Vardag

Det ser kanske lite rörigt ut men skyller på att jag är sjuk och inte har så mycket energi i kroppen. Men såhär ser iallafall lägenheten ut. Sängen står bakom gardinerna som är fördragna, vilket gör det lättare att skilja på "rummen". Det get iallafall lite mer en känsla av att allt inte sitter ihop helt.

Växter har blivit väldigt viktigt för mig, det ger lägenheten ett helt annat intryck. Mer levande, bokstavligt talat. Svårt att få med helheten på bild men såhär ser det ut iallafall.

Ha en bra dag, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Dagarna bara springer förbi när man har full kalender. Har så mycket jag VILL hinna med men jobbar varje dag (med undantag från helgen) och ibland är jag så trött så jag somnar så fort jag kommer innanför dörren. Fast oftast kan jag inte det, för då ska viktiga saker hinnas med. Men så är det väll att bli vuxen.

Jag har lovat bilder på lägenheten men har haft fullt upp och nu när jag ändå känner mig i ordning med det mesta så blir jag sjuk.. Yay. Ska se vad jag kan få ihop imorgon när jag ändå är hemma hela dagen för att bli frisk. Annars har det inte hänt så mycket spännande. Snart bär det av till Dubai och Abu Dhabi, det ska bli riktigt skönt att komma iväg! Bara en jobbvecka kvar!

Likes

Comments

Vardag

Hela helgen har kretsat kring min flytt till min första lägenhet, vilket jag inte har haft någonting emot. Men gud vilken helg! Den bara sprang förbi och nu är det söndag kväll och jobb väntar imorgon.. inte lika taggad på det. Hade gärna haft en extra helgdag som jag kan spendera i lägenheten. När allt stök är borta och sista lådorna är uppackade kommer bilder på HELA lägenheten dyka upp här.

Men trots flytten har jag hunnit med lite annat. Fredagskvällen spenderades med Ebba som kom med en flaska vin och så åt vi en pasta som jag lagat åt oss. Sen satt vi bokstavligt talat och snackade om allt mellan himmel och jord fram till ett på natten och då satte vi oss i min säng och slog på skräptv. Slutade med att båda somnade till och vid två tiden stack hon hem. Lördagen väntade barnkalas och flytt av tunga möbler. Kvällen spenderades med att spela Risk och sen spenderades andra natten i lägenheten. Riktigt mysigt.

Idag har det varit en effektiv dag. Väla och Ikea var det som gällde och jag har köpt så mycket fina saker till lägenheten, men egentligen är det mest nödvändigheter. Kvällen spenderades på en födelsedagsmiddag där mycket god mat och gott vin slank ner. Så helgen har egentligen mest kretsat kring god matt, gott sällskap och många flyttlådor. Bor ju tre våningar upp så blev en del springandes i trappor. Imorgon väntar som sagt jobb och sen är det en tvätt- och städdag som gäller. En typisk måndag antar jag.

Puss och kram!

Likes

Comments

Vardag

Hej för första gången på vad som känns som år och dar! Har precis flyttat till lägenhet i stan och jag är så lycklig! Funderar på att börja bli mer aktiv här och detta är väll en bra början tänkte jag. Kommer ha tid att skriva mer om hur det känns att ha flyttat hemifrån en annan dag men för nu så får ni dessa två bilderna ifrån lägenheten.

Puss och kram!

Likes

Comments

Resor , Vardag, Övrigt

Nu är 2016 snart slut och det får mig att blicka tillbaka på året som gått. Jag vet med säkerhet att det är ett år jag aldrig kommer glömma. Mycket har hänt och mycket har förändrats. Jag är inte i närheten av den personen jag var för ett år sedan. Jag är omringad av nya och andra människor. Jag har nya kunskaper och erfarenheter. Jag har fått minnen som jag vill komma ihåg men det finns även de stunder jag helst hade velat glömma. Jag är minst lika vilsen som jag var för ett år sedan, men det är okej. För jag har tagit studenten. Jag har varit på olika nya ställen i världen. Jag har fått nya människor på vägen men också blivit av med några. Och jag står upp, kanske inte så stadigt men jag står.

Jag har blivit ett år rikare samtidigt som jag har blivit ett år fattigare. Jag ser fram emot 2017 och vad det har att erbjuda. Det är spännande och läskigt. Otroligt läskigt. Frågan är bara, vart kommer nästa år ta mig? Förhoppningsvis någonstans bra. Vi får se.

Likes

Comments

Vardag

​HEJ BLOGGEN, LÄGET? Nä det var inte igår nä.. 

​Hej alla som fortfarande läser här, tack till er, ni har överträffat tålamodets gränser.. 

Har inte skrivit någonting här på sååå länge och det är ärligt talar på grund av tidsbrist, inspirationsbrist och helt enkelt bloggtorka. Jag har inte direkt känt att jag har haft någonting att skriva om som är läsvärt för er. Just nu är jag mitt uppe i de sista månaderna innan studenten.. vilket är både extremt skönt men också extremt stressigt. Det är så mycket jag ska hinna med innan studenten, vilket är om 35 dagar... (japp, jag räknar ner). Det finns så mycket jag ska hinna med innan det.. valborg på lördag, Rhodos på söndag, Summerburst, Balen, Studentfester och evenemang... aaaagh. Stress men shit vad kul allt ska bli. Sen blir det (såklart) studentresa till Magaluf med Moa, Hanna och Joel. Ska bli intressant att dela rum med dem idioterna haha. :) 

Har också fått ett jobb för sommaren och kanske som fortsättning till hösten.. så jag är extremt glad över det! Jag känner att det finns så mycket bra saker som kommer hända men också många utmaningar på vägen.. Jaja, nog om det nu. Tänkte att detta kunde va en liten uppdatering för er som undrar om jag gått och dött eller något. 

Nästa inlägg kommer nästa gång jag känner för det, ingen aning om när det är dock. Puss och kram.

Likes

Comments

Beauty , Vardag

Som folk kanske har förstått på min blogg är smink någonting jag verkligen tycker om och jag har faktiskt en instagram enbart inriktad på det. Blir mer och mer effektiv med den och uppskattar om ni följer den ifall det är någonting som intresserar er. Puss och kram.

Likes

Comments

Vardag, Övrigt

Förlåt för sjukt dålig uppdatering.. Vill verkligen bli bättre men just nu känner jag att det inte händer så mycket kul saker jag kan skriva om. Har lov denna veckan.. Igen... Och det värsta är att jag kommer behöva spendera 80% av lovet på plugg. Yay... Så fort jag har något speciellt att dela med mig av kommer jag göra det. Tack för tålamodet, Love you all.

Likes

Comments

Beauty , Vardag

Idag fick jag hem detta paket med olika lösögonfransar ifrån House Of Lashes. Kvalitén och utseendet på ögonfransarna får mig att vilja ha dem på mig varje dag. Dessa ska dock användas på balen och studenten och andra fina tillfällen. Får nog testa ha dem vid olika tillfällen innan det dock så att jag vet hur jag på bästa sätt ska sätta på dem, är inget proffs med lösögonfransar faktiskt. Är iallafall glad att dem äntligen kom hem och att jag fick hem ett snyggt fodral där jag kan sätta fransarna och återanvända dem.

Likes

Comments