Hej!
För ett tag sen var jag och pratade med min kurator ang min förvandling. Och vi gick igenom vad som kommer att hända under själva utredningen. Jag har fått skickat min remis upp till Allingsås, och nu väntar jag på att få en tid så jag kan få komma dit och börja min resa!
De som kommer hända är att ja kommer få träffa en annan kurator och läkare för att göra lite olika tester. Det känns faktiskt helt perfekt att de börjar rulla på nu efter många år!
Kommer att skriva ut lite mer senare om hur de går!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej
Då är de väl dags att komma ut med vad som kommer att ske i nästa år för mig. Jag kommer att börja med att gå på lite mer möten hos min kurator och sedan kommer vi att skicka vidare de till en klinik som de fint heter uppe i Alingsås.
Där efter så kommer jag påbörja en utredning för att sedan kunna göra de jag länge velat göra och det är att få genomgå en könskorrigering! Som säkert många undrat varför jag valt att byta namn till Eric så kanske det blir mer en förståelse.
Som ni säkert förstår så är de inte så lätt att bara göra de men att få denna hjälp och stöd från familj,vänner så gör de mig starkare till att göra de. De jag är mest "rädd" för är att förlora familjen och vad dom ska tycka men som sagt de är min kropp och mitt liv och jag vill verkligen de.
Har la varit lite osäker på hur jag ska berätta de för min mamma men när jag valde att göra de så tog hon de väldigt bra och sa till mig bara du är säker på de så kommer jag att alltid finnas för dig och följa med , samma sak med min bror som finns vid min sida alltid.
Och min närmaste vän som jag aldrig hade klarat de utan

Givetvis alla andra runt om mig också!
Kommer att skriva lite mer efter mitt möte som är den 19/1 2017
Ha de fint alla!

Likes

Comments

Godmorgon!

Något som är de värsta är att vakna typ nu av sin egna dröm och tror de är verklighet..
det är inte första natten jag har så äckligt konstiga och verkliga drömmar som kan påverka mig så mycket..

Ja kan helt öppet och ärligt säga att jag hatar min egen svartsjuka, den äter upp mig inombords om jag uttrycker mig själv rätt.. att det går så långt att man blir rädd för sig själv är inte de roligaste.

Vet inte vad/eller hur jag ska göra längre för att få bort alla mina onödiga tankar och drömmar..

Tack för mig och min natt!
Finns en person som jag vill säga detta till ni andra som läser detta får ta de bäst fasiken ni vill men just nu orkar jag inte bry mig mer..

Älskar min bästa vän som har en stor plats i mitt hjärta som aldrig kommer att förlora den heller
❤️

Likes

Comments

Inom några veckor så kommer jag att börja en resa som kommer att betyda väldigt mycket för mig. En stor grej som jag är sjukt nervös över men ändå väldigt spänd över. Att jag verkligen vågat ta tag i det och gör de för min egen skull och ingen annans.. är så glad över att jag har mina närmaste som stöd och som kommer finnas med från början till slutet. Kan aldrig tacka er nog för vad ni gjort och gör för mig älskar er!
Jag kommer att fortsätta med bloggen under resans gång.

Likes

Comments

Hallå där 😄
Var ett bra tag sen jag la ut ett inlägg men vi kör nu.
Har hänt en hel del sen sist. Jag ska börja plugga till bilmekaniker nu i augusti. Känns jäkligt gött :)
Under sommaren har de inte hänt så mkt faktiskt har varit med mina vänner det mesta dels och hittat på saker :D
Nästa helg ska jag på bröllop då min närmaste tjejkompis ska gifta sig :) roligt och spännande ska de bli.
Så hoppas på att veckan som är kvar går fort :)
Ska även få en lillebror snart med kom lite som en överraskning men de ska bli riktigt kul faktiskt :)
Ha de fint
😄

Likes

Comments