Hej på er! Jag har fått hem lite grejer från framkalla-appen. Jag älskar ju allting som har med foto att göra så självklart tycker jag detta var hur fint som helst!

💙 Jag valde Retro Prints & Poster 50x70 cm, jag tycker att stripsen är såå fina också, det är som såna bilder man får ur en photobooth haha, so cute!

Jag laddade ner framkallaappen från Appstore och jag tror inte ens jag behöver förklara mer hur jag gjorde för det är en väldigt enkel app haha, det finns fler produkter att välja mellan än de jag har nämnt i blogginlägget, det finns fotomagneter, prints av olika slag, stripsen som jag skrev om före här i inlägget och sen även en mindre poster än den jag fick hem!

Hade precis fått postern här och kände att jag behövde ta en bild trots skräpet i bakgrunden och att jag hade cheerleader-klänningen på mig hahaha, den var så fin! Och ni ser ju hur stor den är när jag håller upp den!

Den är väldigt inspirerande, kan man säga så? Alltså jag blir typ sugen på att åka utomlands och blir glad när jag ser den, så mycket färggladare än allt annat i mitt rum dessutom, jag har bara vitt överallt! 

Puss på er!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Längesen jag bloggade nu, jag har saknat det supermycket men har tyvärr mått alldeles för dåligt för att blogga. Det har verkligen tagit all min kraft att bara bli lite glad igen. Jag har gråtit och kollat på 4 säsonger av Orphan black, svält mig och legat i sängen under tiden. Inte så bra ellerhur? Men nu har jag börjat äta igen, proppat i mig mat de senaste dagarna och har tagit mig utanför huset, gått till möten och jobbat lite med samarbeten! Sen är det ju höst och snart halloween och då kan jag ju inte vara olycklig!! Älskar ju hösten.

Bilderna här nedanför är tagna idag efter jag kom hem från ett möte, de var otroligt pinsamma att ta då jag bara stod på en helt öppen mark som massa gick förbi och stirrade på, men ja några snabba halvdåliga bilder here you go!

Här var då enda gången jag kände att det började bli väldigt stelt, så bilderna blev väl inte speciellt lyckade😌 Men det bjuder jag på iallafall

Likes

Comments

Hej på er! Nu har jag äntligen köpt mig en iMac, är ganska så mycket fattigare nu dock. Älskar den haha, sen idag har jag bara varit på möte och igår var jag också på möte osv så har ingenting mer att skriva om, kanske kan säga hur otroligt avundsjuk jag är på alla som ska se Justin Bieber ikväll och imorgon dock?? Lyckligt lottade människor haha, men jag kan sitta och kolla Snapchat stories bombas så det kommer ju kännas som att jag är med..... (nästan)

Kände att den behövde en kram eller någonting antar jag, åhhhh so happy!!!!!! Puss

Likes

Comments

Hej på er!
Idag var jag iväg hela dagen på en liten mini-roadtrip haha, höll mig alltså kvar här i Västra Götalandsregionen. Vi tittade på ett hus och var ute vid havet mellan Tanum & Uddevalla (tror jag?) vilket var jättemysigt. Fotade inte så mycket men fint var det iallafall! Puss

(Taggat underkläderna i bilderna)

Är besatt av Tommy Hilfiger om ni inte redan visste det haha, och dessa underkläder är de skönaste någonsin. Köpte dock inte ett enda par nu because I dont have a job at the moment så man måste ju spara på pengarna haha.

Likes

Comments

Hej på er, innan jag går och gör iordning middag och en mojito ska jag förklara gårdagens tågresa hem för er. Det började med att jag satte mig på tåget 19:54 i Södertälje, allt var lugnt, jag hade två platser för mig själv, låg ner och såg på idol. Sen närmar vi oss Skövde, det var ca 5 minuter kvar tills vi var framme där... Och då tvärnitar dem och släcker ner hela tåget, de springer ganska snabbt ut i tåget med ficklampor och talar om för oss vad som har hänt och att vi blir kvar här ganska länge. Elledningarna hade kapats eller någonting liknande så vi kunde inte ta oss framåt, alls. Så vi fick stå där tills de kom på planen att ett SJ-tåg skulle komma och rädda oss haha. Sen när det kom fick vi klättra ut längst fram på tåget över två stegar in i det andra tåget och sedan ta det tåget till Skövde, hoppa av där och ta en taxi därifrån enda hem, fick lägga mig i min säng ca 2-3 på natten. Lagom jobbig resa, haha

Eftersom man inte har något jobb just nu ville man inte lägga ut massa pengar på shoppingen så jag köpte bara två tröjor på älskade brandy melville och tog bilder med Gabbe i en photobooth på Urban outfitters. Och ja det är Gabbe på bilderna, han har ba glasögon, lol

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag på banken och hämtade ut mitt id-kort. Jag har nämligen aldrig ägt ett id-kort utan har istället levt på att ha med mig passet överallt i princip. Mycket för att banken här är öppen mellan typ 12 och 13 på vardagar... Bra tider!!! Sen var jag på stan och köpte en tröja från Levis till Gabbe bara för jag ändå ska upp till Södertälje nu Torsdag-Måndag och vara med honom. Han går ju i skolan och så men lilla jag är arbetslös två veckor till eller något så jag hade helt enkelt ändå inget bättre för mig haha. Sen handlade jag och gjorde tapas till familjen, vilket ledde till att typ alla gick ifrån matbordet med matkoma, kändes lyckat. Puss på er

Likes

Comments

Nu har jag satt mig i bilen. Vi käkade nyss på Pinchos och oumph(?)tacosen hade jag aldrig ätit förr men tyvärr smaka den inte så gott haha, drinkarna är som vanligt jättegoda, tog alkoholfri surprisedryck (duktig man känner sig)

Fyfan vilken god sushi det där var, TIPSAR GROVT. Fanns i Danmark i Helsingör🇩🇰

Likes

Comments

​Min panikattack jag fick när vi flög hit förstörde hela resan och första dagen, även natten och hela denna kvällen för jag är orolig att det ska hända igen, så här ligger jag med ångest och kan inte packa trots att jag ska stiga upp tidigt imorgon haha. Gött. Jag ska försöka sätta på lite ångestdämpande musik och packa nu, wish me luck. Puss

Likes

Comments