Här är två bilder som beskriver två saker i livet jag älskar. Nocco och att flyga över moln. Det är en sån frihet att lämna jorden och ge sig upp i luften där endast fåglarna om ens de befinner sig. Tycker inte ni?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alla naglar är gjorda av underbara Filippa, in och kika hennes instagram: @ffnaglar 

Likes

Comments

Hej igen, hoppas allt r bra med er, med mig är det bra! Idag är jag hemma från skolan eftersom jag är sjuk, och har feber... Känner mig lite stressad just över att jag blivit dålig nu när det är så kort tid kvar innan vi åker. Men men, vi har gjort lite små saker som samlat på oss och köpt lite toalettartiklar som shampoo, balsam, hudloation, solkräm, sololja osv... Jag tror det var imorgon vi skulle gå och fix ögonbryn och fransar och på torsdag börjar vi packa! Dock är jag en sån som alltid glömmer något så kanske får börja redan på onsdag.

Hur som helst så ser jag sjukt mycket fram emot denna resa och har tänkt att filma varje dag så jag kan lägga upp det när jag kommer hem eller när vi är där beroende på om det finns tillgång till Wifi. Är så himla spänd på hur det kommer gå, och vad vi väntar oss. Men hur det än blir så blir det säkert super bra! Nu är det dags för mig och vila en stund och sedan göra mig en kopp te framför "ex on the beach" kl 22.00, ha det bäst hörni!

Likes

Comments

Hej. Nu var det ett tag sedan vi sågs sist, och så vidare. Men jag vill bara berätta för er och uppmuntra er om att älska livet. Jag har lärt mig att älska livet för hur det är, och för att det inte alltid går som man tänkt sig. Att ta vare på varje dag som jag lever, och som om det vore min sista. Att ha en positiv inställning och föra den vidare till min omgivning. Jag har också lärt mig att oavsett hur dåligt man än mår, så kommer det att lösa sig. Jag säger inte hur lång tid det kommer att ta, men att det kommer att lösa sig. Det är viktigt att visa för sina nära och kära omtanke, kärlek och ärlighet. För det är alltid familjen som står vid ens sida när man inte har någonting kvar. När allt verkligen skiter sig. Att vara en människa som uppskattar livet, och som är positiv och glad ser många upp till. Och det har jag valt at vara nu.

Vänta inte på det perfekta momentet, ta momentet och gör det perfekt.

Likes

Comments