Header

you look amazing today

kärlek

Den 15de kommer nya Nolltrettons nyårshummer ut i linköping och min pingla o hennes man är såklart stylade av mig och på framsidan! Ni var så grymma idag.
Bjuder på ett smakprov på hennes hår och smink nedan !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen. Ja äntligen är jag på plats. Ny destination och jag älskar min lilla mysiga lägenhet. Mer får ni se om någon vecka. Men alla kartonger är upplockade och nu är de mys i sängen som gäller.

Snabbt inlägg men mer kommer i veckan.

Likes

Comments

kärlek, work

Igår hade vi Lina från Loreal hos oss. Dags att leka med hår!! Färgkurs på schemat och tre modeller fixade. Här kommer resultaten. Före och efter

Vi har använt nya tekniker som tiger eye. Samt nya färgerna i majirell. Skriv gärna om ni vill veta mer.

Min & Tessans modell

Camilla & jasses modell

Petras modell

Likes

Comments

bi-, trans- och asexuell, och varför inte inter-, intra-, meta- eller parasexuell.

Jag hade en diskussion med en kund ang detta idag. Detta lyckas dyka upp konstant i min kund/vänskapskrets. Det är så viktigt vad man är!?

Man måste nu för tiden sätta en ”label” på dig själv hela tiden. Och kategorisera in dig i ett vist hörn, bara för du gillar en viss typ.
Hetro, gay eller bi är ju de största.. jag förstår inte varför man måste passa in i en av dom. För mig är det så otroligt naturligt att tycka om vem man vill. Jag skiter blanka f*n i vem mina vänner dejtar. Så länge dom behandlas rätt.

Jag tex. Jag gillar killar, jag kan tycka en tjej är snygg men jag attraheras inte av de kvinnliga könet på det sättet. (Dvs, kategori hetrosexuell enligt många) MEN, om jag om 1, 7, 20 år helt plötsligt börjar tycka om en tjej, för det kan ju hända!!
Jag kanske är man om 40 år. Vem f*n vet!? Men måste jag då va bisexuell bara för att jag gillar en tjej en gång men alltid gillat killar innan.

Hmm.. vad jag vill säga är att man kan inte trycka in sig själv i ett hörn, varesig man är tjej och tjej eller kille och tjej eller annat, utan dejta vem du vill och sätt inte en label på de. Jag dejtar killar (just nu, om 40 år vet jag inte, de får framtiden visa, men jag är inte bisexuell nu bara för att framtiden kanske visa annat.) förstår ni vad jag menar?

För mig är detta så fruktansvärt hemskt, jag brusar upp inombords när jag vet att det finns människor framförallt unga där ute som sitter och ”ska komma ut ur garderoben” för att de kategoriserar sig som gay, trans, asexuell, para - meta osv. Man ser hur barn redan börjar fundera på i vilken grupp dom passar in i, det är hjärtskärande.. För mig är de en naturlig grej att du dejtar vem du vill. Precis likadant som att du tycker blått är din favoritfärg och köper bara blå kläder. Måste du säga att du är en ”blå” människa då? Jag skulle aldrig lägga mig i någons köp av kläder, varför lägga sig i en sexualitet.

Nej tjejer och killar där ute!! Kör på, dejta vem fan ni vill och kör gärnet. Var den ni vill vara, du själv går alltid först och du ska inte behöva berätta för någon vad du gillar för kön. För du får gilla vafan du vill. Blått, lila, grönt , orange, svart. Bestäm själv!


Många säger också för att få dig må bättre ”bry dig inte om vad andra tycker” men vet ni vad jag tycker...

Alla andra ska ta och skita i vad du gör istället.

Hårda ord men jag tyckte det borde sägas, en gång för alla.

Likes

Comments

#colorfulhair, sammarbete, work

JAG ÄR KÄR, på riktigt. Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag är just nu!

