med mig för den jag var inte för hur jag såg ut.

Jag kan drömma mig tillbaks till just det. Tänk att gå ut utanför dörren utan att bli dömd! Ingen behöver ju bry sig om vad jag har på mig, eller hur jag har satt upp mitt hår, eller hur stor jag är om midjan. Men ändå är det en sådan  grej! Frågan är egentligen om man gör det för en själv eller för alla andra? Jag vet inte.

Tänk bara att kunna leva en dag utan att tänka på vad man stoppar i sig. Sätta på dig sina jogging brallor och en over sized tröja och bara vräka i sig allt man älskar, utan att få dåligt samvete och behöva träna efteråt. Underbart.

Men jag antar att jag inte är den ända i världen som lider utav dåligt samvete...?

Likes

Comments

Denna otroliga magsjuka månad har bara börjat....
Nästan hälften av all personal ligger hemma eller vabbar. vilket leder till att vi i poolen får mycket stressigt, och ska täcka upp alla ställen. Jag hoppas inerligt att jag slipper åka på magsjuka en gång till i år. Har nog hunnit sprita hela köket här nu på morgonen får att vara på säkra sidan!


Likes

Comments