Hej people! Har ni ångest över veckan precis som mig? Om inte, lucky you. Idag är det måndag vilket som vanligt betyder ny vecka nya möjligheter. På måndagar börjar vi alltid sent, kl 11.50 men idag blev näthandeln inställd så började 13.10 istället. Visst kan man tycka det är skönt men jag anser bara att det är onödigt då jag hinner vara på lektionen i 30 minuter innan jag måste gå. Jag har nämligen en tid hos läkaren ännu en gång, då han missade att kolla min hals och fokuserade mest på pepp-talk! Ha en fin dag kära vänner, puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej kära vänner, och välkomna tillbaka. Jag hoppas er helg har varit lika bra som min. Som sagt så var planerna lite oklara denna weekend, men trots att jag sagt att jag skulle vara nykter blev det inte så. I fredags var jag och min bästis D, på födelsedagsfest. Jag hade en helt okej kväll och alltför sent blev det inte... dock så sov jag länge då bakfyllan inte var den mildaste:/
I lördags spenderade jag mesta del av dagen till att ligga på soffan och ta det lugnt, men under kvällen träffade jag en cutie. Vi tog en vända till Hemlingby och bara snackade, verkligen fint där uppe på kvällarna! Kort därefter åkte vi vidare hem till honom och chillade...
Denna dag har mest gått ut på att mysa i soffan, och det var verkligen behövligt! Hoppas på fler sånna helger i framtiden... puss på er!

Likes

Comments

Hej guys, och välkomna tillbaka till mig! Hur mår ni? Idag är det ju torsdag vilket betyder fredag och helg imorgon! Hur skönt är inte det liksom! Dock så har jag en läkartid inbokad kl 13 imorgon men efter det har jag tid över att sprida planer. Eftersom jag varit sjuk mycket fram och tillbaka under de senaste 3-4 veckorna måste det kollas upp och även lite annat.
Hörde att det skulle bli regnskurar till helgen, vilket låter mysigt om man ändå bara ska ligga i sängen! Hade ju varit trevligt med lite sällskap också, men det är inget större problem.
Vad har ni för planer i helgen? Mina lyder mest mys vad det ser ut som nu, men vem vet. Det bror mycket på hur min kropp mår också.

Idag har min dag gått ut på att sova, kolla serier & äta. Myste till det lite extra med levande ljus mot kvällningen också! Pappa har jobbat hela dagen stackarn, och så när han väl kom hem överraskade han med sushi!! Bara en sådan enkel grej kan göra så mycket för mig. Är verkligen tacksam över den uppvaktning jag får från familj och vänner just nu också! Jag är evigt tacksam.
Nu har jag tagit plats i sängen åter igen för att kolla några nya avsnitt av "Orange is the new black".
Önskar er en fortsatt trevlig kväll, kramisar!

Likes

Comments