L’Oréal Professionnels nya hårfärgsserie innehåller 7 färgstarka nyanser + nu två nya färger samt en clear-nyans som kan göra nyanserna pastelliga. Eftersom färgerna kan kombineras med varandra är möjligheterna oändliga.


Det är så fruktansvärt svårt att hitta en snygg röd färg som bara POPPAR. Och denna gör det!
Jag har fick ett meddelande för någon vecka sen av Sasha på Loreal professionell norden som undrade om hon fick skicka de nya colorful hair färgerna till mig. Och ja, självklart får hon de sa jag. Så vi är få personer som nu äntligen fått testa dom innan de lanseras i November till nordens salonger.

Red lipstick & yellow sun

Så färgstarka och klara färger, näst intill skimriga och lite neon. Extremt lätta att applicera.

Jag hade min modell idag och tog nog 200 bilder, haha! Jag la redlipstick över hela håret men sparade 4 partier där jag la yellow sun. (På de första bilderna har jag gömt undan de gula för att ni ska se hur det ser ut med bara rött)

Mitt intryck på colorfulhair

Jag hade ju tidigare i somras super rosa hår och jag är väldigt positivt överraskad av hur snyggt färgen faktiskt tonas ur. Jag gillade faktiskt min knallrosa färg men också när resultatet var mer diskret och när bara en pastellig ton fanns kvar.

Eftersom denna förg tvättas ur så snabbt så kan man ju knappt bärga sig att testa en ny hårfärg. För visst är det kul att kunna uttrycka sig mer med färg?


Fördelar 

  • Detta är en ammoniaksfri hårfärg
  • Du har ingen ursäkt: Våga prova en ny hårfärg, det går ur!
  • Resultatet är tillfälligt och håller i upp till 15 tvättar
  • Färgen tvättas ur helt
  • Färgen tonas faktiskt bort extremt snyggt
  • Tar bara mellan 5 till 20 minuter att fixa på salong om du bara vill göra något kul inför helgen!!

Likes

Comments

work

Säger sorry gång på gång nu men jag är verkligen off när de gäller bloggen samt min app har varit superkonstig så har ej kunnat ladda upp bilder.. samt Ingen inspiration alls...
men här kommer några få bilder från helgen i London med jobbet. Jag ska ta tag i bloggen igen så fort jag flyttat!! Men sålänge får ni stå ut med lite inlägg då och då :)

Likes

Comments

kärlek

Hej alla fina !!

Godmorgon, dålig uppdatering här men jag lever livet som frisk!
Imorgon får ni ny uppdatering med Hairtalk och på fredag drar vi till London så då sätter jag igång igen! Tänkte att jag ska försöka filma lite också.

Puss så länge!

Juste, fick nytt och snyggt hår i söndags också! Kolla min instagram: amandapripp

Likes

Comments

kärlek, Familj

En av veckans Hairtalk kunder.

Helloooo darlings, ja det är dags att träna på min knackiga engelska för på fredag åker vi på Studio Leander till London..

I vilket fall så tänkte jag bara kika in och berätta vad vi gjort idag. En riktig familje dag! Alltså, det finns nog inget bättre än att umgås alla fyra. Vi tog en sväng på stan, jag inhandlade lite till London och vi köpte present till morfar som fyller imorn. Sedan hamnade vi på Pinchos. Åt så vi storknade!!

Passade faktisk på att skåla för att detta är min första helg sedan juni som jag känner mig samt är frisk och mår bra!!!

Nu ska jag ta tag i mitt rum här hos föräldrarna, städa lite och plocka ner i kartongerna. För snart flyttar ja in i nya läggan 😏👏🏼


Hoppas alla får en bra helg!

X

Likes

Comments

Hej darlings. Någon vecka sen jag skrev nu. Men nu hoppas jag på att hålla mig frisk. Och fick ÄNTLIGEN åka till Sthlm. Har planerat detta 4 gånger under sommar/hösten men blivit sjuk varje gång. Men nu är jag här och ska njuta av att umgås med alla mina vänner.

Först en trip till Sthlm brunchclub. Så gott! Med käraste Rebecca. (Aka Emelie / Zara) Hahaha.!

