Hej på er! Hoppas allt är bra med er... Jag har inte varit så aktiv den senaste tiden tyvärr, men jag kommer förmodligen att ändra på det snart. Just nu är mitt liv lite komplicerat bara och har inte samma ork och intresse till det jag tidigare haft. Det beror på många olika ting. En del av dem är privata som jag helst inte delar med mig av. En utav dem beror på mitt mående. Jag mår inte så bra och har känt så en tid nu. Dock kommer det vissa dagar då jag mår lite sämre/bättre. Men snart så!

Mina dagar spenderas i sängen framför tv:n eller min favorit bok "ibland mår jag inte så bra. Jag har snart läst halva boken och tycker redan att den är sjukt bra. Men det konstiga med det är att jag egentligen hatar att läsa böcker! Hennes bok är faktiskt den ända jag roat mig av att läsa.

Jag har även varit sjuk nu i snart 1 veckas tid och det börjar bli riktigt uttjatat... Dock har känner jag mig lite friskare och inte lika täppt i näsan som för två dagar sedan. Nu tänker ni säkert "jaha och vem fan brydde sig amanda" men vet ni vad. Jag gör detta för mig själv! Detta är något jag vill o tänker inte hindras av någon! Bloggen för mig har fått mig att se vardagen på ett positivt sätt! Men kramar till alla er där ute!


Likes

Comments

Det är var på torsdagen, vi lagade middag tillsammans hemma hos mig och sedan såg vi ett avsnitt av Syrror den nya sjukhusserien.

Det här var min outfit i fredags!

Det här var också på fredagen, vi hade varit i skolan på dagen och sen på kvällen drog vi mot partaj.

Har ingen bild från i lördags och idag är vi alldeles för trötta för att ens kliva ur sängen. Men helgen har varit hur underbar som helst iaf och tackar alla som var iblandade!

Likes

Comments