Hey guys och välkomna tillbaka till min blogg! Hoppas ni mår jätte bra, för det gör jag! Eftersom det blev sent igår är jag extra trött och har mest legat i sängen och slappat hela dagen. Jag tänkte väl dra mig ut på en promenad lite senare i alla fall så att man får någonting gjort, samt frisk luft och motion haha!

Imorgon har jag inga planer förutom att jag ska föröka få lite sol på kroppen och det blir fint väder, kanske även plugga lite körkort också. Nu tänker ni kanske "varför redan nu?" men det är just därför kära vänner, jag vill vara i tid med pluggandet eftersom det är mycket och verkligen såå himla tråkigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej people och välkomna tillbaka! Hoppas i haft det underbart sen sist...Idag är en sån där dag då man gör tråkiga småsysslor som att tvätta, städa, damma osv, så det är vad som gäller idag! Om ni frågar mig så är det det bästa och värsta jag vet. Det är alltid lika deprimerande att göra skiten, men när det är klart kan man inte beskriva känslan inom sig! Am I right?

Hur som helst så har vi intligen kommit fram till ett datum då vi brudar i familjen åker iväg för lite ensamtid. Vi har bokat en dagskryssning till Eckerö och ser faktiskt fram emot det! Ska bli skönt att få komma ifrån Gävle också.

Likes

Comments

Hej På er alla fina och välkomna tillbaka till min blogg! Hoppas ni haft ett bra sommarlpov för er som går i skolan och er andra önskar jag en fin semester om ni inte redan haft det. Hur som haver så var det ett bra tag sedan vi sågs och tänkte att det var dags för lite uppdatering igen! eller vad tycker ni? Dock har jag funderat på och starta en Youtubekanal, men fortfarande oklart hur det blir med den saken!

Idag är det iallafall måndag den 17/07, jag har precis gjort ett tappert försök till att färga mitt hår mörklila men som alltid går det åt skogen! Inte en enda skillnad förutom på utväxten? Blir så trött... Hoppas ni får en fortsatt bra dag så ses vi i ett annat inlägg!

Likes

Comments