Nu sitter jag på Chukro och inväntar min älskling som jag saknat till tusen. Erica! Får se vad vi gör. Sen en sväng förbi ett par salonger och vänner som ville att jag skulle komma och säga hej.
Uppdaterar er kanske mer senare. Puss

Likes

Comments

Jag har fått massvis med mail, meddelanden ang kvällens uppdrag granskning. Jag har hänvisat alla till hairtalks hemsida men väljer även att dela texten här!

(Detta är en kopia från hairtalks hemsida som ni hittar nedan, orginal inlägget hittar ni HÄR)

Våra svar kring dokumentären om det indiska tempelhåret.
I förhållande till en dokumentär där de undersöker löshårs-branschen vill vi ge mer information och en mer rättvis bild, samt svara på eventuella frågor som kan uppstå.

Vi vill också förtydliga att Hairtalk inte köper hår från den regionen eller de tempel som visas i dokumentären.


Uppföljning av produktion och etisk medvetenhet
Våra fabriker för produktion och vidarebehandling ligger inte i Indien, samt har vi full kontroll på den interna uppförandekoden som Hairtalk strävar efter att uppfylla.

Vi använder oss även av asiatiskt hår då det håret är mer idealt för att behålla kvalitén på håret under avfärgning och infärgningsprocessen, speciellt på de ljusare håren. Det asiatiska håret får kvinnorna direkt betalt för. Därav informationen om att kvinnor får betalt för sitt hår.

Hairtalk har alltid och kommer alltid att sträva efter att uppfylla de krav som rättvis handel innebär, både med tanke på lön och arbetsförhållanden. Hairtalks grundare och huvuddistrubitör är närvarande i fabriken större delar av året för att säkerställa just detta samt att kvalitetssäkra vår produkt.

Vi arbetar för att hela tiden vara det bästa alternativet på marknaden, både när det gäller slutprodukt och hur den produceras.

Indiskt tempelhår
Att de donerar hår i Indien är en del av deras religion och den betalning som templen i sin tur får vid försäljning av håret går tillbaka till samhället. För bara några decennier sedan var det enbart en bråkdel av allt det offrade tempelhåren som kom till nytta. En del omvandlades till en aminosyra som bland annat används i tobaksindustrin. Det användes också till oljefilter, men det mesta av håret eldades bara upp. I och med att hårförlängning blivit allt mer populärt blev det som tidigare varit avfall, åtråvärt.

Håret blir nu inte enbart en religös restprodukt, utan templen ger tillbaka till samhället utav de pengar som tjänas. Hårindustrin skapar även tusentals jobb. Håret återanvänds för att hjälpa människor världen över som har drabbats av olika typer av sjukdomar som resulterat i håravfall. Hairtak togs i början fram för att hjälpa människor med hårsjukdomar så som alopeci och liknande.

Hairtalk strävar alltid efter att vara världens mest skonsamma Extensions med sina patenterade lösningar för att kunna göra just det, hjälpa människor.

Tillägsfokus hos Hairtalk
Utöver de projekten vi engagerar oss i i Sverige så har Hairtalk engagerat sig i "Infinite Compassion", som är en internationell välgörenhetsorganisation. Genom detta samarbete har Hairtalk bidragit till byggandet och driften av Khango School i östra Tibet.

http://www.infinite-compassion.de/en/aktuelle-projekte/ost-tibet-khango-schule/

East Tibet, Khango School - infinite compassion

www.infinite-compassion.de


Vi har tidigare felaktigt använt oss utav ordet Fairtrade då vi menat rättvis handel. Aldrig i någon märkning på våra produkter. Ordet kommer ursprungligen från en översättningsmiss i starten av den skandinaviska regionen. Vi borde såklart ha kollat upp det noggrannare och ber om ursäkt att det tidigare har förekommit.

Vi anser att vår del i dokumentären har vinklats felaktigt då inte all information har framkommit.

Likes

Comments