Header

Inspo

Wow vad jag vill flytta hemifrån

Likes

Comments

Allmänt

Denna vecka händer det faktiskt massa roligt!! Är så taggad, kul att hitta på saker i vardagen tycker jag.

Fina klassen

Måndag
Skola
Fika med Fannie

Tisdag
Skola
Följa med Emelie till frisören
Middag med Emelie

Onsdag
Skola
Shoppa med mamma

Torsdag
Skola
Middag med klassisarna
Se Dannys föreställning med klassen

Fredag
Skola
Middag med Almisen
Se min gamla skolas musikal!!
Ev ta ett glas eller två

Likes

Comments

Allmänt

Osedda bilder från sista dan i Phu Quoc

Har verkligen värme abstinens. Inte ens bara värmen, utan att just va utomlands. Mår så himla bra av det, att uppleva nya saker och se nya platser. Måste boka en resa snart alltså

Likes

Comments

Allmänt

Hej älsklingar. Vilken vecka jag har haft. Mycket men roligt, så härligt att va tillbaka i skolan. De känns ju en del i kroppen haha men då vet en ju att en gjort nåt rätt!! Haft en riktigt lugn skoldag. Kollade film på förmiddagen, lunch och sedan breaking i ca 3h. Kul faktiskt! Därefter mötte jag fannie så kikade vi i affärer och åt sedan tapas i mos. Fantastiskt gott var det, trots att en fick världens matkoma haha. Nu är jag påväg hem för en dusch och sedan filmkväll. Hoppas er fredag var toppen!

Likes

Comments

Mode, Outfits

Svarta adidasskor, Emelies Adidasbyxor, grå tröja från hm, pälsjacka från hm, Celine väska

Likes

Comments

Allmänt

Saknar att strosa runt i värme i mini New York

Hej på er mina hjärtan! Ligger just nu hälften i sängen hälften på golvet helt däckad. Är slut i kroppen verkligen. Träningsvärk i alla muskler som finns, även de jag inte visste att jag hade :)) men haft en superrolig dag och känns som de gått rätt bra. Är stolt! Men ska strax foamrolla mina ben (typ massera) och sedan lägga mig och sovaaaa. Imorrn blir det skola, sola och handla lite småsaker och på fredag skola och käka middag med fannie!! Så skojsigt

Likes

Comments

Mode, Tips

Lever ju praktiskt taget i danssalen så letar hela tiden nya träningskläder och mjukiskläder. Äe på en ständig jakt haha, vill ju som sagt känna mig snygg när jag tränar!! Här är ett par outfits jag hittade på missguided.!

Likes

Comments

Allmänt

Eller aa ganska samma lika. Samma färgning men klippte lite (menar typ 1-2cm haha). Men är ju som vanligt lite feg. Blev inte mer än så denna gång men är mer än nöjd. Planerar redan vad jag ska göra nästa gång lol.

Aja! Detta jag gjort idag förutom skola och sjukgymnasten. Nu är jag helt slut, faktiskt jobbigt att komma tillbaka. Har virrat ihop mycket och varit mycket hjärngympa i skolan lol. Oh Well, ska lägga mig strax haha. Puss puss

Likes

Comments

Allmänt

Flyget från ön // Drinkar på Omg rooftop bar // Hong Kong streets

Efter vi lämnade ön va vi en natt i Hochi Minh city (första stället vi va på
i Vietnam), vi skulle ha hittat på lite för vi skulle komma dit på seneftermiddagen men de va tekniskt fel på planet så vi fick vänta i fyra timmar på ett nytt..Därmed hann vi bara med en cool rooftop bar på hotellet och en snabbsväng på en marknad där. Fått med mig både ett och annat från resan. Tröja, skor, väskor, solglasögon med mera. Ska visa upp allt sen!

Dan därpå åkte vi till Hong Kong för att övernatta och sen åka dagen därpå. Där gick vi runt på flera marknader bara. Hittade så mycket jag ville ha haha. "Tyvärr" blev de bara en tröja och ett skal haha. Inte så bara, jättenöjd! Hong Kong vill jag definitivt tillbaka till. Sen dagen därpå blev de ett elva timmar långt flyg hem till Sverige. Flöt ändå på rätt bra! Sjukt bra semester har de varit iallafall. Nu är de dags för skola, bara o kötta!!

Likes

Comments

Allmänt

Måndag
Skolan börjar!!
Sjukgymnast
Frisörtid

Tisdag
Skola
Filmkväll med en saknad vän

Onsdag
Skola
Fixa till fransarna

Torsdag
Skola (okej ni fattar vid de här laget att jag har skola varje dag haha)
Ev träffa en vän

Fredag
Skola
Middag och bio

Sen får vi helt enkelt se vad helgen har att erbjuda!

Likes

Comments