Header

Fick ett sånt där spontanryck efter Gotland och klippte av mig håret. Tycker jag passar i de och gillar de men börjar ändå sakna mitt långa haha. Nej men jag är nöjd!! Det behövdes, och dessutom så växer det ut snabbt. I like it though

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Dag 1

TOFTA - Jag kom ut till Gotland mitt i natten tisdagen till onsdagen så första dagen där blev onsdag! Då åkte vi ut till Tofta för sol och bad, lite käk och sen häng på beachcluben. Jättetrevligt och härlig stämning med live band och allt. Vi var där i kanske 4h eller så innan vi åkte hemåt för att köpa med mat inför kvällen.

Väl hemma sen så fixades det med massa spännande tapas mat som vi gotta oss i samtidigt som vi drack en hel del. Kvällen var superhäftig men då jag inte tänkte på att jag då tog värktabletter så får jag inte dricka alkohol, så kvällen slutade tidigt för mig. Var hemma vid tolvslaget och somna nästan direkt.

Dag 2

Den här dagen mådde jag EXTREMT dåligt tyvärr, min rygg krångla och jag var bakfullare än nånsin haha. Så blev sängliggandes hela dagen medan de andra hängde vid takpoolen. Framåt kvällen började jag äntligen må bättre och det var väl tur det iochmed att vi skulle ut och käka hela gänget. Så vi fixade oss och åkte först in till "Vinäger" för drinkar (obs att jag drack Cola, blev ingen mer alkohol för mig denna veckan hehe) innan vi sen skulle till vårt favorittapas ställe "Eden".

Såhär festligt såg det ut 😍 vattnas i munnen bara av att se det, det är så fruktansvärt gott där!!! Vi blev dock alla så mätta att vi knappt kom därifrån haha. Sedan skulle alla vidare ut men min rygg orkade inte det så jag gick hem och Johannes följde med han med. Blev istället balkonghäng och kortspel för vår del och resten av gänget kom strax därefter.

Dag 3

Planen för alla denna dag var Kallis. Pga min rygg (som sabbade allt denna vecka :)) ) så var jag hemma och nykter så var istället chaufför åt alla. Vi började iallafall dagen med en stor härlig brunch på balkongen innan vi spelade massa spel, drack gott och fixade oss (jag med trots att jag bara skulle hänga hemma typ haha). Har tyvärr inga fler bilder från denna dag men de va allt som hände. Käkade lite middag på balkongen sen och var chaufför även på kvällen haha.

Dag 4

Detta är de enda bilder jag har från lördagen haha. Det blev mest lite häng i Visby, käkade lunch, åt glass och så. Mot kvällen åt vi en liten middag hemma innan jag körde Olivia till båten. Senare gick vi ut och tog ett glas men vi var alla rätt trötta så blev tidig hemgång!

Dag 5 (sista dagen)

Sista dagen på ön tog vi det jättelungt, tre av åtta hade dragit hem och vi andra tog en rejäl sovmorgon och gick sedan och köpte pizza som avnjöts på vårt sista balkonghäng. Sen stod städning på schemat då lägenheten var uthyrda till några andra sen. När vi blivit av med lägenheten så satte vi oss alla i bilen för att köra Niklas och Fannie till hennes morfar. Så då fick vi andra tre hitta på nåt själva. Vi åkte mest runt i bilen, åt på Max och hängde lite. När vi sen hämtade upp Fannie och Niklas så åkte vi ut till nån klippa och kollade, sedan åkte vi även till lumelunda (?) grottorna som var stängda men vi gick runt där och upptäckte skogen. Därefter var det dags för oss att ta bilen till båten för att åka hem!!

Blev ett riktigt långt inlägg men sånt kan va kul haha! Hade en bra resa men tyvärr förstördes den av min rygg. Men men! Kommer fler år. Pussar

Likes

Comments

Allmänt

Hej kära vänner! Har varit superdåligt med uppdatering här och det är pågrund av att jag inte haft nån lust alls att skriva här. Men har massa idéer och mycket bilder nu så ska lägga upp massvis! De här bilderna är från när jag och min köra diskbråckskompis Nawel var och käkade hamburgare på SHED och pratade ifatt om allt möjligt verkligen. Sån mysig tjej de där. Nu ska jag preppa massa inlägg!! Tills nästa gång😘

Likes

Comments

Tips

Två frysta bananer
Ett par skedar nutella
Önskad mängd mjölk

Mixa ihop allt och du har en sockerbomb som är att dö för!!

Likes

Comments

Älskar henne mer än livet ju. Hur mycket vi än kan tjafsa, hon är rätt bra

Likes

Comments

Älskar henne mest

Likes

Comments